- 10 Nisan 2022
- 350
- 83
- 33
Bakalım 10. Gün perşembeye denk geliyor. Olmadı pazartesi veririm dediğiniz gibi erken birazÇatlatma iğnesi olmadan çıkabilir ama daha erken biraz 2 gün sonra bence yapın daha doğru çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım 10. Gün perşembeye denk geliyor. Olmadı pazartesi veririm dediğiniz gibi erken birazÇatlatma iğnesi olmadan çıkabilir ama daha erken biraz 2 gün sonra bence yapın daha doğru çıkar
İnşaallah güzel haberini bekliyoruzBakalım 10. Gün perşembeye denk geliyor. Olmadı pazartesi veririm dediğiniz gibi erken biraz
İnşallahİnşaallah güzel haberini bekliyoruz
Bende 10. Gün vereceğim. Çıkıp çıkmadığını artık göreceğiz bende çarşamba yaptırdım. Cuma test vereceğim.Merhaba kızlar bende geçen hafta Salı günü aşılama oldum. Ama ben çatlatma iğnesi vurulmadan yaptırdım çünkü yumurtam kendi kendine çatlamıştı. Sizce 10. Gün kan versem çıkar mı ki
Siz çatlatma vurmuş muydunuz? Takip ettiniz mi hiç test ileBende 10. Gün vereceğim. Çıkıp çıkmadığını artık göreceğiz bende çarşamba yaptırdım. Cuma test vereceğim.
Pazartesi çatlatma vurdum. Takip etmedim ama kızlar hep 8 de etkisi geçiyor demişti. Geçmiştir diye umuyorumSiz çatlatma vurmuş muydunuz? Takip ettiniz mi hiç test ile
Hadi bakalım inşallah tutmuştur aşılamanız.Pazartesi çatlatma vurdum. Takip etmedim ama kızlar hep 8 de etkisi geçiyor demişti. Geçmiştir diye umuyorum
İnşalllaaah. HepimizinHadi bakalım inşallah tutmuştur aşılamanız.
Yok artık ciddi misin ben 10 tane erken gebelik testine 160 verdim kupon ile birlikte
Çok ciddiyim. Benden sabırsız bir arkadaşım gitti zorla alacaktı bana fiyatı görünce o bile vazgeçtiYok artık ciddi misin ben 10 tane erken gebelik testine 160 verdim kupon ile birlikte
N11 den aldım ben eğer iyi çıkarsa testler fiyatı da gayet iyi derim . Vazgeçer tabi baksana canım fiyataÇok ciddiyim. Benden sabırsız bir arkadaşım gitti zorla alacaktı bana fiyatı görünce o bile vazgeçti
Çok iyiye almışsın bende oradan alayım en iyisi.
Yok artık 7 tanesini o fiyata aldım üstelik 4 tanesi prodoctor
Benimde öyleymiş ama şuan içime şüphe düştü bak inşallah kandırılmamYok artık 7 tanesini o fiyata aldım üstelik 4 tanesi prodoctor
Ama çok iyi bir fiyat bu bana tanesi 50 tl dediBenimde öyleymiş ama şuan içime şüphe düştü bak inşallah kandırılmam
İçinden salatalık çıkarmış bideAma çok iyi bir fiyat bu bana tanesi 50 tl dedi
İçinden salatalık çıkarmış bide
Yok artık 7 tanesini o fiyata aldım üstelik 4 tanesi prodoctor
Benimde öyleymiş ama şuan içime şüphe düştü bak inşallah kandırılmam
Belki senin dediğin testin markası farklıdır canımNormali 50₺ demiş. Adam mı kazıklıyorlar ne yapıyorlar bende internetten alayım bari
Belki senin dediğin testin markası farklıdır canım
Ben 2020 yılında bi erken gebelik testi almıştım 75 tlydi ozaman çok fazla gelmişti fiyatı belki odur ama markası neydi hatırlamıyorumNormali 50₺ demiş. Adam mı kazıklıyorlar ne yapıyorlar bende internetten alayım bari