Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Aşılama 10. Günündeyimm ama galiba regl olacağım kasıklarımdaa öyle bir ağrı var ve akıntı falan yok bende

Hadi ilk guzel haberi senden duyariz insallah. Belirti arama sakın. Belirti olmasi icin bile cok erken. 11.gunde catlatma ignesinin etkisi gecmemis olabilir. Seni yaniltabilir sonuc. 14 gune kadar yap bence her gün.

Şimdilik 2 tane aldım birini yarın sabah diğerini cumateesi yapacağım. O kadar çok dua ettim o kadar çok aklıma takıldı ki uyanıyorum uyuyorum aklım hep bunda. İnşallah allahımm güzel haberler verir. Beklemek çok zor

Aynen beklemek cok zor. Şu mübarek günlerde hpimizin yüzü güler insallah. Ben testleri internetten almistm. Artik 10.gunden başlayıp yaparim her gün :)

Aşılama 10. Günündeyimm ama galiba regl olacağım kasıklarımdaa öyle bir ağrı var ve akıntı falan yok bende
Belli olmaz canım herkeste farklı birşey oluyor inşallah gebesindir bize de haber ver :) merak ederiz hatta testini at

Aynen beklemek cok zor. Şu mübarek günlerde hpimizin yüzü güler insallah. Ben testleri internetten almistm. Artik 10.gunden başlayıp yaparim her gün :)
Aboov bende alayım bir demet test o zman :) çok baskı altındayım kızlar en yakın 2arkadaşım hamile birini bugün öğrendik maşallah seviniyorum ama bi yandan çok üzülüyorum kendim için benden sonra evlendiler ikisi de gebe .. psikolojim bozuluyor artık.. Sanki boğuluyorum bu da olmazsa diyorum ne bilim.

Evet o kötü psikoloji bende de var maalesef. Sanki hiç evladim olmayackmis gibi geliyor. Ve çevremde her arkadasimin ya evladi var ya mujdeli haberler veriyorlar sira sira. Bu da hem sevindiriyor hem üzüyor. Bu da bizim imtihanimiz iste ne yapalm

Test sonucum negatif 11. Gün aşılamada (((

Eklentiler

• 20624E9F-95CB-49AA-83F5-011813D617E5.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 73
aynen canım hepsi imtihan.. Rabbim hepimize nasib etsin..

Test sonucum negatif 11. Gün aşılamada (((
biraz daha bekle canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın, 14. gün direk kan yaptır çıkması için çok erken oluyor bence, ben direk kan yaptırıyom kurtuluyom. gerçi hiç pozitif görmedim o ayrı :) hep negatif i görüp oturuyom

kızlar hala kasıklarımdaki ağrı ve hafif şişlik tam olarak geçmedi bazen ani bir hareket yaptığımda ağrıyor. inşallah bunlar belirtidir yoksa kafayı yiyecem bu 6. gün

kızlar hala kasıklarımdaki ağrı ve hafif şişlik tam olarak geçmedi bazen ani bir hareket yaptığımda ağrıyor. inşallah bunlar belirtidir yoksa kafayı yiyecem bu 6. gün
Sakın kendini yorma canim. Ne olur ne olmaz. İş güç yapma. Bende de batmalar oluyor ama neye yorsak bilmem.

Sakın kendini yorma canim. Ne olur ne olmaz. İş güç yapma. Bende de batmalar oluyor ama neye yorsak bilmem.
Yapmak zorunda kalıyorum canım malesef bazen dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede ne bilim işte duramıyorum. Birşey soracağım ya biraz utanç verici ama başka sorabilecegim kimse yok kızlar beni affedin. Dün eşimle birliktelik yaşadık ve canım o kadar yandı ki anlatamam.. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?

Yok canim bende sorun olmadi. Ama rahim hassaslasmis olabilir. Asilamadan sonra tedirgin olduysan iliski yasama noktasinda belki de ondan acı hissetmissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…