Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Aldiriyim yazacaktım mesela bugün öğlen 1 de koydum yarim saat dinlendim 2 gibi de dışarı çıktık akmış daha etkili diyosan yarın aldircm kendi doktorumda kesin konsmadi sınır oldum bi tabletini bitirdim bile

Canımm akma konusuna gelince fazla akmıyor geri buna göre daha etkili olduğunu düşünüyorum ama kesin bir şey söyleyemem tabiki çünkü fitil eriyip geri akıyordu bu pek akmıyor doktorunda zaten olmadı crinone kullan demiş

Kaçıncı günün cnm aşılama yapalı... onu da kullanması sıkıntı gibi etkisi dha mi iyi diyorsun bugün de kullanymda yarın eşime saldırıyı madem dha etkili doktorum neden vermedi ondan

Canım kullanıma gelince... o zaten bir aplikatör içinde yani içeriye alıyorsun ve sıkıyorsun 10-15dk sırt üstü yatıyorsun 10-15dk da geziniyorsun ondan sonra zaten normal hayatına devam ediyorsun yani fitili de zaten içeriye almak durumunda kalıyorsun

Arkadaşlar ben aşılama öncesinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında kanamam olmuştu ilk gün yoğun daha sonra lekelenme şeklinde devam etmişti o kanama kesilmeden de 5 gün erken adet oldum bunun 3. Günü yumurtalık geliştirici iğneye başladık ve aşılama yapıldı. Eğer adet döngüm değişmediyse öncekine göre 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Benimle aynı durum yaşamış olan var mı ? Ve doktorum 4 haziranda kanda gebeliğe bakılcak demişti. Acaba aşılama henüz tutamadan adet olurmuyum yaa ??

yok canım döngün değişmiş bi kere o yüzden erken olmazsın gbi geliyor bana , hani ancak kullandığın ilaçlar etkilerse falan belki hem daha 5. gününmüş neden hemen olasın ki inşallah olmazsın gelsin bebişler :)

tazegelin33 nasıl gidiyor
canım bugünde arada bi kasıklarda geçen kramp tarzı ağrılar oluyor, ama bugün aşırı tahammülsüz ve sinirliyim genellikle adetten önce böyle olurum inşallah bebiş vardır. Bugün test mi alsam diyorum idrar sonra vazgeçiyorum ya erken diye düşünüyorum. sen ne yaptın canım ?

benimde hafif ağrım oldu ama valla bilemiyorum adet olmayı bekliyorum açıkçası ama o kadar test aldım ki artik içimden birşey yapmak gelmiyor

benimde hafif ağrım oldu ama valla bilemiyorum adet olmayı bekliyorum açıkçası ama o kadar test aldım ki artik içimden birşey yapmak gelmiyor
kuzu inşallah tutar ama tutmazsa da napalım dur bakalım daha zaman var hiç belli olmaz hemen moralini bozma. daha çaresiz insanlar var. bizim şansımız var :)

ya bugün 10.gün hadi bir yapayım dedim test negatif cikti

Canım belki daha erkendir hem çok erken dönemlerde idrarda çıkmayabiliyor. Bana 15. Gün kanda bakıcaz demişti doktorum birkaç gün sonra kanda baktır derim tatlım. Takma kafana benim ilk gebeliğimde de evde yaptığımda çıkmamıştı adet günümde 2 gün geçince kanda baktırmıştım ve çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…