cnm aslında ilaçlarla birlikte 500 tl kimse sevk etmedi bizi bütün tahlilleri orda yaptirdikÇapa’dan yaptırabilir miyiz doktorun m sevk etmesi lazım? Ben 1500 verdim şaka gibiler ya küçücük bir işlem aslında
Canım belirtiye hiç takılma bende hiç olmadı 1 kere oldu o da aşılamanın 11.günü birden kaşığıma giren sancı oldu başka hiçbirşeyim yoktuAşılamanın 6. Günü hiç belirtim yok.
peki ilk asdilamada mi hamile kaldınızCanım belirtiye hiç takılma bende hiç olmadı 1 kere oldu o da aşılamanın 11.günü birden kaşığıma giren sancı oldu başka hiçbirşeyim yoktu
Değişiyor her yerde fiyatlar canım senin doktordan Doktora değişiyor canım işte tedavi süreci.Ben iğne kullanmadım sadece klomen kullandım.
Aşılamaya sadece 1500 verdik özel hastane olunca valla şaka gibiler ya
Benim hiç ağrım olmadı canım gittim çatal yattım doktoru bekledim aynı muayene gibi alt çamaşırlarımı çıkardım doktor Geldi aşılamayı yapmak için yapmadan önce yarım litre su içmiştim. Hemşire rahime baskı uyguladı doktor asilamayi yaptı ama hiçbirşey hissetmedim yani sonrada ayak ayak üstüne attım bi 20 25 dk dinlendim yürüdüm gittim işte kuzu. 2dk lik bir işlem çok basitmişKızlae bende bugün gittim doktora kontrole yumurta sayın çok ama daha 11 ml civarındaymış bana bir iğne daha verdi. Pazartesi tekrar gidicem inşallah bu sefer yeterince büyümüş olurlar :)
Mammamia2 cnm nasıldı aşılama ağrı vs oldu mu nasıl bir işlem bilgi verebilir misin sende ?
Kızlar benim dün aşırı ağrım vardı gece davul gibiydim ve bi ara ağrım o kadar arttı ki zor yürüyordum. Sanırım çatlama oldu. İnşallah tutunmustur bana bebiş Bilmem ki hemen oluyor mu ama. Spermler kaç gün yaşıyor acaba içerde kızlar
eSpermm 2-3 gün kalırmış bende ilk aşılama günü kasık ağrısı çektimm bide 4. Günü şimdi iyiym.
İnş yumurtan çatlatmıştır ve tutunmuştur :)
Evet ilk aşılama ile hamile kaldımpeki ilk asdilamada mi hamile kaldınız
Hayırlı olsun insallhEvet ilk aşılama ile hamile kaldım
İnşallah canım darısı başına inşallahHayırlı olsun insallh
Aminin hayırlısıylaİnşallah canım darısı başına inşallah
Birşey soracagim aşılama anından sonra leke gibi kanama geldimi doktor normal dedi yıkama işlemi olduğu icinİnşallah canım darısı başına inşallah
Yok canım bende hiç olmadıBirşey soracagim aşılama anından sonra leke gibi kanama geldimi doktor normal dedi yıkama işlemi olduğu icin
benim ilk asılamam da da olmamıştı ama bu sefer oldu hayırlısı inşallah senin ne kadar oldu bebisYok canım bende hiç olmadı
5+6 canımbenim ilk asılamam da da olmamıştı ama bu sefer oldu hayırlısı inşallah senin ne kadar oldu bebis
haftalık yani hayirlisiyla insallh cnm5+6 canımsağlıcakla kucağıma alabilseydim
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım5+6 canımsağlıcakla kucağıma alabilseydim