Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Crinone jel akıyor mu sonrasında dokto progestn vermişti baa bn kullniotm ama ilkte tutmamıştı çok karrrszm

Evet canım akıyor biraz ama rahatsız edecek boyutta değil. Ben de bekliyorum henüz ilk aşılamam ama hiç umudum yok nedense. İlk aşılamada tutan da çok duymuştum ama hastanede beklerken ilki tutmayanları da çok duydum beklemekten strese giriyorum

Amiin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Beklemek çok zor geliyor tuttu mu tutmadı mı diye stres yapıyorum istemsizce
Bana ne fitil verdi bede jel sana da vermediyse mutlaka kullan progesteron kullan mutlaka ben çok pişman oldum kafaya takma herşey olacağına varır

Bana ne fitil verdi bede jel sana da vermediyse mutlaka kullan progesteron kullan mutlaka ben çok pişman oldum kafaya takma herşey olacağına varır

Rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip eder inşallah. Doğru söylüyorsun herşey olacağına varıyor elden bir şey gelmiyor malesef. Kullanıyorum 15 gün için jel verdi gebelik testine kadar. Gebelik oluşmuşsa devam edicem oluşmamışsa da kullanmayı bırakacağımı söyledi doktorum

Rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip eder inşallah. Doğru söylüyorsun herşey olacağına varıyor elden bir şey gelmiyor malesef. Kullanıyorum 15 gün için jel verdi gebelik testine kadar. Gebelik oluşmuşsa devam edicem oluşmamışsa da kullanmayı bırakacağımı söyledi doktorum
Teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun mutlaka kullan ben güya aşılama oldum hiçbirsey vermedi tamam tuttu ama devamı gelmedi

Kızlar selam az önce doktordan geldim aşılama yapıldı doktorum herşey çok güzel sen %90 hamile kalırsın dedi umut verdi çok mutlu oldum inşallah bekleyeceğiz bakalım :KK66: işlem çok kolaymış dediğiniz gibi yaptıracak olanlar hiç korkmayın :KK66:) kızlar benim özellikle sol kasığımda ağrı var sizde de olmuş muydu

Evet canım akıyor biraz ama rahatsız edecek boyutta değil. Ben de bekliyorum henüz ilk aşılamam ama hiç umudum yok nedense. İlk aşılamada tutan da çok duymuştum ama hastanede beklerken ilki tutmayanları da çok duydum beklemekten strese giriyorum
Bn e öyle vakit geçmiyor hayırlısı olsunnn akıyor etki etmiyor mu diye dsnmuyor deglm

Kızlar selam az önce doktordan geldim aşılama yapıldı doktorum herşey çok güzel sen %90 hamile kalırsın dedi umut verdi çok mutlu oldum inşallah bekleyeceğiz bakalım :KK66: işlem çok kolaymış dediğiniz gibi yaptıracak olanlar hiç korkmayın :KK66:) kızlar benim özellikle sol kasığımda ağrı var sizde de olmuş muydu
Hadi hayırlı olsun canım inşallah olumlu güzel sonuçlar alırsın :) ilk gun kasık ağrısı çok oluyor.

Evet canımm ben de birkaç gün kasık ağrısı çektim aşılamadan sonra ama geçti şimdi hafif ara sıra gelen bir ağrıya dönüştü

Evet canım 5. Günüm fitil de kullanmıştım ben 2. Gebeliğimde ama jel daha etkili diye düşünüyorum çünkü jel bir aplikatörün içinde ileriye iterek içeriye uygulanıyor ama fitil eridikten sonra neredeyse hepsi akıyor
Evet çoğu akıyo 1 saat yatarsan azı akıyo yarim saat yatarsan çoğu ya aklıma kuşku düşürdün jel mi kullanym ama jel de ağrı oluyo sanrm

Aşılama yı özelde profesör yaptı okumuş bilgili işin ehli sonuç 0

Canım doktordan doktora da değişebiliyor mesela bende kan pıhtılaşması var özel doktor kan sulandrı iğne vermedi bana buna rağmen ve düşük yaptm başka bir doktor da kalp atışı duyulduktan sonra başlayacaksın iğneye dedi şimdi ki de kese görüldükten sonra burda ki benim durumumda olan arkadaşlar da gebelikten önce başlamışlar iğneye mesela örnek verecek olursak. Aşılamada da doktorun önerdikleri ve ya teknikleri farklı olabiliyor

X