Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
hiç bilmiyom kuzu ben olmadım daha ama belirti aramak için erken bence, bazısında belirti oluyormuş bazısında olmuyormuş oruç konusunu sordun mu kuzu tut ya da tutma dedi mi doktorun??

Doktora gitmeyeceğiz daha gebelik bekliyoruz 12 gün sonra tahlil yaptıracağım o zaman doktora gitcez eğer tutarsa tabi tutmazsa Regl olursam bütün çaba boşa gidecek. Aşılama sonrası belirtileri 2.3. Gün başlayanlar bile varmış.
Susuzz kalınca acaba etkilenir mi rahim döllenme aşaması falan bilmiyorum ama tutcam ben

HIMM keşke başlasada anlasak, bende tutmak istiyorum canım yaa

merhaba kozlar bende yarin 2. Asılamami yaptıracağım ama doktor vitamin almam gerektiğini oruç tutma dedi ama bana bıraktı nasıl yaptı biz benim gibi olan var mi

Merhaba ne zaman aşılama yaptırdınız ben yarin yaptıracağım oruç çok etkiler mi tutmak istiyorum ben

Mammamia2 canim naptn oldun mu aşılama? Benim bugun adetin 8.günüydü. Femara kullanmistm. Sağda iki yumurtam 17mm olmus. Ikiz olma ihtimali var bu ay bende yani. :) pazartesi aşılama olacak nasipse.

Mammamia2 canim naptn oldun mu aşılama? Benim bugun adetin 8.günüydü. Femara kullanmistm. Sağda iki yumurtam 17mm olmus. Ikiz olma ihtimali var bu ay bende yani. :) pazartesi aşılama olacak nasipse.
inşallah olur canım benim çifter çifter gelsimler inşallah :) BENİM 3 YUMURTAM OLMUŞTU DÜN SABAH ÇATLATMA VURULDUM BUGÜNDE aşılama yapıldı çok şükür. hiç ağrım falan olmadı korkacak birşey yokmuş gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…