- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 34
Maşallah canım :) rabbim sağlıkla kavuştursun çok sevindim75/150/382çok şükür cumartesi kontrole çağırdı doktorum...
Aşılamanın kaçıncı günündesin canim. Benim ilk iki gün cok agridi sonra gecmisti.Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var.. şuan kasıklarımda baya bir ağrı var sanki üşüttüğümüzde adet olursak kasıklar baya bir ağrır ya, öyle bir ağrı. Var mı bu denli ağrısı olan ,şiddetli bir adet sancısı gibi
Gozunaydin canim. Kacinci gun test yapmıştın sen? Herhangi bir sorun var miydi? Belirtilerin ne bu arada :)75/150/382çok şükür cumartesi kontrole çağırdı doktorum...
O kadar değil ama bendede ağrı sancı gibi olmuştu kuzu 2 3 gün önceKızlarrr yardımınıza ihtiyacım var.. şuan kasıklarımda baya bir ağrı var sanki üşüttüğümüzde adet olursak kasıklar baya bir ağrır ya, öyle bir ağrı. Var mı bu denli ağrısı olan ,şiddetli bir adet sancısı gibi
Canım yarin sabah test yapıyoruz dimi :) ben umutlu degilim ama icim rahat etsin diye yapacamMaşallah canım :) rabbim sağlıkla kavuştursun çok sevindimdarısı burdaki herkese olsun inşallah :)
Ben direk kan vermeyi düşünüyorum kuzu :)) bilmiyom ruh halime bağlı yaaa çok garibim bi gülüyorum bi üzülüyorum. Olursa olmazsa diyeCanım yarin sabah test yapıyoruz dimi :) ben umutlu degilim ama icim rahat etsin diye yapacam
Aşılama baz alınır bence kuzu , 9.gün erken gibi ama belli de olmaz canım benim :)Bu arada ben aşılamayı baz aliyorum ama catlatma ignesini yaptrmamdan itibaren 11.gun olmustu. Etkisi gecmemis midir ignenin sizce. Asilamanin 9.gunuydu yaptığım silik test ama catlatma ignesinin de 11.günü.
Ignenin etkisinden bahsediyorum canim. Benim 10.gunde ignenin etkisi geciyordu da öncekilerde ondan dedim. Aşılama sonucu degil de igne etkisi midir diye kafamda takildi bu silik cizgi. Yarin ola hayrola.Aşılama baz alınır bence kuzu , 9.gün erken gibi ama belli de olmaz canım benim :)
1haftada geçiyor diyen var 14 günde anca geçer diyen var yarın bi yaptı bakalım kuzu :)Ignenin etkisinden bahsediyorum canim. Benim 10.gunde ignenin etkisi geciyordu da öncekilerde ondan dedim. Aşılama sonucu degil de igne etkisi midir diye kafamda takildi bu silik cizgi. Yarin ola hayrola.
Çok heyecanlı yım ya eşime de söylemedim ona kalsa hastalanma zamanımı bekleyelim. Ben dayanamam o kadar. Keşke bitane testim olsaydı evde de baksaydım yaaIgnenin etkisinden bahsediyorum canim. Benim 10.gunde ignenin etkisi geciyordu da öncekilerde ondan dedim. Aşılama sonucu degil de igne etkisi midir diye kafamda takildi bu silik cizgi. Yarin ola hayrola.
Benim gibi deste alsaymissinÇok heyecanlı yım ya eşime de söylemedim ona kalsa hastalanma zamanımı bekleyelim. Ben dayanamam o kadar. Keşke bitane testim olsaydı evde de baksaydım yaa
13mayıs aşılama oldum 12,günden itibaren değer takibi yapıyoruz sorun yoktu sebepsiz batmalarım oluyor arada sancım oluyor inşallah güzel devam ederGozunaydin canim. Kacinci gun test yapmıştın sen? Herhangi bir sorun var miydi? Belirtilerin ne bu arada :)
Sagol canım daha çok başındayız 9.haftalık bi düşüğüm var o yüzden çok sevinemiyorum amin...Maşallah canım :) rabbim sağlıkla kavuştursun çok sevindimdarısı burdaki herkese olsun inşallah :)
İğnenibfs10gün üzerinde olması lazımBu arada ben aşılamayı baz aliyorum ama catlatma ignesini yaptrmamdan itibaren 11.gun olmustu. Etkisi gecmemis midir ignenin sizce. Asilamanin 9.gunuydu yaptığım silik test ama catlatma ignesinin de 11.günü.
almadım kuzu ya ne bilim :) şimdi gidim de bi tane yaptırayım kan :)Benim gibi deste alsaymissininsana heyecn veriyor bir yandan :) ben de yapacam yarin. Artik yoksa da varsa da deneyecem. Sabirsizlik başa bela
Bugün 4 oldu cnmAşılamanın kaçıncı günündesin canim. Benim ilk iki gün cok agridi sonra gecmisti.
Kızlar vala beni de heyecanlandırdınız:)) bekliyoruz test sonuçlarını olumlu bir şekilde inşallahhhalmadım kuzu ya ne bilim :) şimdi gidim de bi tane yaptırayım kan :)
yaptirdinmi kan testiKızlar vala beni de heyecanlandırdınız:)) bekliyoruz test sonuçlarını olumlu bir şekilde inşallahhh