Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Bende aşılamadan sonra tuvaletlerde bir ağrı hissediyorum kızlar biraz zorlanıyorum aşılamadan olmuş olabilir üçümüzde de varsa ama Tokyonun dediği gibi batma yok.

İlk gün ağrı oldu sadece 6-7 günler batma olmaya başladı gece d 4 kere tuvalete kalktım hem kabızlık hem gaz var kasık ağrısı da devam ediyor anlamıyorum neden böyle

İlk gün ağrı oldu sadece 6-7 günler batma olmaya başladı gece d 4 kere tuvalete kalktım hem kabızlık hem gaz var kasık ağrısı da devam ediyor anlamıyorum neden böyle
aaa ne güzel kuzu inşallah belirtilerdir bunlar :)

Bende aşılamadan sonra tuvaletlerde bir ağrı hissediyorum kızlar biraz zorlanıyorum aşılamadan olmuş olabilir üçümüzde de varsa ama Tokyonun dediği gibi batma yok.
Evet canim asilamadan kaynakli olabilir. Mesela herkeste kanama olmayabilirmis ama benim kanama 1 gün sürdü oruc tutamadim bugün de.

Evet canim asilamadan kaynakli olabilir. Mesela herkeste kanama olmayabilirmis ama benim kanama 1 gün sürdü oruc tutamadim bugün de.
ben cumartesi başladım tutuyorum kuzu iyiyim çok şükür tutacağım gücüm yettikçe. sende kanama olmuş bak ondan olabilir ağrı ama bende kanama olmamasına rağmen ağrı oluyo dediğin gibi aşılama demekki

Düşük yapan Benim Allah korusun sizin aşılamalarınız tutarda Sağlıklı kucağınıza alırsınız

kızlar ne durumdasınız benim bugün 5. günüm olacak 3 de 1 i bitti bile zaman sandığımdan daha hızlı geçiyor, dün iki kere sol kasığımda bıçak saplanması gibi bir ağrı hissettim ve beyaz koyu kıvamlı akıntılarım oluyor nadir de olsa ? akıntı yaşayan var mı?

bende de oluyor akinti ara ara hafif kasıklarına ağrı giriyor ama çok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…