Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var.. şuan kasıklarımda baya bir ağrı var sanki üşüttüğümüzde adet olursak kasıklar baya bir ağrır ya, öyle bir ağrı. Var mı bu denli ağrısı olan ,şiddetli bir adet sancısı gibi

Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var.. şuan kasıklarımda baya bir ağrı var sanki üşüttüğümüzde adet olursak kasıklar baya bir ağrır ya, öyle bir ağrı. Var mı bu denli ağrısı olan ,şiddetli bir adet sancısı gibi
Aşılamanın kaçıncı günündesin canim. Benim ilk iki gün cok agridi sonra gecmisti.

O kadar değil ama bendede ağrı sancı gibi olmuştu kuzu 2 3 gün önce

Bu arada ben aşılamayı baz aliyorum ama catlatma ignesini yaptrmamdan itibaren 11.gun olmustu. Etkisi gecmemis midir ignenin sizce. Asilamanin 9.gunuydu yaptığım silik test ama catlatma ignesinin de 11.günü.

Canım yarin sabah test yapıyoruz dimi :) ben umutlu degilim ama icim rahat etsin diye yapacam
Ben direk kan vermeyi düşünüyorum kuzu :)) bilmiyom ruh halime bağlı yaaa çok garibim bi gülüyorum bi üzülüyorum. Olursa olmazsa diye

Bu arada ben aşılamayı baz aliyorum ama catlatma ignesini yaptrmamdan itibaren 11.gun olmustu. Etkisi gecmemis midir ignenin sizce. Asilamanin 9.gunuydu yaptığım silik test ama catlatma ignesinin de 11.günü.
Aşılama baz alınır bence kuzu , 9.gün erken gibi ama belli de olmaz canım benim :)

Aşılama baz alınır bence kuzu , 9.gün erken gibi ama belli de olmaz canım benim :)
Ignenin etkisinden bahsediyorum canim. Benim 10.gunde ignenin etkisi geciyordu da öncekilerde ondan dedim. Aşılama sonucu degil de igne etkisi midir diye kafamda takildi bu silik cizgi. Yarin ola hayrola.

Ignenin etkisinden bahsediyorum canim. Benim 10.gunde ignenin etkisi geciyordu da öncekilerde ondan dedim. Aşılama sonucu degil de igne etkisi midir diye kafamda takildi bu silik cizgi. Yarin ola hayrola.
1haftada geçiyor diyen var 14 günde anca geçer diyen var yarın bi yaptı bakalım kuzu :)

Çok heyecanlı yım ya eşime de söylemedim ona kalsa hastalanma zamanımı bekleyelim. Ben dayanamam o kadar. Keşke bitane testim olsaydı evde de baksaydım yaa

Çok heyecanlı yım ya eşime de söylemedim ona kalsa hastalanma zamanımı bekleyelim. Ben dayanamam o kadar. Keşke bitane testim olsaydı evde de baksaydım yaa
Benim gibi deste alsaymissin :KK49: insana heyecn veriyor bir yandan :):halay: ben de yapacam yarin. Artik yoksa da varsa da deneyecem. Sabirsizlik başa bela :KK45:

Gozunaydin canim. Kacinci gun test yapmıştın sen? Herhangi bir sorun var miydi? Belirtilerin ne bu arada :)
13mayıs aşılama oldum 12,günden itibaren değer takibi yapıyoruz sorun yoktu sebepsiz batmalarım oluyor arada sancım oluyor inşallah güzel devam eder

İğnenibfs10gün üzerinde olması lazım

X