Dilek 10.gun yaptrmissin ama umutsuz olma cikmayabilir. Benim de hayali cizgi cıktı. Beklemekte fayda var.yaptirmayacagim ben
yaa bende bekliyorum canım hala sen uyu ya ne zaman geleceği belli olmaz :))Evet insallah insallah :) Uyuyacaktm senin haberini bekledm. Hala bekliyorum uyumayacam :)
evetbekleyecek misin kuzu ?
Olsun canim beklerim. Namaz fln da kilmam lazim zaten. Ayrica sonuc olumsuz fln da olsa üzülmek yok bak. Hersey Allahtan biliyosun.yaa bende bekliyorum canım hala sen uyu ya ne zaman geleceği belli olmaz :))
Çok saol canım umutsuzluk değil asla Rabbim isterse zaten olacakDilek 10.gun yaptrmissin ama umutsuz olma cikmayabilir. Benim de hayali cizgi cıktı. Beklemekte fayda var.
biliyorum kuzu..Olsun canim beklerim. Namaz fln da kilmam lazim zaten. Ayrica sonuc olumsuz fln da olsa üzülmek yok bak. Hersey Allahtan biliyosun.
belli olmaz canım inşallah sen olumlu sonuç alırsın..Bu hayalet cizgim. Kurudukca belirginlesiyor ama ben daha belirgin olsaydi umut ederdim. Ignenin etkisi gecmemis olabilir.
Evet canim erken bence de beklemek lazim. Biz sabredemiyoruz ama dollenmeden bile en az 10gun sonra belli oluyor kanda.kızlar 0 çıktı negatif yaniarkadaşım erken diyo onunda negatif çıkıp sonra pozitif olmuştu ama ben az da olsa birşey çıkardı diye düşünüyorum..
hayırlısı canım bozma moralini beklekızlar 0 çıktı negatif yaniarkadaşım erken diyo onunda negatif çıkıp sonra pozitif olmuştu ama ben az da olsa birşey çıkardı diye düşünüyorum..
İnşallah canimD dilekdilek4141Mammamia2 Evrem17 kızlar sabredin morelinizi bozmayın. Herşey olacağına varır ama bende saha önce bu forumda başka başlıklar altında çok okudum adet gününe kadar kanda bile negatif görüp sonradan değeri atanları. Sabırlı olun morelinizi bozmayın birgün hepimiz alcaz o beklediğimiz güzel haberi
hayırlısı canım bozma moralini bekle
Bilmiyorum kızlar yani aglayamadim bile biliyor musunuz umutluydum çokD dilekdilek4141Mammamia2 Evrem17 kızlar sabredin morelinizi bozmayın. Herşey olacağına varır ama bende saha önce bu forumda başka başlıklar altında çok okudum adet gününe kadar kanda bile negatif görüp sonradan değeri atanları. Sabırlı olun morelinizi bozmayın birgün hepimiz alcaz o beklediğimiz güzel haberi
Bekle canim. Ben asilamanin 9. Ve 10.gunler yaptm ama ignenin etkisi olabilir silik çıktı. Senin igne etkisi kalmamis. 4.5 gun sonra tekrar yap o zaman net cikar.Benim çatlatma iğnesinin 11. Aşılamanın da 8. Günü bugün test yaptım ama negatif yani silik çizgi bile yok. Acaba erken mi yaptım beklemelimiyim biraz daha ?? Hiç ümidim yok
Canim bu da bizim imtihanimiz napalm. Dogal yollardan gebelik olmuyor demek ki. Bende umutlu degilim. Ikinci asilamayi ds denerim sonra tup bebek. Ugrasmaya gerek yok. Allah verirse verir vermezse dua etmeye devam. Bu vesileyle Allah'a yaklaşıyor bir cok dua ezberliyoruz. Guzel tarafi da bu. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin su mübarek günlerde.Bilmiyorum kızlar yani aglayamadim bile biliyor musunuz umutluydum çokBiraz önce de kahverengi çok az leke geldi zaten sanırım adet olacağım... alışmışım yani negatifleri görmeye doktorum bu tutmazsa direk tüp yaptır demişti zaten başka asilamayla falan uğraşma zor demişti.. Ne diyim kızlar bana tüp yolları göründü.. rabbim İnşallah size nasib eder
herşeyin hayırlısı tazegelin33 güzel şeyler düşün birbirimize dua edelimBilmiyorum kızlar yani aglayamadim bile biliyor musunuz umutluydum çokBiraz önce de kahverengi çok az leke geldi zaten sanırım adet olacağım... alışmışım yani negatifleri görmeye doktorum bu tutmazsa direk tüp yaptır demişti zaten başka asilamayla falan uğraşma zor demişti.. Ne diyim kızlar bana tüp yolları göründü.. rabbim İnşallah size nasib eder
Bekle canim. Ben asilamanin 9. Ve 10.gunler yaptm ama ignenin etkisi olabilir silik çıktı. Senin igne etkisi kalmamis. 4.5 gun sonra tekrar yap o zaman net cikar.
O zaman bekle kesin sonuc alırsın.Çok korkuyorum birdaha negatif çıkcak diye birdaha yapmaya cesaret edemem herhalde. 4 haziranda kanda bakılcak acaba o zaman kadar beklesem mi ?