Ay yorumunu okumadan fotoğrafı görünce pozitifi gördün sandım. Anlık bir kalp kriziHerkesi gazlayan benyarın testlerim gelir gelmez yapmaya başlarm bende. Ben ilk aşılamam da bin tane test yapmıştım koyulaşma var mı diye
Kaçıncı gün tam olarak koyulaşmıştı canımHerkesi gazlayan benyarın testlerim gelir gelmez yapmaya başlarm bende. Ben ilk aşılamam da bin tane test yapmıştım koyulaşma var mı diye
En silik olanı 31 marta yapmışım canım 20 martta aşılama olmuştumAy yorumunu okumadan fotoğrafı görünce pozitifi gördün sandım. Anlık bir kalp krizi
Sormuş muydum hatırlamıyorum. Geçen sefer kaçıncı günden itibaren teste başladın
31 martta olan en silik olan canım 2 gün arayla koyulaşma takip ettimKaçıncı gün tam olarak koyulaşmıştı canım
Benim 11 cmt oluyor. Cumankan verip cmt pazar da bundan yaparım kan sonucuna göre artık31 martta olan en silik olan canım 2 gün arayla koyulaşma takip ettim
sen yapmadın mı canım testi. Sabahı mı bekliyorsunKaçıncı gün tam olarak koyulaşmıştı canım
Evet canım ben sabah tekrar yaparım artık koyulaşma varsa kan vermeye giderim sağlık ocağınaBenim 11 cmt oluyor. Cumankan verip cmt pazar da bundan yaparım kan sonucuna göre artık
sen yapmadın mı canım testi. Sabahı mı bekliyorsun
İnşallahEvet canım ben sabah tekrar yaparım artık koyulaşma varsa kan vermeye giderim sağlık ocağına
Evet 11. Günüm. Adetime 5 gün var bir yandan olsaydı çıkardı diyorum bir yandan da o gölge umutlandırıyor beni bekleyip göreceğim artıkİnşallahsenin 11. Gün müydü
O belli olmuyor ki. Doktora sorsan 15 ten önce gelme bile diyor. Bu testler zaten kan gibi hassas ölçemiyor. İdrar testi için 11 erken bakma biz olayın heyecanıyla hemen yapıyoruz. Moralini bozmak için çok erkenEvet 11. Günüm. Adetime 5 gün var bir yandan olsaydı çıkardı diyorum bir yandan da o gölge umutlandırıyor beni bekleyip göreceğim artık
Evet haklısınO belli olmuyor ki. Doktora sorsan 15 ten önce gelme bile diyor. Bu testler zaten kan gibi hassas ölçemiyor. İdrar testi için 11 erken bakma biz olayın heyecanıyla hemen yapıyoruz. Moralini bozmak için çok erken
Ben ilk gün bir kaç gün dinlendim. Ertesi gün işe döndüm. Ama spor yapmıyorum ağır kaldırmıyorum.Kızlar bu süreçte yattınız mı hayatınıza nasıl devam ettiniz ?
Bir kaç saat dinlendim yazacaktım pardonBen ilk gün bir kaç gün dinlendim. Ertesi gün işe döndüm. Ama spor yapmıyorum ağır kaldırmıyorum.
Banada doktor ilk gün sadece uzan hiçbir iş yapma dedi sonraki günlerde ağır işlerden uzak dur yavaş hareket et dedi bazıları sürekli dinlenmiş o yüzden soruyorum bende normal hayatıma döneyimBen ilk gün bir kaç gün dinlendim. Ertesi gün işe döndüm. Ama spor yapmıyorum ağır kaldırmıyorum.
Ben 2 gün dinlendim sonra yemek vs yaptım evde. Sadede bulaşık makinesini boşaltmak eşimde idi bide süpürge işi gerisini ben yaptım pek dikkat etmedimKızlar bu süreçte yattınız mı hayatınıza nasıl devam ettiniz ?
Ben ilk bir hafta çok dikkatli davrandım, hep yavaş hareket ettim, bol bol dinlendim, ikinci hafta normal hayatıma döndüm tabi kendimi fazla zorlamadım. Tabi işe yaradı mı bilmiyorum henüzKızlar bu süreçte yattınız mı hayatınıza nasıl devam ettiniz ?
Anladım bende o şekilde dikkat edeyimBen 2 gün dinlendim sonra yemek vs yaptım evde. Sadede bulaşık makinesini boşaltmak eşimde idi bide süpürge işi gerisini ben yaptım pek dikkat etmedim
İnşaallah yaramıştır pozitif düşün pozitif olsunBen ilk bir hafta çok dikkatli davrandım, hep yavaş hareket ettim, bol bol dinlendim, ikinci hafta normal hayatıma döndüm tabi kendimi fazla zorlamadım. Tabi işe yaradı mı bilmiyorum henüz
Çatlatma iğnesi olmadan çıkabilir ama daha erken biraz 2 gün sonra bence yapın daha doğru çıkarMerhaba kızlar bende geçen hafta Salı günü aşılama oldum. Ama ben çatlatma iğnesi vurulmadan yaptırdım çünkü yumurtam kendi kendine çatlamıştı. Sizce 10. Gün kan versem çıkar mı ki