- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
Kaçıncı günün cnm aşılama yapalı... onu da kullanması sıkıntı gibi etkisi dha mi iyi diyorsun bugün de kullanymda yarın eşime saldırıyı madem dha etkili doktorum neden vermedi ondanCanım için rahat edecekse sen de jel kullanmaya başla ben gayet rahatım jelden yana
Ama crinone jel de eğer gebelik varsa zarar vermezmi
Aldiriyim yazacaktım mesela bugün öğlen 1 de koydum yarim saat dinlendim 2 gibi de dışarı çıktık akmış daha etkili diyosan yarın aldircm kendi doktorumda kesin konsmadi sınır oldum bi tabletini bitirdim bile
Kaçıncı günün cnm aşılama yapalı... onu da kullanması sıkıntı gibi etkisi dha mi iyi diyorsun bugün de kullanymda yarın eşime saldırıyı madem dha etkili doktorum neden vermedi ondan
Kaçıncı günün cnm aşılama yapalı... onu da kullanması sıkıntı gibi etkisi dha mi iyi diyorsun bugün de kullanymda yarın eşime saldırıyı madem dha etkili doktorum neden vermedi ondan
Saol canım benim bekleyen isteyen herkes güzel haberler alsın inşallahHadi hayırlı olsun canım inşallah olumlu güzel sonuçlar alırsın :) ilk gun kasık ağrısı çok oluyor.
Anladım cnm teşekkür ederim :)Evet canımm ben de birkaç gün kasık ağrısı çektim aşılamadan sonra ama geçti şimdi hafif ara sıra gelen bir ağrıya dönüştü
amin canım Allah razı olsun bende öyle olmasını umuyorum fakat kısmet, Allah herkese nasib etsin..İnşallah tutmuştur ve bebeğinin habercisidir kasık ağrıların
yok canım döngün değişmiş bi kere o yüzden erken olmazsın gbi geliyor bana , hani ancak kullandığın ilaçlar etkilerse falan belki hem daha 5. gününmüş neden hemen olasın ki inşallah olmazsın gelsin bebişler :)Arkadaşlar ben aşılama öncesinde rahim filmi çektirdim ve sonrasında kanamam olmuştu ilk gün yoğun daha sonra lekelenme şeklinde devam etmişti o kanama kesilmeden de 5 gün erken adet oldum bunun 3. Günü yumurtalık geliştirici iğneye başladık ve aşılama yapıldı. Eğer adet döngüm değişmediyse öncekine göre 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Benimle aynı durum yaşamış olan var mı ? Ve doktorum 4 haziranda kanda gebeliğe bakılcak demişti. Acaba aşılama henüz tutamadan adet olurmuyum yaa ??
tazegelin33 nasıl gidiyoryok canım döngün değişmiş bi kere o yüzden erken olmazsın gbi geliyor bana , hani ancak kullandığın ilaçlar etkilerse falan belki hem daha 5. gününmüş neden hemen olasın ki inşallah olmazsın gelsin bebişler :)
canım bugünde arada bi kasıklarda geçen kramp tarzı ağrılar oluyor, ama bugün aşırı tahammülsüz ve sinirliyim genellikle adetten önce böyle olurum inşallah bebiş vardır. Bugün test mi alsam diyorum idrar sonra vazgeçiyorum ya erken diye düşünüyorum. sen ne yaptın canım ?tazegelin33 nasıl gidiyor
benimde hafif ağrım oldu ama valla bilemiyorum adet olmayı bekliyorum açıkçası ama o kadar test aldım ki artik içimden birşey yapmak gelmiyorcanım bugünde arada bi kasıklarda geçen kramp tarzı ağrılar oluyor, ama bugün aşırı tahammülsüz ve sinirliyim genellikle adetten önce böyle olurum inşallah bebiş vardır. Bugün test mi alsam diyorum idrar sonra vazgeçiyorum ya erken diye düşünüyorum. sen ne yaptın canım ?
kuzu inşallah tutar ama tutmazsa da napalım dur bakalım daha zaman var hiç belli olmaz hemen moralini bozma. daha çaresiz insanlar var. bizim şansımız var :)benimde hafif ağrım oldu ama valla bilemiyorum adet olmayı bekliyorum açıkçası ama o kadar test aldım ki artik içimden birşey yapmak gelmiyor
herşeyin hayırlısı cnmkuzu inşallah tutar ama tutmazsa da napalım dur bakalım daha zaman var hiç belli olmaz hemen moralini bozma. daha çaresiz insanlar var. bizim şansımız var :)
yok canım döngün değişmiş bi kere o yüzden erken olmazsın gbi geliyor bana , hani ancak kullandığın ilaçlar etkilerse falan belki hem daha 5. gününmüş neden hemen olasın ki inşallah olmazsın gelsin bebişler :)
ya bugün 10.gün hadi bir yapayım dedim test negatif ciktiİnşallaah yaaa boşa olması bu bekleyiş
ya bugün 10.gün hadi bir yapayım dedim test negatif cikti