Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Aa senin de yumurtalarin masallahi varmis bu ay. Hadi gecmis olsuncanim. Allah mutlu haberler almani nasip etsin insallah. Simdi say bastan say. 14.gun test :)

Aa senin de yumurtalarin masallahi varmis bu ay. Hadi gecmis olsuncanim. Allah mutlu haberler almani nasip etsin insallah. Simdi say bastan say. 14.gun test :)
amin canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah :) vallahi saymaya başlıyoz yeniden, hiç hızlı ileri çıkmadı biraz canım sıkıldı eşimin testinde yavaş ileri hareketli vardı. biraz moralimi bozdu bu.. ama olacaksa 1 i bile yeter diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. bu da tutmazsa sizi tüp e yönlendireceğim dedi doktor.

valla kararsız kaldım doktorum günler uzun vitamin almam gerektiğini söyledi ama sen bilirsin dedi nette de susuz kalacağı için düşük ihtimali yaziyor
hımmm bende bi araştırayım canım, ne bilim hamile kalmazsamda tutamadım diye çok üzülürüm hani sonuçta insanlar bilmezden tutuyo sonra öğreniyo ya gebeliğini falan o yüzden tutayım dedim kuzu ne bilim tabi ben doğudayım erken okunuyor diğer yerlere göre.

doktorum günler uzun vitaminsiz kalırsın dedi netten de araştırınca düşük oranı fazla oluyor diye

Canım umutsuz olma dedigin gibi 1 bile yeter. Zaten o kadar spermden sadece biri işe yarıyor. Kendini strese sokma. En iyilerini aşılıyorlar. Hakkimizda hayirlisi canım. Son asama zaten tüp bebek. Mecbur kalincs napacaksin deniyosun her yolu. Aşılama da ne kadar verdin canim sen?

Allah razı olsun canım bana burdan moral veriyorsun :) Haklısın son çare tüp o bile tutmayanlar var . Allahın dediği olur. Benim sadece hastane 1170 tuttuttu canım, iğneler toplam 880. Yani 2 bin ı buldu yani kuzu. Feda olsun tek tutsunda :)

HakHaklısın kuzu bende yarın tutmayacagim sanırım ama tutmak istiyorum arada kaldım bilmiyom. Senin ne kadar tuttu kuzu aşılama toplam ?
o yüzden böle söledim yoksa çok istiyorum tutmak şimdiye kadar çok şükür hic bırakmadım rabbim kabul etsin inşallah ama benim 2.aşılamam düşünmem bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…