Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
erken adet olmama bende şaşırdıım canım toplam 24 günde hasta oldum. tek sebep ilaçlar olabilir iğneler başka bir açıklaması yok. Allah razı olsun canım.

Evrem17 Mammamia2
Kendinizi bırakmayın!!
Dediğin gibi canımm tüp bebek kötü bir yöntem değil ve allah kimsenin duasını geri çevirmez biz elimizden geleni yapalım yeter ki. Allah sevdiği kullarını sınarmış. Bizi de böyle sınıyordur belkide sonunda ne olacağını bilemeyiz. O kadar çok kadın var ki tüp bebek tedavisine tam başlayacakken doğal yoldan hamile kalan.... rabbim ne kadar çok istediğimizi görmek istiyor belkide daha çok dua etmemizi istiyor ona daha çok yaklaşmamızı istiyordur bilemeyiz. Dualarınızı eksik etmeyin yeterki istemekten vazgeçmeyin elbet bizim kucaklarımızı da dolduracaktır rabbim ama zamanı vardır ve zamanı geldiğinde dolduracaktır kucaklarımızı evlatlarımızla belkide 1 değil 2 tane birden verecektir tüp bebek vesilesiyle evlerimiz bıcır bıcır bebeklerle dolacaktır. O yüzden kendinizi bırakmayın ve be gerekiyorsa yapmaya hazır olun bugün değilse yarın olacaktır elbet allaha güvenin dualarınıza güvenin canlarımm. En kısa zamanda bebek haberleri alma dileğiyle inşallah

kızlar birşey soracagim aşılama gününü de sayiyormuyuz

Sagol canim temennilerin icin. Umutlanacak mecalim kalmadi acikcasi. Bugün de iyice vazgectm herseyden. Toparlanmam ancak doktora gittigimde son bulur sanirim. Bir an once adet olaym da yeni bir surece baslayaym insallah. Bu ay olmayacak ama bir dahaki ay guzel haberleri vermek nasip olur insallah kendi adima. Senden bekliyoruz guzel haberleri. Benim de asilamanin 11.gunu. Sabah test yaptm negatif. Bundan sonra da adeti beklerim test fln yapmam. Hepimiz icin hayirlisi insallah.

Canim tüp bebek merkeziyle gorusmeye gittiniz mi ?

Belkide testte belli olmamıştır canım daha adet görmeden ümidini kesme. Hem doktor bana adet olsan bile gel gebeliğe bağlı kanaman olabilir demişti ben 2 kere düşük yaptığım için o ihtimali de göz önünde bulundurmal adına. Dur bakalım belkide adet olmazsın

Bana doktor say demisti. Hatta bazilarina 10.gun test yapin demis ama normali 14.gun test yapmak. Aslinda cok sey farketmiyor.

4 gün bile farkeder emin ol canım 4 gün önce çıkmayan 4 gün sonra çıkabiliyor zaten hamile kaldığında 2 günde bir kan değerin yükselmesi gerekir

Hayır canım normal gebelikti ama kan pıhtılaşmasından dolay biri 5 diğeri 7 haftalıkken düşük oldu malesef çok da uzun sürmedi yani
Allah saglikli bir can nasip etsin canim. Bu da bir imtihan. Ben hic yasamadim gebelik. Kan pihtilasmasi sorunu icin igne mi kullanmalisin ilac mi?

Allah saglikli bir can nasip etsin canim. Bu da bir imtihan. Ben hic yasamadim gebelik. Kan pihtilasmasi sorunu icin igne mi kullanmalisin ilac mi?

Amiin canımm. Hem hap hem de iğne canım tabi eğer gebelik oluşur da gerek kalırsa .. inşallah o günleri görürüm yaa iğne falan hiç umrumda bile değil yeter ki olsun ben herşeyi kullanmaya da her sızısını çekmeye de razıyım.

Oyle bir aşamaya geliyosun ki yeter ki olsun cekerim çilesini diyosun. Ben asilamadan sonra cok agri yasadm rahim darligindan dolayi. Kanamam da cok oldu. O kadar zahmet cektm yeter ki olsun dedim icimden. Bu kadar maddi manevi zahmetin karsiligi olmayinca umutsuz oluyosun. Ama Rabbimin bilecegi is tabi veren de o vermeyen de. Ben ve esim bir aktara kür yaptirdik. Ayri ayri bize belli bitki karisimlarindan kür yapti. Tadi o kadar kötü ama sirf faydasi olsun diye iciyorum. Midem bile bulaniyor icerken ama iste katlaniyorum.

Canımm gerçekten çook zor bekle bekle her defasında hayal kırıklığına uğramaktan ayrı o kadar zahmeti çekmekten ayrı yoruluyor insan. İnan psikolojim bozuldu 2 düşükten sonra bir de hamile kalamayınca tedaviye başladık. Ve şimdi de psikolojimi korumak adına ümitlenmiyorum bile tekrar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumm artık. Tam oldu derken kaybettim allah aldı ama yine verdi derken yine kaybettim şimdi ise olmuyor

Ne kadarlik evlisin canim. Dert etme sakın. Insanlar doğum sirasinda kaybediyor. Beterin beteri var. Rabbim hayirlisini verecegi icin bekletiyordur eminim.

Ne kadarlik evlisin canim. Dert etme sakın. Insanlar doğum sirasinda kaybediyor. Beterin beteri var. Rabbim hayirlisini verecegi icin bekletiyordur eminim.

2,5 yıllık evliyim canım. 1 yıl korunduk şu an keşke korunmasaydık diyorum. Doğru söylüyorsun canım vardır allahın bir bildiği

Yaaa hiç aşılaması tutan kimse yok mu bize hem umut olacak hem de öncesinde neler hissettiğini ve belli başlı bir belirti sayacak kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…