- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
ben batmandayım canım buradaki medikalde oldu benimnerde olacaksınız aşılama benim çapa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben batmandayım canım buradaki medikalde oldu benimnerde olacaksınız aşılama benim çapa
Aa senin de yumurtalarin masallahi varmis bu ay. Hadi gecmis olsuncanim. Allah mutlu haberler almani nasip etsin insallah. Simdi say bastan say. 14.gun test :)inşallah olur canım benim çifter çifter gelsimler inşallah :) BENİM 3 YUMURTAM OLMUŞTU DÜN SABAH ÇATLATMA VURULDUM BUGÜNDE aşılama yapıldı çok şükür. hiç ağrım falan olmadı korkacak birşey yokmuş gerçekten :)
ben sordum doktora kızlar oruç tutabilirsin hiçbirşey olmaz dedi tutacağım inşallah yarınBende aynı şeyi düşündüm :/
İnsanın direnci bile inanılmaz düşüyor
hımm anladım cnm bende biraz kan geldi ilkinde olmamıştı bile birşey sen de de oldumu şuan da dinleniyorumben batmandayım canım buradaki medikalde oldu benim
amin canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah :) vallahi saymaya başlıyoz yeniden, hiç hızlı ileri çıkmadı biraz canım sıkıldı eşimin testinde yavaş ileri hareketli vardı. biraz moralimi bozdu bu.. ama olacaksa 1 i bile yeter diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. bu da tutmazsa sizi tüp e yönlendireceğim dedi doktor.Aa senin de yumurtalarin masallahi varmis bu ay. Hadi gecmis olsuncanim. Allah mutlu haberler almani nasip etsin insallah. Simdi say bastan say. 14.gun test :)
yok canım kan falan gelmedi bende eve geldi uzandım :) sizin sperm sonuçarı nasıldı canım ?hımm anladım cnm bende biraz kan geldi ilkinde olmamıştı bile birşey sen de de oldumu şuan da dinleniyorum
aynen canım sıkıntı yok tut dediYa oruç tutmada sıkıntı yok mu dedi doktorun
aynen canım sıkıntı yok tut dedi
valla kararsız kaldım doktorum günler uzun vitamin almam gerektiğini söyledi ama sen bilirsin dedi nette de susuz kalacağı için düşük ihtimali yaziyoraynen canım sıkıntı yok tut dedi
sende var mı belirtiler canım birşey hissediyor musun? benimde olursa paylaşırım inşallah :)Belirtilerini de paylaş bizimle bakalım ikimizde aynı anda süreci bekliyoruz benim de 5. Günüm bugün
hımmm bende bi araştırayım canım, ne bilim hamile kalmazsamda tutamadım diye çok üzülürüm hani sonuçta insanlar bilmezden tutuyo sonra öğreniyo ya gebeliğini falan o yüzden tutayım dedim kuzu ne bilim tabi ben doğudayım erken okunuyor diğer yerlere göre.valla kararsız kaldım doktorum günler uzun vitamin almam gerektiğini söyledi ama sen bilirsin dedi nette de susuz kalacağı için düşük ihtimali yaziyor
doktorum günler uzun vitaminsiz kalırsın dedi netten de araştırınca düşük oranı fazla oluyor diyehımmm bende bi araştırayım canım, ne bilim hamile kalmazsamda tutamadım diye çok üzülürüm hani sonuçta insanlar bilmezden tutuyo sonra öğreniyo ya gebeliğini falan o yüzden tutayım dedim kuzu ne bilim tabi ben doğudayım erken okunuyor diğer yerlere göre.
haklısın canım düşük falan diyo, anne aday adayı olmak bile ne çok şey düşünmeyi gerektiriyor :)Tazegelin33 bu yolladığım dosyayı ac
o yüzden böle söledim yoksa çok istiyorum tutmak şimdiye kadar çok şükür hic bırakmadım rabbim kabul etsin inşallah ama benim 2.aşılamam düşünmem bundanhaklısın canım düşük falan diyo, anne aday adayı olmak bile ne çok şey düşünmeyi gerektiriyor :)
sende var mı belirtiler canım birşey hissediyor musun? benimde olursa paylaşırım inşallah :)
Canım umutsuz olma dedigin gibi 1 bile yeter. Zaten o kadar spermden sadece biri işe yarıyor. Kendini strese sokma. En iyilerini aşılıyorlar. Hakkimizda hayirlisi canım. Son asama zaten tüp bebek. Mecbur kalincs napacaksin deniyosun her yolu. Aşılama da ne kadar verdin canim sen?amin canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah :) vallahi saymaya başlıyoz yeniden, hiç hızlı ileri çıkmadı biraz canım sıkıldı eşimin testinde yavaş ileri hareketli vardı. biraz moralimi bozdu bu.. ama olacaksa 1 i bile yeter diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. bu da tutmazsa sizi tüp e yönlendireceğim dedi doktor.
Allah razı olsun canım bana burdan moral veriyorsun :) Haklısın son çare tüp o bile tutmayanlar var . Allahın dediği olur. Benim sadece hastane 1170 tuttuttu canım, iğneler toplam 880. Yani 2 bin ı buldu yani kuzu. Feda olsun tek tutsunda :)Canım umutsuz olma dedigin gibi 1 bile yeter. Zaten o kadar spermden sadece biri işe yarıyor. Kendini strese sokma. En iyilerini aşılıyorlar. Hakkimizda hayirlisi canım. Son asama zaten tüp bebek. Mecbur kalincs napacaksin deniyosun her yolu. Aşılama da ne kadar verdin canim sen?
o yüzden böle söledim yoksa çok istiyorum tutmak şimdiye kadar çok şükür hic bırakmadım rabbim kabul etsin inşallah ama benim 2.aşılamam düşünmem bundan