Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Bence şimdi kullanma bende kilo var 70 kiloyum dozajı ona göre verdi zayıfsan yüksek vermiştir 150 çok bence sen kullanma ben 82.5 kullandım birde özelde mi yaptıracaksın
evet özelde yaptıcağım kuzu 68 kiloyum bende farkımız yok aslında, seni kaç gün sonra çağırmıştı iğneden kaç gün iğne olmuştun canım?

evet özelde yaptıcağım kuzu 68 kiloyum bende farkımız yok aslında, seni kaç gün sonra çağırmıştı iğneden kaç gün iğne olmuştun canım?
Adetin 3.günü gittim muayene oldum ve iğneye başladık aynı gün 2 günde 1 gittim yumurtalar 16.5 olunca aynı gün akşam 9 da çatlama iğnesini vuruldum 1 gün durduk diğer gün sabahtan eşimle hastaneye gittik sabah eşim sperm testi verdi saat 11.30 da da aşılamam oldu

çifter çifter gelsinler inşallah benim için hiç farketmez inan rabbim hayırlı evlat nasib etsin hepimize
Tabiki orası öyle bu arada ben aşılama olacağı gün sıramı beklerken telefondan Meryem suresini okudum sende oku ve içeri aşılamaya girdiğinde ayetel kürsi oku veya bildiğin duaları aklını tuttu mu tutacak mı diye yorma ben duayı okuduktan sonra heyecan felan hepsi gittin kuu gibiydim çok heyecan vardı bende ta 1 gün öncesinden başlamıştıdua beni sakinleştirdi hiç aklıma koymadım Rabbim sen biliyorsun gönlümdekini hayırlısıyla nasip et dedim dua ettim hep

çok dua edeceğim canım bende inşallah

ayyy hadi inşallah bende atlatırım da gün sayarım

naptın canım sen hasta oldun mu?

naptın canım sen hasta oldun mu?
Evet canim oldum 2 gun gecikmeli. Doktoruma da söyledim gecikme ve lekelenmeyi. Hcg testi yaptirdik belki kimyasal gecirmis olabilirsin dedi. Sonucu 1 saat sonra alacam ama tabi adet oldum artik cok önemi yok :)yarin femaraya baslayacam nasipse. Surec baslayacak bu ayda

haydi bismillah canım :))

başladım bakalım canım pazartesi gel dedi kontrol için bakalım
başladım bakalım canım pazartesi gel dedi kontrol için bakalım
Merhaba arkadaşlar bende 17 aylık evliyim.
bendede pko var yaklaşık 1.5 senedir uğraşıyorum ama olmadı. evlenmeden öncede sonrada adet düzensizliğim vardı. test yaptırdık eşimde bir problem yok.çatlatma tedavisi gördüm 2 ay üst üste. işe yaramadı. Şubat ayında tedaviyi bıraktım çünkü bir kere daha gittiğimde aşılama diyecekti doktor bende hemen aşılama istemedim. adet olamadım 24 nisanda gittim tarlusal verdi adetin 2. Günü gittim gonal-f verdi 87.5 bir hafta kullan dedi bende pazartesi gidicem ona göre çatlatma iğnesi vercek ve aşılama günü verecek. Eşimde bir sıkıntı yok.Benim ilk aşılamam o yüzden umutluyum inşallah hayırlısıyla rabbim bebeklerimize kavuşturur.

Kızlar hepinize merhaba bendede pko var ama adetlerimde herhangi bir düzensizlik yok . Bende evliliğimin 4. yılındayım ilk yıl bebek düşünmedik sonrasında düşündüğümüz ilk ay çok kolay gebe kaldım ve kimyasal gebelik yasadım onun üzerinden bir kaç ay sonrasında tekrardan gebelik yaşadım ama bu seferde boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Üzerinden 2 yıla yakın geçti ama her ay hüsran gebe kalamıyorum bütün tahlillerim rahim filmi ve genetik testlere kadar yaptırdık ama pko dışında hiçbir sıkıntı yok . Bugun regl günüm ve p.tesi doktorda ilk aşılama deneyimim olucak gonal f iğneye baslıcam inşallah isteyen herkes ve içinde bizde olmak üzere hepimiz bebişlerimize sağlıklı şekilde kavuşuruz. Ben yaşadığıklarımdan sonra hamile kalsakta asıl önemli olan saglıklı bir şekilde bebişlerimizin gelişip kucagımıza almamız yoksa yarım kalan gebelikler çok daha üzücüü

PaZartesi ilk defa aşılama olacağım çok heyecanlıyım inş hayırlı sonuçlar alırız.
Eşimde problem çıktı hareket azlığı ve varikosel bende PKO var ama az derecede.
Eğer bu Sefer tutmazsa varikosell ameliyatı olacak eşim.

canım eşinin spermlerinde sorun yoksa ne güzel inşallah hayırlısıyla olur. benimde ilk olacak :)

canım benim eşim ameliyat oldu baya da oldu inşallah ilk bebişiniz tutar, tutsa bile kardeş düşünürseniz eğer onun için bile varikosel ameliyatı olsun bence sonra zorlanmayın.

canım benim eşim ameliyat oldu baya da oldu inşallah ilk bebişiniz tutar, tutsa bile kardeş düşünürseniz eğer onun için bile varikosel ameliyatı olsun bence sonra zorlanmayın.

Evet doktor zaten kesin ameliyat olacak dedi ama aşılama sonrası olumsuz dönüş alırsak.
Ondan sonra iyileşme süreci var tabi onu bekleyeceğiz. Gerçekten zor. Allah inş size de nasip eder en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…