Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
tazegelin33 birşey soracagim hani diyorlar ya göğüslerde hassasiyet oluyor diye sende varmı acaba ayni gün yaptırdık ya bende hic belirti yok
Evet canım göğüs lerim ağrıyor ama adete yakın da ağrır hep bilemiyorum o yüzden herkeste farklı oluyor ya.

Bende kakaşık ağrısı var kızlar sanki hasta olacakmışım gibi ateş basması var bilmiyom kızlar bakalım bekliyorum 8.günüm

Hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 2 düşük sonrası 8 ay hamile kalamayınca aşılamaya başlandı. Eşimde hiçbir sorun yok bende ise sacece kan pıhtılaşmasından dolayı düşük yaptığım anlaşıldı onun haricinde herşey normal. Bugün aşılamamın 4. Günü. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce herhangi bir belirti yaşadınız mı acaba ??

cnm valla kendi adına kimyasal gebelikte göğüs hassasiyeti yaşamıştım o kadar şuan sadece kaşık ağrıları ara ara

cnm valla kendi adına kimyasal gebelikte göğüs hassasiyeti yaşamıştım o kadar şuan sadece kaşık ağrıları ara ara

Canım benim aşılama gününden sonra 2 gün çok kasık ağrım oldu ama şimdi geçti acaba tutmuşmudur yaa crinone jel kullanıyorum ve göğüs ağrım da var çok hafif ama jelden dolayı olduğunu düşünüyorum

benimde kasik ağrım oldu sonra si ara ara ağrı ama hiçbirşey kullanmiyorum

Benim güzel başladı ama devam etmedi boş gebelikmiş haftaya kürtaj olacağım hayırlısı buymuş soruna gelince canım hiç belirtim olmadı sadece aşılama nın 10.ya da 12.günü tam hatırlamıyorum kasık kramplarım oldu saniyelik o kadar hiç belirtim olmadı Allsh yardımcın olsun inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım

Amiin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Beklemek çok zor geliyor tuttu mu tutmadı mı diye stres yapıyorum istemsizce

Crinone jel akıyor mu sonrasında dokto progestn vermişti baa bn kullniotm ama ilkte tutmamıştı çok karrrszm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…