Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
İnşallah cnm hayırlısı olur inşallah Rabbim büyük

napıyorsunuz kızlar ben iyice sabırsızlandım yine 11. günüm dün ün aksine bugün hiçbirşey hissetmiyorum.

.benim hafiftenkasik ağrım var bide akintim fazla ne olacak çok merak ediyorum
bende çok meraktayım yaaaaaaaa...... canım ya birşey soracağım şmdi büyütücü iğne çatlatma iğnesi falan kullanıp yumurtlamayı erkene çekti benim doktorum normalde ben çok geç yumurtlayıp 35 günde bir falan hasta oluyorum. O zaman benim reglim( inşallah gelmez) daha erken gelecek demekki değil mi??

Canlar merhaba bişey sorcam dün gece birde şuan benim tansiyonum düşmüş gibi hafif başım dönüyor daha 3. Gündeyim var nı böyle bişey yaşayan neden olabilir

Canlar merhaba bişey sorcam dün gece birde şuan benim tansiyonum düşmüş gibi hafif başım dönüyor daha 3. Gündeyim var nı böyle bişey yaşayan neden olabilir
Ben iki gun tansiyon düşüklüğü yaşadım. Hatta ilk gün bayilacak gibi oldum eve gelince asilamadan sonra. Benin kanamam olmustu sizin oldu mu ? Ben ona bagladim ama sebebini bilmiyorum

doğrudur canım :) malum ramazan olunca misafir de oluyor :) ay hadi inşallah güzel haberlerini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…