- 22 Mart 2017
- 206
- 109
- 39
İnşallah cnm hayırlısı olur inşallah Rabbim büyükCanım belki daha erkendir hem çok erken dönemlerde idrarda çıkmayabiliyor. Bana 15. Gün kanda bakıcaz demişti doktorum birkaç gün sonra kanda baktır derim tatlım. Takma kafana benim ilk gebeliğimde de evde yaptığımda çıkmamıştı adet günümde 2 gün geçince kanda baktırmıştım ve çıkmıştı
Bencede erken canım kanda bile cikmayabilir bekleyelim en iyisi.ya bugün 10.gün hadi bir yapayım dedim test negatif cikti
.benim hafiftenkasik ağrım var bide akintim fazla ne olacak çok merak ediyorumnapıyorsunuz kızlar ben iyice sabırsızlandım yine 11. günümdün ün aksine bugün hiçbirşey hissetmiyorum.
bende çok meraktayım yaaaaaaaa...... canım ya birşey soracağım şmdi büyütücü iğne çatlatma iğnesi falan kullanıp yumurtlamayı erkene çekti benim doktorum normalde ben çok geç yumurtlayıp 35 günde bir falan hasta oluyorum. O zaman benim reglim( inşallah gelmez) daha erken gelecek demekki değil mi??.benim hafiftenkasik ağrım var bide akintim fazla ne olacak çok merak ediyorum
bende olması öyle birşey sadece çok akintım varCanlar merhaba bişey sorcam dün gece birde şuan benim tansiyonum düşmüş gibi hafif başım dönüyor daha 3. Gündeyim var nı böyle bişey yaşayan neden olabilir
Benimde akıntım var ama aşırı değil şuan sadece başım dönüyor hafiftenbende olması öyle birşey sadece çok akintım var
9.gundeyim canım. Yogunlugum var birkac gündür. Misafr telasi derken kendimi hic dinleyemedim. Ama dün gece sağ tarafimda batmalar vardi ve arada karnima agrilar giriyor bunu farkediyorum sadece. 10.gunden sonra test yapmaya baslarim :)Evrem17 ne yaptın canım senin kaçıncı günün nasıl gidiyor?
Ben iki gun tansiyon düşüklüğü yaşadım. Hatta ilk gün bayilacak gibi oldum eve gelince asilamadan sonra. Benin kanamam olmustu sizin oldu mu ? Ben ona bagladim ama sebebini bilmiyorumCanlar merhaba bişey sorcam dün gece birde şuan benim tansiyonum düşmüş gibi hafif başım dönüyor daha 3. Gündeyim var nı böyle bişey yaşayan neden olabilir
Sen ne yaptın canim. Senin de 12.gun olması lazim. Test yapacak misin?Evrem17 ne yaptın canım senin kaçıncı günün nasıl gidiyor?
bendede olmadı canım oruç tututyor musun belki ondandır dicem ama.Canlar merhaba bişey sorcam dün gece birde şuan benim tansiyonum düşmüş gibi hafif başım dönüyor daha 3. Gündeyim var nı böyle bişey yaşayan neden olabilir
doğrudur canım :) malum ramazan olunca misafir de oluyor :) ay hadi inşallah güzel haberlerini alalım9.gundeyim canım. Yogunlugum var birkac gündür. Misafr telasi derken kendimi hic dinleyemedim. Ama dün gece sağ tarafimda batmalar vardi ve arada karnima agrilar giriyor bunu farkediyorum sadece. 10.gunden sonra test yapmaya baslarim :)
yok kuzu ya 11. günüm bugün ama zor tutuyorum kendimi test yapmamak için direk kan yapasım var 14 deSen ne yaptın canim. Senin de 12.gun olması lazim. Test yapacak misin?
Canım sen sorunca dayanamadm yanimda olan testlerden yaptm. Cok silik bir cizgi cikti ams görünüyor gözle. Acaba igne etkisi midir ki?doğrudur canım :) malum ramazan olunca misafir de oluyor :) ay hadi inşallah güzel haberlerini alalım
Sabrına hayranim canim :) ben yapardim dayanamayip :)yok kuzu ya 11. günüm bugün ama zor tutuyorum kendimi test yapmamak için direk kan yapasım var 14 de
sen yaptinmi tazegelin33Sabrına hayranim canim :) ben yapardim dayanamayip :)
atsana buraya bizde bakalım :) negatife alışınca işte kuzu koruyorumCanım sen sorunca dayanamadm yanimda olan testlerden yaptm. Cok silik bir cizgi cikti ams görünüyor gözle. Acaba igne etkisi midir ki?
Canim fotograf nasil ekleniyor.atsana buraya bizde bakalım :) negatife alışınca işte kuzu koruyorum