Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
kızlar 0 çıktı negatif yani arkadaşım erken diyo onunda negatif çıkıp sonra pozitif olmuştu ama ben az da olsa birşey çıkardı diye düşünüyorum..

Bu hayalet cizgim. Kurudukca belirginlesiyor ama ben daha belirgin olsaydi umut ederdim. Ignenin etkisi gecmemis olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-30-13-44-43-1.png
    220,9 KB · Görüntüleme: 44
İnşallah canim

Benim çatlatma iğnesinin 11. Aşılamanın da 8. Günü bugün test yaptım ama negatif yani silik çizgi bile yok. Acaba erken mi yaptım beklemelimiyim biraz daha ?? Hiç ümidim yok

hayırlısı canım bozma moralini bekle
Bilmiyorum kızlar yani aglayamadim bile biliyor musunuz umutluydum çok Biraz önce de kahverengi çok az leke geldi zaten sanırım adet olacağım... alışmışım yani negatifleri görmeye doktorum bu tutmazsa direk tüp yaptır demişti zaten başka asilamayla falan uğraşma zor demişti.. Ne diyim kızlar bana tüp yolları göründü.. rabbim İnşallah size nasib eder

Benim çatlatma iğnesinin 11. Aşılamanın da 8. Günü bugün test yaptım ama negatif yani silik çizgi bile yok. Acaba erken mi yaptım beklemelimiyim biraz daha ?? Hiç ümidim yok
Bekle canim. Ben asilamanin 9. Ve 10.gunler yaptm ama ignenin etkisi olabilir silik çıktı. Senin igne etkisi kalmamis. 4.5 gun sonra tekrar yap o zaman net cikar.

Canim bu da bizim imtihanimiz napalm. Dogal yollardan gebelik olmuyor demek ki. Bende umutlu degilim. Ikinci asilamayi ds denerim sonra tup bebek. Ugrasmaya gerek yok. Allah verirse verir vermezse dua etmeye devam. Bu vesileyle Allah'a yaklaşıyor bir cok dua ezberliyoruz. Guzel tarafi da bu. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin su mübarek günlerde.

herşeyin hayırlısı tazegelin33 güzel şeyler düşün birbirimize dua edelim

Bekle canim. Ben asilamanin 9. Ve 10.gunler yaptm ama ignenin etkisi olabilir silik çıktı. Senin igne etkisi kalmamis. 4.5 gun sonra tekrar yap o zaman net cikar.

Çok korkuyorum birdaha negatif çıkcak diye birdaha yapmaya cesaret edemem herhalde. 4 haziranda kanda bakılcak acaba o zaman kadar beklesem mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…