inşallah artmaya devam eder canım benim, kaç çıkmıştı en son ne zman baktırmıştınDua edin nolur beta durmuş iki katı artmıyor kızlar nolur dua edin
Bende aşılamadan sonra tuvaletlerde bir ağrı hissediyorum kızlar biraz zorlanıyorum aşılamadan olmuş olabilir üçümüzde de varsa ama Tokyonun dediği gibi batma yok.
aaa ne güzel kuzu inşallah belirtilerdir bunlar :)İlk gün ağrı oldu sadece 6-7 günler batma olmaya başladı gece d 4 kere tuvalete kalktım hem kabızlık hem gaz var kasık ağrısı da devam ediyoranlamıyorum neden böyle
Bitti buraya kadar düşük yapıyoruminşallah artmaya devam eder canım benim, kaç çıkmıştı en son ne zman baktırmıştındoktor mu dedi durmuş diye
Bitti buraya kadar düşük yapıyorum
canım benimBitti buraya kadar düşük yapıyorum
Değer düşmeye başladı dün gece 1900 bugün saat 11 sonuç 1500 düşüyorAaaa nasıl yani
Bununla 4 oldu kuzum bilmiyorum artıkcanım benimo kadar üzüldüm ki anlatamam doktor mu karar verdi düşüğe neden böyle olmuş rabbim sabır versin kuzum.. inşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın..
bilinmeyen bir sebep vardır muhakkak kuzuBununla 4 oldu kuzum bilmiyorum artık
Allah sabir versin canim. Düşüklerin sebebi ne araştırılması iyi olur. Insallah en yakin zamanda bebegine kavusursun.Bununla 4 oldu kuzum bilmiyorum artık
Evet canim asilamadan kaynakli olabilir. Mesela herkeste kanama olmayabilirmis ama benim kanama 1 gün sürdü oruc tutamadim bugün de.Bende aşılamadan sonra tuvaletlerde bir ağrı hissediyorum kızlar biraz zorlanıyorum aşılamadan olmuş olabilir üçümüzde de varsa ama Tokyonun dediği gibi batma yok.
ben cumartesi başladım tutuyorum kuzu iyiyim çok şükür tutacağım gücüm yettikçe. sende kanama olmuş bak ondan olabilir ağrı ama bende kanama olmamasına rağmen ağrı oluyo dediğin gibi aşılama demekkiEvet canim asilamadan kaynakli olabilir. Mesela herkeste kanama olmayabilirmis ama benim kanama 1 gün sürdü oruc tutamadim bugün de.
Amin canım inşallahbilinmeyen bir sebep vardır muhakkak kuzuAllah yardımcın olsun..
tazegelin 33 nasıl düşük daha yeni aşılama yaptirmadinmicanım benimo kadar üzüldüm ki anlatamam doktor mu karar verdi düşüğe neden böyle olmuş rabbim sabır versin kuzum.. inşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın..
sonradan anladım com yanlış yazdigimi Rabbim inşallah sanada hayırlı. Evlatlar nasip eder inşallah cnm hepimiz için hayirlisiDüşük yapan Benim Allah korusun sizin aşılamalarınız tutarda Sağlıklı kucağınıza alırsınız
Amin canım inşallahsonradan anladım com yanlış yazdigimi Rabbim inşallah sanada hayırlı. Evlatlar nasip eder inşallah cnm hepimiz için hayirlisi
bende de oluyor akinti ara ara hafif kasıklarına ağrı giriyor ama çok hafifkızlar ne durumdasınız benim bugün 5. günüm olacak 3 de 1 i bitti bile zaman sandığımdan daha hızlı geçiyor, dün iki kere sol kasığımda bıçak saplanması gibi bir ağrı hissettim ve beyaz koyu kıvamlı akıntılarım oluyor nadir de olsa ? akıntı yaşayan var mı?