yaptirdinmi kan testi
yaptırdım kızlaaaaaarrr sonuç ne zaman çıkarsa artık hemen söyleyeceğim sizeKızlar vala beni de heyecanlandırdınız:)) bekliyoruz test sonuçlarını olumlu bir şekilde inşallahhh
naptın yaptın mı test kuzu bize de at mutlakaCanım yarin sabah test yapıyoruz dimi :) ben umutlu degilim ama icim rahat etsin diye yapacam
haberlerini bekliyoruzyaptırdım kızlaaaaaarrr sonuç ne zaman çıkarsa artık hemen söyleyeceğim size
Ayy hadi insallahhh. :)yaptırdım kızlaaaaaarrr sonuç ne zaman çıkarsa artık hemen söyleyeceğim size
imkanın varsa 14ünde kan yaptır kuzu ? yani hayali varsa olabilir benceBen sabah test yaptm da cok hayali bir cizgi cıktı. Olsaydi koyulasirdi galibakafam karışıyor böyle olunca. Umutsuz olmamak icin bekleyecem sabredip 15.gün yapacam. Zaten benim adet geç geliyor igneden sonra hep.
Kan vermek beni strese sokuyor aslinda. 0.100 görmekten bıktım galiba. Adet yaklastikca anlarim zaten. O yuzden bekleyecem. Sen ne yaptn söyle çabukimkanın varsa 14ünde kan yaptır kuzu ? yani hayali varsa olabilir bence
canım sen naptın ya yapmayacak mısın test falan aynı gün yaptırmıştık seninle hatırlıyorumhaberlerini bekliyoruz
daha belli olmadıki kuzu hastane öğle arasında şimdi 1 buçuk 2 gibi çıkar dediler bekliyom ayy ne zor bee . benide strese sokuyor kuzu ama napim en kesin çözüm bu yaniKan vermek beni strese sokuyor aslinda. 0.100 görmekten bıktım galiba. Adet yaklastikca anlarim zaten. O yuzden bekleyecem. Sen ne yaptn söyle çabuk
Evet yaa. Ömrümüz beklemekle geçiyor. Belirtin fln var miydidaha belli olmadıki kuzu hastane öğle arasında şimdi 1 buçuk 2 gibi çıkar dediler bekliyom ayy ne zor bee
yaptirmayacagim bencanım sen naptın ya yapmayacak mısın test falan aynı gün yaptırmıştık seninle hatırlıyorum
valla kuzu belirti sayılabilirse eğer, kasıkta batma oluyordu ara sıra , adet ağrısı gibi oldu geçti 2 gün önce falan, gögüslerim hala hassas.Evet yaa. Ömrümüz beklemekle geçiyor. Belirtin fln var miydi
bekleyecek misin kuzu ?yaptirmayacagim ben
Hadi bakalm insallah guzel haber verirsin bize canim. Ben pek umutlu degilim açıkçası. Ikinci aşılamaya dogru gidicem gibime geliyor. Hayirlisi insallah.valla kuzu belirti sayılabilirse eğer, kasıkta batma oluyordu ara sıra , adet ağrısı gibi oldu geçti 2 gün önce falan, gögüslerim hala hassas.
öyle düşünme canım hiç belli olmuyor ki bende pek umutlu değilim ama bilmiyorum yani yine de umut etmek istiyorum olumlu düşünmek istiyorum. senin belirtin falan oldu mu hiç ?Hadi bakalm insallah guzel haber verirsin bize canim. Ben pek umutlu degilim açıkçası. Ikinci aşılamaya dogru gidicem gibime geliyor. Hayirlisi insallah.
Benim kasik batmalarim oluyor bacagima dogru vuruyor. Göğüslerde fln bir aci agri yok. Hafif sistiler sadece.öyle düşünme canım hiç belli olmuyor ki bende pek umutlu değilim ama bilmiyorum yani yine de umut etmek istiyorum olumlu düşünmek istiyorum. senin belirtin falan oldu mu hiç ?
iyi işte kuzu ne güzel oluyormuş birşeyler, olmayanların da tutuyor bazen biliyorsun bu kadar umutsuz olma.Benim kasik batmalarim oluyor bacagima dogru vuruyor. Göğüslerde fln bir aci agri yok. Hafif sistiler sadece.
Gerci her zaman bir umut vardir. Biz sabretsek adet gecince yapabilsek bu kadar stres yasamayacaz ama sabirsizlik icimizde var napalm :) Mübarek aylarda müjdeli haberi almak ne güzel olur ya. O kadar ay bekle şu mubarek ay da sevin ne guzel hayali bile. Insallahh..iyi işte kuzu ne güzel oluyormuş birşeyler, olmayanların da tutuyor bazen biliyorsun bu kadar umutsuz olma.
Aynen sabretmek zor gerçekten . ne hayaller kuruyoruz şöyle seviniriz böyle yaparız diye o kervana bir katılabilsek, bu güzel günler hatırına Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah..Gerci her zaman bir umut vardir. Biz sabretsek adet gecince yapabilsek bu kadar stres yasamayacaz ama sabirsizlik icimizde var napalm :) Mübarek aylarda müjdeli haberi almak ne güzel olur ya. O kadar ay bekle şu mubarek ay da sevin ne guzel hayali bile. Insallahh..
Evet insallah insallah :) Uyuyacaktm senin haberini bekledm. Hala bekliyorum uyumayacam :)Aynen sabretmek zor gerçekten . ne hayaller kuruyoruz şöyle seviniriz böyle yaparız diye o kervana bir katılabilsek, bu güzel günler hatırına Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah..