Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Ben iğne kullanmadım sadece klomen kullandım.
Aşılamaya sadece 1500 verdik özel hastane olunca valla şaka gibiler ya
Değişiyor her yerde fiyatlar canım senin doktordan Doktora değişiyor canım işte tedavi süreci.

Benim hiç ağrım olmadı canım gittim çatal yattım doktoru bekledim aynı muayene gibi alt çamaşırlarımı çıkardım doktor Geldi aşılamayı yapmak için yapmadan önce yarım litre su içmiştim. Hemşire rahime baskı uyguladı doktor asilamayi yaptı ama hiçbirşey hissetmedim yani sonrada ayak ayak üstüne attım bi 20 25 dk dinlendim yürüdüm gittim işte kuzu. 2dk lik bir işlem çok basitmiş

Kızlar benim dün aşırı ağrım vardı gece davul gibiydim ve bi ara ağrım o kadar arttı ki zor yürüyordum. Sanırım çatlama oldu. İnşallah tutunmustur bana bebiş Bilmem ki hemen oluyor mu ama. Spermler kaç gün yaşıyor acaba içerde kızlar

Spermm 2-3 gün kalırmış bende ilk aşılama günü kasık ağrısı çektimm bide 4. Günü şimdi iyiym.
İnş yumurtan çatlatmıştır ve tutunmuştur :)

Spermm 2-3 gün kalırmış bende ilk aşılama günü kasık ağrısı çektimm bide 4. Günü şimdi iyiym.
İnş yumurtan çatlatmıştır ve tutunmuştur :)
e
Buna sevindim kuzu inşallah hepimizinkini tutunur :)

kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor iğneler , beklemeler, belirtiler ben hiçbirşey hissetmiyorum 2 gün oldu normal olarak beklemeye devam 12 gün var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…