- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
yok kuzu ya 11. günüm bugün ama zor tutuyorum kendimi test yapmamak için direk kan yapasım var 14 de
11/12 günde yapabilirsin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzu ya 11. günüm bugün ama zor tutuyorum kendimi test yapmamak için direk kan yapasım var 14 de
cevapla ya girince dosya yükle var ordanCanim fotograf nasil ekleniyor.
Yok cnm hiç kanamam olmadı sadece aşılama yaptırdığım günün akşamı hafif pembe bir lekelenme oldu o kadar başka bişey olmadı. Bugün ve dün akşam bir ara başım döndü tansiyonum düştü gibi olduBen iki gun tansiyon düşüklüğü yaşadım. Hatta ilk gün bayilacak gibi oldum eve gelince asilamadan sonra. Benin kanamam olmustu sizin oldu mu ? Ben ona bagladim ama sebebini bilmiyorum
Yok kuzum oruç tutmuyorum.bendede olmadı canım oruç tututyor musun belki ondandır dicem ama.
Ekledm canim onceki mesajimda baktin micevapla ya girince dosya yükle var ordan
Sanki ben 2. Çizgiyi görüyorumMammamia2 canim biraz oynadim resimle. Telefonumdaki görüntüde pek belli degil. Çıplak gözle daha belirgin. Tabi igne etkisi de olabilir. Yarin sabah yeniden tekrarlicam.
Evet canim çıplak gozle daha belirgin görünüyor. Fotografta net degil. Bakalm yarin ve sonrasinda testleri tekrarlayacam. Koyuluk olacak mi bakalmSanki ben 2. Çizgiyi görüyorum
Hadi inşallah kuzum hayırlısıylaEvet canim çıplak gozle daha belirgin görünüyor. Fotografta net degil. Bakalm yarin ve sonrasinda testleri tekrarlayacam. Koyuluk olacak mi bakalm
sonradN farkettimEkledm canim onceki mesajimda baktin mi
kacinccii gguun yaptın testiEvet canim çıplak gozle daha belirgin görünüyor. Fotografta net degil. Bakalm yarin ve sonrasinda testleri tekrarlayacam. Koyuluk olacak mi bakalm
Asilamanin 9.günü sabah yaptm.kacinccii gguun yaptın testi
hımm ben 10.gün saat 7gibi faln yapmıştım negatifti sen hamissindirAsilamanin 9.günü sabah yaptm.
İnşallah canım ama yine de sabretmem lazim. Bakalm cift cizgiyi görecek miyimhımm ben 10.gün saat 7gibi faln yapmıştım negatifti sen hamissindir
besen yaptinmi tazegelin33
Gördüm sanki kuzu bende. Ayy heyecanlandım bende yaparım yarın yaaMammamia2 canim biraz oynadim resimle. Telefonumdaki görüntüde pek belli degil. Çıplak gözle daha belirgin. Tabi igne etkisi de olabilir. Yarin sabah yeniden tekrarlicam.
İnşallah olur canım :)Evet canim çıplak gozle daha belirgin görünüyor. Fotografta net degil. Bakalm yarin ve sonrasinda testleri tekrarlayacam. Koyuluk olacak mi bakalm
O zman tansiyon düşüklüğü İnşallah benimde alakalıdır canım :)Yok kuzum oruç tutmuyorum.
Yarın yapacağım inşallah canım :)11/12 günde yapabilirsin bence
Senin artik varsa da cikar canimbe
Gördüm sanki kuzu bende. Ayy heyecanlandım bende yaparım yarın yaa