- 22 Mart 2017
- 206
- 109
- 39
bencede bekle canım benim cumaya 14.gün oluyor o zaman yaptiracagimÇok korkuyorum birdaha negatif çıkcak diye birdaha yapmaya cesaret edemem herhalde. 4 haziranda kanda bakılcak acaba o zaman kadar beklesem mi ?
bencede bekle canım benim cumaya 14.gün oluyor o zaman yaptiracagim
O zaman bekle kesin sonuc alırsın.
Sadece sol kisma geçti ağrı ama çok hafif ve akintı fazlalastiCanım belirtin falan var mı peki hiç ?
Sadece sol kisma geçti ağrı ama çok hafif ve akintı fazlalasti
Rabbim den ümit kesilmez canım ii düşün iyi olsun ha bu arada bana hiçbirşey vermedi doktor kullanmak icinHafif bi akıntı bende de var ama jeldendir diye pek belirti saymıyorum onu. Ve göğüslerim hassas onu da jele bağlıyorum. Öyle belli bi belirtim yok benimde biraz da o yüzden üöitsizliğe kapılıyorum galiba
ilişkiye devam ediyormusunuz pekoHafif bi akıntı bende de var ama jeldendir diye pek belirti saymıyorum onu. Ve göğüslerim hassas onu da jele bağlıyorum. Öyle belli bi belirtim yok benimde biraz da o yüzden üöitsizliğe kapılıyorum galiba
ilişkiye devam ediyormusunuz peko
Rabbim den ümit kesilmez canım ii düşün iyi olsun ha bu arada bana hiçbirşey vermedi doktor kullanmak icin
Kizlar ben de hamile degilim galiba. Aksam yine test yaptm bu sefer cok cok silik görünmüyor bile. Igne etkisi gecmis kesin. Umudum kalmadi çünkü belirtim yok. Sivilcelerim artti kesin adet olacam.
Benim bugün asilamadan sonra 11 igneden sonra 13.günüm. dun ve ondan onceki gunler silik cizgilerdi. Dun aksam yaptgm testte de var silik ama baya sönük. Diğerleri sabah ilk idrarlaydi ondan mi acaba. Bekleyip gorecez.Canım kaç gün oldu senin
Zaman zaman bana da oluyor. Belirtileri dikkate alma derim.Bu arada adet olcakmışım gibi bacaklarım ağrıyor ve ayaklarım üşüyor çok fena baş ağrısı tuttu adet olacağım zaman böyle olurum ben yaa
tamam canım bizede öyle sölediEvet canım ediyoruz doktorum gün aşırı devam etmemizi önermişti
herşeyin hayırlısı canım duanı birakmamerhaba kızlar dün hasta oldum aslında kan testi vermesem zaten adet olacakmışım. bugün kararımızı verdik ve malum sondan kaçamayacağımızı anladık tüp bebek tedavisine başlayacağız. diyarbakır bahçeciye görüşmeye gideceğiz yarın. bir yandan da rapor çıkarmak için uğraşacağım inşallah olursa. çok üzgünüm aslında ve ruhen yorgun kendimi bu sürece hazır hissetmiyorum ama başka çarem kalmadı artık biliyorum..
inşallah buradaki herkes aşılama ile istediğine ulaşır. aminn
Inan ben de bu karari almamak için senelerce beklerim çünkü bu aşamaya kadar gelebilmeyi pek kaldiramiyorum. Ortada bir sorun olmamasina rağmen tüp bebek denemek son çare olmamali diyorum. Tüp bebek kötü bir yöntem degil elbet ama yasimiza baktiginda acele edecegm bir yöntem degil. Kendi adima boyle düşünüyorum ama Allah nasil bir yol gosterir bilemeyecem. Insallah senin ilk denemen tutar ve bundan snra ugrasmazsin canim. Ben asilamayi 2.defa deneyip ara vermeyi planlıyorum. Doktruma kalsa hemn tup bebek ama benim zerre aklimda yok o karar. Umarim hepimiz icin hayirli bir sonuc olur.merhaba kızlar dün hasta oldum aslında kan testi vermesem zaten adet olacakmışım. bugün kararımızı verdik ve malum sondan kaçamayacağımızı anladık tüp bebek tedavisine başlayacağız. diyarbakır bahçeciye görüşmeye gideceğiz yarın. bir yandan da rapor çıkarmak için uğraşacağım inşallah olursa. çok üzgünüm aslında ve ruhen yorgun kendimi bu sürece hazır hissetmiyorum ama başka çarem kalmadı artık biliyorum..
inşallah buradaki herkes aşılama ile istediğine ulaşır. aminn
İNŞALLAH dileğine en kısa zamanda aşılama ile ulaşırsın canım. Rabbim nasib ederde tüp tutar inşallah diye düşünüyorum inan ona bile inancım tam değil o kadar yıprandım ki. iyi dileklerin için teşekkür ederim..Inan ben de bu karari almamak için senelerce beklerim çünkü bu aşamaya kadar gelebilmeyi pek kaldiramiyorum. Ortada bir sorun olmamasina rağmen tüp bebek denemek son çare olmamali diyorum. Tüp bebek kötü bir yöntem degil elbet ama yasimiza baktiginda acele edecegm bir yöntem degil. Kendi adima boyle düşünüyorum ama Allah nasil bir yol gosterir bilemeyecem. Insallah senin ilk denemen tutar ve bundan snra ugrasmazsin canim. Ben asilamayi 2.defa deneyip ara vermeyi planlıyorum. Doktruma kalsa hemn tup bebek ama benim zerre aklimda yok o karar. Umarim hepimiz icin hayirli bir sonuc olur.
Yok canim umutsuz olma sakın. Şu an böyle dusunmen cok normal bir hayal kirikligi yasadin muhtemel birkac gun sonra bende yasayacam. Ama her ay yeni bir umut. Özellikle tüp bebek tutma orani yüksek bir oran. Insallah istedigine kavusursun bu yöntemle. Rabbim yardimcimiz olsun. Peki sence neden bu kadar erken adet oldun? Ben igneden sonra 19.gune kadar adet olmamistm öncekilerde iyice bir süründürmüstü beni.İNŞALLAH dileğine en kısa zamanda aşılama ile ulaşırsın canım. Rabbim nasib ederde tüp tutar inşallah diye düşünüyorum inan ona bile inancım tam değil o kadar yıprandım ki. iyi dileklerin için teşekkür ederim..