hiç bilmiyom kuzu ben olmadım daha ama belirti aramak için erken bence, bazısında belirti oluyormuş bazısında olmuyormuşoruç konusunu sordun mu kuzu tut ya da tutma dedi mi doktorun??
HIMM keşke başlasada anlasak, bende tutmak istiyorum canım yaaDoktora gitmeyeceğiz daha gebelik bekliyoruz 12 gün sonra tahlil yaptıracağım o zaman doktora gitcez eğer tutarsa tabi tutmazsa Regl olursam bütün çaba boşa gidecek. Aşılama sonrası belirtileri 2.3. Gün başlayanlar bile varmış.
Susuzz kalınca acaba etkilenir mi rahim döllenme aşaması falan bilmiyorum ama tutcam ben
HIMM keşke başlasada anlasak, bende tutmak istiyorum canım yaa
inşallah tutmuştur inşallah10-12 gün sonra belli olacak bakalım tuttu mu tutmadı m :/
merhaba kozlar bende yarin 2. Asılamami yaptıracağım ama doktor vitamin almam gerektiğini oruç tutma dedi ama bana bıraktı nasıl yaptı biz benim gibi olan var miDoktora gitmeyeceğiz daha gebelik bekliyoruz 12 gün sonra tahlil yaptıracağım o zaman doktora gitcez eğer tutarsa tabi tutmazsa Regl olursam bütün çaba boşa gidecek. Aşılama sonrası belirtileri 2.3. Gün başlayanlar bile varmış.
Susuzz kalınca acaba etkilenir mi rahim döllenme aşaması falan bilmiyorum ama tutcam ben
Merhaba ne zaman aşılama yaptırdınız ben yarin yaptıracağım oruç çok etkiler mi tutmak istiyorum benDoktora gitmeyeceğiz daha gebelik bekliyoruz 12 gün sonra tahlil yaptıracağım o zaman doktora gitcez eğer tutarsa tabi tutmazsa Regl olursam bütün çaba boşa gidecek. Aşılama sonrası belirtileri 2.3. Gün başlayanlar bile varmış.
Merhaba ne zaman aşılama yaptırdınız ben yarin yaptıracağım oruç çok etkiler mi tutmak istiyorum ben
anladım bende çalışıyorum napicami bilmiyorumBen 2 gündür tutmadım :/ yarından itibaren başlıcamm iş dolayısıyla her gün tutamıcam ama doktor bir şey söylemedi bana.
Bugün aşılamanın 4. Günü
acaba gelişme zamanında susuz bi sıkıntı olurmuanladım bende çalışıyorum napicami bilmiyorum
Bende yarın soracağım canım benimde yarın aynigun olacağız inşallahacaba gelişme zamanında susuz bi sıkıntı olurmu
acaba gelişme zamanında susuz bi sıkıntı olurmu
Bende aynı şeyi düşündüm :/
İnsanın direnci bile inanılmaz düşüyor
nerde olacaksınız aşılama benim çapaBende yarın soracağım canım benimde yarın aynigun olacağız inşallah
nerde olacaksınız aşılama benim çapa
Kızlar merhaba bende yarın gidiyorum doktora çatlatma günü ve aşılama günü verecek inşallahBende yarın soracağım canım benimde yarın aynigun olacağız inşallah
Kızlar merhaba bende yarın gidiyorum doktora çatlatma günü ve aşılama günü verecek inşallah
inşallah olur canım benim çifter çifter gelsimler inşallah :) BENİM 3 YUMURTAM OLMUŞTU DÜN SABAH ÇATLATMA VURULDUM BUGÜNDE aşılama yapıldı çok şükür. hiç ağrım falan olmadı korkacak birşey yokmuş gerçekten :)Mammamia2 canim naptn oldun mu aşılama? Benim bugun adetin 8.günüydü. Femara kullanmistm. Sağda iki yumurtam 17mm olmus. Ikiz olma ihtimali var bu ay bende yani. :) pazartesi aşılama olacak nasipse.
benimkine bakmadı yaaaAklınızda olsun aşılama yapan doktor yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıp yapsın aşılamayı :