- 22 Mart 2017
- 206
- 109
- 39
benin ağrılarım var kasiklarimdakızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor iğneler , beklemeler, belirtiler ben hiçbirşey hissetmiyorum 2 gün oldu normal olarak beklemeye devam 12 gün var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benin ağrılarım var kasiklarimdakızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor iğneler , beklemeler, belirtiler ben hiçbirşey hissetmiyorum 2 gün oldu normal olarak beklemeye devam 12 gün var :)
Tabi canım daha çok yeni keseyi gördük 2 hafta sonrasına kalp atışı için randevu verdi Allahım isteyen herkese nasip etsinhaftalık yani hayirlisiyla insallh cnm
aminnTabi canım daha çok yeni keseyi gördük 2 hafta sonrasına kalp atışı için randevu verdi Allahım isteyen herkese nasip etsin
benim ilk günki ağrım dışında bir ağrım yok kuzu bakalım melegim3606 arkadaşımızda ben baya bi birşey hissetmedim diyo beklemedeyiz bakalım..benin ağrılarım var kasiklarimda
Allah razı olsun canım Amin :) kalp atışını da duyarsın inşallah canım :)Tabi canım daha çok yeni keseyi gördük 2 hafta sonrasına kalp atışı için randevu verdi Allahım isteyen herkese nasip etsin
bende anlamadım ilk asilmamda hic ağrım olmadı simdi hafif hafif yumurtalıklarım ağrıyor hayırlısı insallhbenim ilk günki ağrım dışında bir ağrım yok kuzu bakalım melegim3606 arkadaşımızda ben baya bi birşey hissetmedim diyo beklemedeyiz bakalım..
İnşallah canım Allah razı olsunAllah razı olsun canım Amin :) kalp atışını da duyarsın inşallah canım :)
Canım bende oldum demin aşılamamı cok sükür. Biraz karnim agrimaya devam ediyor şu an. Bir de yan tarafimda kuvezde bir bebek vardi aşılama boyunca aglayip durdu. Ben o aglama sesini duymak icin kac aydir uğraşıyorum dedim içimden... Aglayasim geldi ama tuttum kendimi. Sabrettim ve sabredicem insallah...inşallah olur canım benim çifter çifter gelsimler inşallah :) BENİM 3 YUMURTAM OLMUŞTU DÜN SABAH ÇATLATMA VURULDUM BUGÜNDE aşılama yapıldı çok şükür. hiç ağrım falan olmadı korkacak birşey yokmuş gerçekten :)
maşallah canım :) inşallah bir ağrın sızın olmamıştır işlem sırasında ? Sabrediyoruz canım sevineceğiz inşallah hayırlı olsun :) tutunsun annesine , sperm değerlerini verdi mi doktor kuzu?Canım bende oldum demin aşılamamı cok sükür. Biraz karnim agrimaya devam ediyor şu an. Bir de yan tarafimda kuvezde bir bebek vardi aşılama boyunca aglayip durdu. Ben o aglama sesini duymak icin kac aydir uğraşıyorum dedim içimden... Aglayasim geldi ama tuttum kendimi. Sabrettim ve sabredicem insallah...
Rahim agzim darmis canim. O yüzden doktorum birz ugrasti o ince cubugu birkac kez denedi o sirada oldu ağrım. Şu an da adet agrisi gibi bir agrim var yatiyorum. Ama iyiyim cok sukur. Degerleri aldik doktorum gayet iyi dedi canimmaşallah canım :) inşallah bir ağrın sızın olmamıştır işlem sırasında ? Sabrediyoruz canım sevineceğiz inşallah hayırlı olsun :) tutunsun annesine , sperm değerlerini verdi mi doktor kuzu?
ne iyi canım çok sevindim :) ağrında geçer inşallah sende geri sayıma başladın deseneRahim agzim darmis canim. O yüzden doktorum birz ugrasti o ince cubugu birkac kez denedi o sirada oldu ağrım. Şu an da adet agrisi gibi bir agrim var yatiyorum. Ama iyiyim cok sukur. Degerleri aldik doktorum gayet iyi dedi canim
Aynen canim basladik yeni bir sürece hayirlisi insallah sizin sonuclar nasildi. Hareketlilkte mi problem varne iyi canım çok sevindim :) ağrında geçer inşallah sende geri sayıma başladın desene
Ben aşılamayı bugun yaptrdm ama senin bahsettiğin gibi lavobaya gittigimde karnimda ve kasiklarimda bir baski oluyor. Gaz birikmis gibi karnim agirlik yapiyor. Sen asilamadan beridir mi cekiyosun bu agrilari canimAşılama 7. Günündeyim kasık karın ve özellikle makat bölgesinde batma ve ağrı var sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi. Bugün tuvalete de çıkamadım acaba ondan mı? Var m böyle hisseden
aynen canım bizimkilerin hepsi yavaş ileri hareketliydiAynen canim basladik yeni bir sürece hayirlisi insallah sizin sonuclar nasildi. Hareketlilkte mi problem var
Aşılama 7. Günündeyim kasık karın ve özellikle makat bölgesinde batma ve ağrı var sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi. Bugün tuvalete de çıkamadım acaba ondan mı? Var m böyle hisseden
Ben aşılamayı bugun yaptrdm ama senin bahsettiğin gibi lavobaya gittigimde karnimda ve kasiklarimda bir baski oluyor. Gaz birikmis gibi karnim agirlik yapiyor. Sen asilamadan beridir mi cekiyosun bu agrilari canim