Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
ben
yok cnm bende de olmadı

Benim gibi düzensiz regl olup hamile kalan var mı acaba size regl tarihlerini yazıyorum
2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan

Benim gibi düzensiz regl olup hamile kalan var mı acaba size regl tarihlerini yazıyorum
2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan

2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan
Hep boyle duzensiz mi canim. Benimde 1 sene duzensizdi. Ilk gittigim doktor bana inofolik verdi ve prolaktin hormonum 75ti onu düşürdü ve düzene girdi cok sukur. Simdi hic şaşmiyor.

Yok canim bende sorun olmadi. Ama rahim hassaslasmis olabilir. Asilamadan sonra tedirgin olduysan iliski yasama noktasinda belki de ondan acı hissetmissindir.
olabilir canım bilmiyom artık, yarın tam 1 hafta olacak çok test yapasım var ama tutacağım kendimi :)

2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan
Hep boyle duzensiz mi canim. Benimde 1 sene duzensizdi. Ilk gittigim doktor bana inofolik verdi ve prolaktin hormonum 75ti onu düşürdü ve düzene girdi cok sukur. Simdi hic şaşmiyor.

Hep böyle düzensiz kendimi bildim bileli

Kızlar merhaba tekrardan. Ben en s8n dün gittim doktora 1 tane yumurtam oluşmuş yeterli büyüklüğe gelmiş. Bu akşam 20.00 de çatlatma iğnesi olcam. Pazar günü sabah 9 da da hastaneye gidicem. Heyecanlıyım biraz geciktim ben ama bekleme süresinde inşallah sizlerden güzel haberler alırım süreç benim içinde daha kolay olur

pazar günü neden 9 da gidiyorsun direk aşılmama mı olacak yoksa kan m vereceksin

hadi hayıırlısı olsun.
doktoruna mutlaka sor yumurtam çatlamış m diye bakıp yapsınlar.
bana bakmadılar testte negatif gördüm belki yumurtam çatlamadı
Tamam cnm sorarım iyiki hatırlattın. Sende hemen kötü düşünme bakalım daha var vaktin. Allahtan umut kesilmez ve rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…