- 22 Mart 2017
- 206
- 109
- 39
benYapmak zorunda kalıyorum canım malesef bazen dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede ne bilim işte duramıyorum. Birşey soracağım ya biraz utanç verici ama başka sorabilecegim kimse yok kızlar beni affedin. Dün eşimle birliktelik yaşadık ve canım o kadar yandı ki anlatamam.. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?
yok cnm bende de olmadıYapmak zorunda kalıyorum canım malesef bazen dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede ne bilim işte duramıyorum. Birşey soracağım ya biraz utanç verici ama başka sorabilecegim kimse yok kızlar beni affedin. Dün eşimle birliktelik yaşadık ve canım o kadar yandı ki anlatamam.. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?
Hep boyle duzensiz mi canim. Benimde 1 sene duzensizdi. Ilk gittigim doktor bana inofolik verdi ve prolaktin hormonum 75ti onu düşürdü ve düzene girdi cok sukur. Simdi hic şaşmiyor.Benim gibi düzensiz regl olup hamile kalan var mı acaba size regl tarihlerini yazıyorum
2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan
olabilir canım bilmiyom artık, yarın tam 1 hafta olacak çok test yapasım var ama tutacağım kendimi :)Yok canim bende sorun olmadi. Ama rahim hassaslasmis olabilir. Asilamadan sonra tedirgin olduysan iliski yasama noktasinda belki de ondan acı hissetmissindir.
Tazegelin33 alemsin çok erken bende dusunmemeye çalışıyorum olmuyor tabi benim ara ara kaşık ağrılarım oluyor ilkinde hic olmamıştı sende varmiolabilir canım bilmiyom artık, yarın tam 1 hafta olacak çok test yapasım var ama tutacağım kendimi :)
Ahahaha. Sen cok erken baslamissin canim :) azcik daha sabretmeliyiz. Benim daha 5.günüm. Ama gel gör gecmiyor günlerolabilir canım bilmiyom artık, yarın tam 1 hafta olacak çok test yapasım var ama tutacağım kendimi :)
Dilek senin kaçıncı günün aşılamadaTazegelin33 alemsin çok erken bende dusunmemeye çalışıyorum olmuyor tabi benim ara ara kaşık ağrılarım oluyor ilkinde hic olmamıştı sende varmi
cuma yaptirmistimDilek senin kaçıncı günün aşılamada
ama gunleri saymak hatta düşünmek bile istemiyorumDilek senin kaçıncı günün aşılamada
Aynen canım yok yaa bekleyeceğim napayımAhahaha. Sen cok erken baslamissin canim :) azcik daha sabretmeliyiz. Benim daha 5.günüm. Ama gel gör gecmiyor günler sürekli içimde bu düşünce var mı yok mu k
Benim gibi düzensiz regl olup hamile kalan var mı acaba size regl tarihlerini yazıyorum
2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan
Hep boyle duzensiz mi canim. Benimde 1 sene duzensizdi. Ilk gittigim doktor bana inofolik verdi ve prolaktin hormonum 75ti onu düşürdü ve düzene girdi cok sukur. Simdi hic şaşmiyor.
Kızlar merhaba tekrardan. Ben en s8n dün gittim doktora 1 tane yumurtam oluşmuş yeterli büyüklüğe gelmiş. Bu akşam 20.00 de çatlatma iğnesi olcam. Pazar günü sabah 9 da da hastaneye gidicem. Heyecanlıyım biraz geciktim ben ama bekleme süresinde inşallah sizlerden güzel haberler alırım süreç benim içinde daha kolay olur
Aşılama yapılacak canımpazar günü neden 9 da gidiyorsun direk aşılmama mı olacak yoksa kan m vereceksin
hayırlısı olsun cnmAşılama yapılacak canım
Aşılama yapılacak canım
Saol kuzum hepimiz için hayırlısı:)hayırlısı olsun cnm
Tamam cnm sorarım iyiki hatırlattın. Sende hemen kötü düşünme bakalım daha var vaktin. Allahtan umut kesilmez ve rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek öyle düşünhadi hayıırlısı olsun.
doktoruna mutlaka sor yumurtam çatlamış m diye bakıp yapsınlar.
bana bakmadılartestte negatif gördüm belki yumurtam çatlamadı
tazegelin33 birşey soracagim hani diyorlar ya göğüslerde hassasiyet oluyor diye sende varmı acaba ayni gün yaptırdık ya bende hic belirti yokAynen canım yok yaa bekleyeceğim napayım