Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Size bir fiyat verdiler mi canım ?

Dün kasıklarım ağrıdı batma gibi bnce dün çatlamış da olabilir yumurtalıklar
Bugün daha iyiyim Çünkü aşılama 5. Günü bugün
Bu kadar gecikir mi kuzu çatlama, İnşallah tutunmustur da yerleşme batmalaridir :) benimde kasıklarımda bi şişkinlik var küçük abdestim varmış gibi ama yok. Yeni çatlıyor olabilir diyorum.

canım ben capada yaptırdım 120 tl
Bu arada diyanet fetvayı aradım tutmayın dedi
Aaa ne iyi canım batmanda ancak bu kadar oluyor imkanlar keşke benimde imkanım olsaydı hem çapa tıp yani adı yeter :) Ne iyi etmişsin aramakla diyaneti hiç aklıma gelmezdi.

Haklisin canim hersey feda olsun yeter ki sağlıklı alalim kucağımıza insallah. Benim hastanemde 500 lira dendi aşılama icin. 40 lira da femara. Catlatma ignesi de 100 lira civarı. Yani toplam 650 tutacak. Artık maddi manevi beklentimiz var sonuçtan :) Yoksa yakında batacaz

Haklısın canım az para değil yani bende çalışıyorum onun verdiği imkanla bu kadar verebildik. çatlatma iğnesi 75tl ye aldık canım biz kazikliyorlar bazen dikkat edin.

Aşılamam dogumhanede oldu kızlar biraz dinlendikten sonra çıktım tabi. Hepinize dua ettim bu bebek aglamalarini bu dogumları herkese nasib et Allahım diye. Asansör beklerken eşimle bi kadının ikizi olmuştu kocası büyük çocuğu kadında ikizleri tutuyordu zor tutuyor ama ufacık bir kadın görseniz. Dedim verin birini asansörden inene kadar ben tutayım. Ver dua etti bana Allah sanada nasib etsin diye o an o bebek kucağımda kendimi o kadar iyi hissettimki bu dua beni çok mutlu etti. Bebislerde çok tatlılardı

Aaa ne iyi canım batmanda ancak bu kadar oluyor imkanlar keşke benimde imkanım olsaydı hem çapa tıp yani adı yeter :) Ne iyi etmişsin aramakla diyaneti hiç aklıma gelmezdi.

Haklısın canım az para değil yani bende çalışıyorum onun verdiği imkanla bu kadar verebildik. çatlatma iğnesi 75tl ye aldık canım biz kazikliyorlar bazen dikkat edin.

Ayyy biz resmen kazıklanmışızz ya Kavacık medistatee hastanesinde 1500 lira verdik aşılamaya ya :/

Ayyy biz resmen kazıklanmışızz ya Kavacık medistatee hastanesinde 1500 lira verdik aşılamaya ya :/
Canım çok değişiyor fiyatlar ya iğneler ilaçlar 900lük + 300lük gonalf kullandım normalde sadece 900lük 800kusur lira ama eczacı sağolsun baya İndirim yaptı bize

Canım çok değişiyor fiyatlar ya iğneler ilaçlar 900lük + 300lük gonalf kullandım normalde sadece 900lük 800kusur lira ama eczacı sağolsun baya İndirim yaptı bize

Ben iğne kullanmadım sadece klomen kullandım.
Aşılamaya sadece 1500 verdik özel hastane olunca valla şaka gibiler ya

Kızlae bende bugün gittim doktora kontrole yumurta sayın çok ama daha 11 ml civarındaymış bana bir iğne daha verdi. Pazartesi tekrar gidicem inşallah bu sefer yeterince büyümüş olurlar :)
Mammamia2 cnm nasıldı aşılama ağrı vs oldu mu nasıl bir işlem bilgi verebilir misin sende ?

Canim catlatma ignesi fiyatlari her hafta degiskenlik gösteriyor eczacilar da dedi bunu. Her gun fiyatlari dolardan dolayi farkli oluyormus.. En son aldigimizda 90 civarindaydi 3 ay önce. Ondan önce 68 liraya bile aldigim olmustu. Hem 5,10 lirasi cok onemli degil..Ne paralar verdik bu süreçte hesap bile etmiyoruz artık

Ben iğne kullanmadım sadece klomen kullandım.
Aşılamaya sadece 1500 verdik özel hastane olunca valla şaka gibiler ya
Ama fiyatlar o civarda sanirim. Ben de özele gidiyorum ve bana 500 lira fiyat verdiler. Acaba fark nerde onu düşünüyorm. Forumda cogu kisi 1000 liradan fazla ödemiş acaba hastaneye göre mi degisiyor bu fiyatlar anlamadim.

Ama fiyatlar o civarda sanirim. Ben de özele gidiyorum ve bana 500 lira fiyat verdiler. Acaba fark nerde onu düşünüyorm. Forumda cogu kisi 1000 liradan fazla ödemiş acaba hastaneye göre mi degisiyor bu fiyatlar anlamadim.

Hastaneye göre değişiyor demek ki yaptıkları aynı işlem devlet hastanesi bile yapıyormuş ama nasıl güvenilir doktor önemli işte

Hastaneye göre değişiyor demek ki yaptıkları aynı işlem devlet hastanesi bile yapıyormuş ama nasıl güvenilir doktor önemli işte
Ben de devlet hastanesine guvenemeyenlerdenim. Benim doktorum cok iyi olmasa proflara kadar arastirip bulurum. Önce gönlüm rahat olacak ki tedavi de yol alabileym. Bu surecte 3 doktor degistirdim. Kimse de guvenmedigi doktora gitmesin bence. Aşılama cok onemli bir süreç sonucta. Az para da vermiyoruz.

Canım dozajı artırmadıysa mutlaka incir kürü uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…