Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
tazegelin33 birşey soracagim hani diyorlar ya göğüslerde hassasiyet oluyor diye sende varmı acaba ayni gün yaptırdık ya bende hic belirti yok
Evet canım göğüs lerim ağrıyor ama adete yakın da ağrır hep bilemiyorum o yüzden herkeste farklı oluyor ya.

Bende kakaşık ağrısı var kızlar sanki hasta olacakmışım gibi ateş basması var bilmiyom kızlar bakalım bekliyorum 8.günüm

O zaman ilk ben yazayım sizlere umut olayım 32 yaşındayım 1 kızım var 3 düşüğüm var 7 ay korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı devlette çocuğun var deyip yüzüme bakmadıkları için soluğu özelde aldım adetin 3.günü gonal f450 iğnesine başladım 2 güne 1 yumurta takibine başladık bu arada sol tüpüm dış gebelik geçirdiğim için kapalı sağ taraftan yumurta olgunlaştırsa şansım vardı yoksa iptal edilecekti neyse Rabbim nasip etti yumurtam büyüdü(incir kürü de uyguladım )iğneyle çok fazla gelişme olmadı destekledim ve gerçekten olumlu oldu sonuç Allah’ın izniyle 16.5 olunca aşılama için gün aldım pazartesi çatlatma iğnesini vurdum Çarşamba aşılamam oldu bu arada pko hastasıyım doktor %10 fazla ümit etme diyordu sürekli ama hiç kaybetmedim umudumu sonuca gelirsek 14 gün sonra adet olmazsan gel dedi doktor bugün 15.günüm regl olmadım adete 3 gün kala test yapmaya hatta 10.günden itibaren yapmaya başladım hafif çizgiler görüyordum sma kendimi kaptırmıyordum hiç ilacın etkisidir diyordum ama gittikçe koyulaştı sonuç POzitif doktora gitmedim 3 düşük beni yıprattı hep bir korku endişe rahat olamıyorum en son cuma gününe randevu aldım cuma belli olacak Allah nasip ederse tabi şu an çok seviniyorum desem yalan olur Rabbim sonunu getirsin hayırlısıysa tabi:dua:Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yanıtlarım:KK49:

Hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 2 düşük sonrası 8 ay hamile kalamayınca aşılamaya başlandı. Eşimde hiçbir sorun yok bende ise sacece kan pıhtılaşmasından dolayı düşük yaptığım anlaşıldı onun haricinde herşey normal. Bugün aşılamamın 4. Günü. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce herhangi bir belirti yaşadınız mı acaba ??

Hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 2 düşük sonrası 8 ay hamile kalamayınca aşılamaya başlandı. Eşimde hiçbir sorun yok bende ise sacece kan pıhtılaşmasından dolayı düşük yaptığım anlaşıldı onun haricinde herşey normal. Bugün aşılamamın 4. Günü. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce herhangi bir belirti yaşadınız mı acaba ??
cnm valla kendi adına kimyasal gebelikte göğüs hassasiyeti yaşamıştım o kadar şuan sadece kaşık ağrıları ara ara

cnm valla kendi adına kimyasal gebelikte göğüs hassasiyeti yaşamıştım o kadar şuan sadece kaşık ağrıları ara ara

Canım benim aşılama gününden sonra 2 gün çok kasık ağrım oldu ama şimdi geçti acaba tutmuşmudur yaa crinone jel kullanıyorum ve göğüs ağrım da var çok hafif ama jelden dolayı olduğunu düşünüyorum

Canım benim aşılama gününden sonra 2 gün çok kasık ağrım oldu ama şimdi geçti acaba tutmuşmudur yaa crinone jel kullanıyorum ve göğüs ağrım da var çok hafif ama jelden dolayı olduğunu düşünüyorum
benimde kasik ağrım oldu sonra si ara ara ağrı ama hiçbirşey kullanmiyorum

Benim güzel başladı ama devam etmedi boş gebelikmiş haftaya kürtaj olacağım hayırlısı buymuş soruna gelince canım hiç belirtim olmadı sadece aşılama nın 10.ya da 12.günü tam hatırlamıyorum kasık kramplarım oldu saniyelik o kadar hiç belirtim olmadı Allsh yardımcın olsun inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım:dua::anneadayı:

Benim güzel başladı ama devam etmedi boş gebelikmiş haftaya kürtaj olacağım hayırlısı buymuş soruna gelince canım hiç belirtim olmadı sadece aşılama nın 10.ya da 12.günü tam hatırlamıyorum kasık kramplarım oldu saniyelik o kadar hiç belirtim olmadı Allsh yardımcın olsun inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım:dua::anneadayı:

Amiin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Beklemek çok zor geliyor tuttu mu tutmadı mı diye stres yapıyorum istemsizce

Crinone jel akıyor mu sonrasında dokto progestn vermişti baa bn kullniotm ama ilkte tutmamıştı çok karrrszm

X