Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Kızlar ben. Hiçbir belirti yaşamadım belirti diye olumsuzluğa kapılmayın ya da en ufak birşeyi belirti sanmayın benim 1 kere aşılamamın 11 ya da 12 tam hatırlamıyorum kaşığıma bıçak saplanması gibi bir ağrı olmuştu o ondan başka da birşey Yok ben meraklı olduğum için 9.günden başlamıştım gebelik testi yapmaya hatta burda yazmıştım ayrı bir başlık açıp orda gün gün testi koydum merak edenler bakabilir

Yapamadım ama başlığım buydu isteyenler göz atabilir!

Eklentiler

• 1B203DA8-BF4E-4C96-AADB-847E52274F15.png
    1B203DA8-BF4E-4C96-AADB-847E52274F15.png
    187,9 KB · Görüntüleme: 89
Dün akşamdan beri alttan batmalar oluyor sanki çok gaz varmış gibi otururken kalkarken falan bi anda batıyor aşılama 7. Günü var m böyle olan ?

inşallah olur canım benim çifter çifter gelsimler inşallah :) BENİM 3 YUMURTAM OLMUŞTU DÜN SABAH ÇATLATMA VURULDUM BUGÜNDE aşılama yapıldı çok şükür. hiç ağrım falan olmadı korkacak birşey yokmuş gerçekten :)
Canım bende oldum demin aşılamamı cok sükür. Biraz karnim agrimaya devam ediyor şu an. Bir de yan tarafimda kuvezde bir bebek vardi aşılama boyunca aglayip durdu. Ben o aglama sesini duymak icin kac aydir uğraşıyorum dedim içimden... Aglayasim geldi ama tuttum kendimi. Sabrettim ve sabredicem insallah...

Canım bende oldum demin aşılamamı cok sükür. Biraz karnim agrimaya devam ediyor şu an. Bir de yan tarafimda kuvezde bir bebek vardi aşılama boyunca aglayip durdu. Ben o aglama sesini duymak icin kac aydir uğraşıyorum dedim içimden... Aglayasim geldi ama tuttum kendimi. Sabrettim ve sabredicem insallah...
maşallah canım :) inşallah bir ağrın sızın olmamıştır işlem sırasında ? Sabrediyoruz canım sevineceğiz inşallah hayırlı olsun :) tutunsun annesine :emir_bebek:, sperm değerlerini verdi mi doktor kuzu?

maşallah canım :) inşallah bir ağrın sızın olmamıştır işlem sırasında ? Sabrediyoruz canım sevineceğiz inşallah hayırlı olsun :) tutunsun annesine :emir_bebek:, sperm değerlerini verdi mi doktor kuzu?
Rahim agzim darmis canim. O yüzden doktorum birz ugrasti o ince cubugu birkac kez denedi o sirada oldu ağrım. Şu an da adet agrisi gibi bir agrim var yatiyorum. Ama iyiyim cok sukur. Degerleri aldik doktorum gayet iyi dedi canim

Rahim agzim darmis canim. O yüzden doktorum birz ugrasti o ince cubugu birkac kez denedi o sirada oldu ağrım. Şu an da adet agrisi gibi bir agrim var yatiyorum. Ama iyiyim cok sukur. Degerleri aldik doktorum gayet iyi dedi canim
ne iyi canım çok sevindim :) ağrında geçer inşallah sende geri sayıma başladın desene :21:

Aşılama 7. Günündeyim kasık karın ve özellikle makat bölgesinde batma ve ağrı var sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi. Bugün tuvalete de çıkamadım acaba ondan mı? Var m böyle hisseden

Aşılama 7. Günündeyim kasık karın ve özellikle makat bölgesinde batma ve ağrı var sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi. Bugün tuvalete de çıkamadım acaba ondan mı? Var m böyle hisseden
Ben aşılamayı bugun yaptrdm ama senin bahsettiğin gibi lavobaya gittigimde karnimda ve kasiklarimda bir baski oluyor. Gaz birikmis gibi karnim agirlik yapiyor. Sen asilamadan beridir mi cekiyosun bu agrilari canim

Ben aşılamayı bugun yaptrdm ama senin bahsettiğin gibi lavobaya gittigimde karnimda ve kasiklarimda bir baski oluyor. Gaz birikmis gibi karnim agirlik yapiyor. Sen asilamadan beridir mi cekiyosun bu agrilari canim

Bende aşılamadan sonra tuvaletlerde bir ağrı hissediyorum kızlar biraz zorlanıyorum aşılamadan olmuş olabilir üçümüzde de varsa ama Tokyonun dediği gibi batma yok.

X