Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Ben sabah test yaptm da cok hayali bir cizgi cıktı. Olsaydi koyulasirdi galiba kafam karışıyor böyle olunca. Umutsuz olmamak icin bekleyecem sabredip 15.gün yapacam. Zaten benim adet geç geliyor igneden sonra hep.

Ben sabah test yaptm da cok hayali bir cizgi cıktı. Olsaydi koyulasirdi galiba kafam karışıyor böyle olunca. Umutsuz olmamak icin bekleyecem sabredip 15.gün yapacam. Zaten benim adet geç geliyor igneden sonra hep.
imkanın varsa 14ünde kan yaptır kuzu ? yani hayali varsa olabilir bence

Kan vermek beni strese sokuyor aslinda. 0.100 görmekten bıktım galiba. Adet yaklastikca anlarim zaten. O yuzden bekleyecem. Sen ne yaptn söyle çabuk
daha belli olmadıki kuzu hastane öğle arasında şimdi 1 buçuk 2 gibi çıkar dediler bekliyom ayy ne zor bee . benide strese sokuyor kuzu ama napim en kesin çözüm bu yani

valla kuzu belirti sayılabilirse eğer, kasıkta batma oluyordu ara sıra , adet ağrısı gibi oldu geçti 2 gün önce falan, gögüslerim hala hassas.
Hadi bakalm insallah guzel haber verirsin bize canim. Ben pek umutlu degilim açıkçası. Ikinci aşılamaya dogru gidicem gibime geliyor. Hayirlisi insallah.

Hadi bakalm insallah guzel haber verirsin bize canim. Ben pek umutlu degilim açıkçası. Ikinci aşılamaya dogru gidicem gibime geliyor. Hayirlisi insallah.
öyle düşünme canım hiç belli olmuyor ki bende pek umutlu değilim ama bilmiyorum yani yine de umut etmek istiyorum olumlu düşünmek istiyorum. senin belirtin falan oldu mu hiç ?

öyle düşünme canım hiç belli olmuyor ki bende pek umutlu değilim ama bilmiyorum yani yine de umut etmek istiyorum olumlu düşünmek istiyorum. senin belirtin falan oldu mu hiç ?
Benim kasik batmalarim oluyor bacagima dogru vuruyor. Göğüslerde fln bir aci agri yok. Hafif sistiler sadece.

iyi işte kuzu ne güzel oluyormuş birşeyler, olmayanların da tutuyor bazen biliyorsun bu kadar umutsuz olma.
Gerci her zaman bir umut vardir. Biz sabretsek adet gecince yapabilsek bu kadar stres yasamayacaz ama sabirsizlik icimizde var napalm :) Mübarek aylarda müjdeli haberi almak ne güzel olur ya. O kadar ay bekle şu mubarek ay da sevin ne guzel hayali bile. Insallahh..

Aynen sabretmek zor gerçekten . ne hayaller kuruyoruz şöyle seviniriz böyle yaparız diye o kervana bir katılabilsek, bu güzel günler hatırına Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…