Bilmiyorum ki kanda da çıkmazsa diye korkuyorum açıkçasıBence hemen umutsuzluğa kapılma. Artık kaset test yapmana gerek var mı. Bence direkt kan ver. Yarında verirsin
Bekleyip görelim canım hiç moralini bozma . Olmazsa tekrar tekrar deneriz. Ama inşallah olur Rabbım verir bu kez. Bende bu defa hiç göğüs ağrısı olmamış mesajları okuyunca anladım dedim olmadı ama bakalım görelim bekleyelim nasip çünkü
Evet canım nasip gerçekten inşallah en geç pazartesiye herşey belli olmuş olur hayırlısıyla bekleyelim görelimBekleyip görelim canım hiç moralini bozma . Olmazsa tekrar tekrar deneriz. Ama inşallah olur Rabbım verir bu kez. Bende bu defa hiç göğüs ağrısı olmamış mesajları okuyunca anladım dedim olmadı ama bakalım görelim bekleyelim nasip çünkü
Canım sen de bakabilir misin testime bi. Senin ilk aşılaman mı bugün kaçıncı gününBence hemen umutsuzluğa kapılma. Artık kaset test yapmana gerek var mı. Bence direkt kan ver. Yarında verirsin
Çok iyi yapıyorsun. Ben kafaya taktım 10. Gün kan vercem. Bunalıma girersem sonucu görünce size yazarımBilmiyorum ki kanda da çıkmazsa diye korkuyorum açıkçasıbir iki gün daha beklesem daha iyi olacak sanki şimdi çizgi belli belirsiz birsey ya, biraz koyulaşırsa hemen gideceğim inşallah
Erken olanlar diye okudum hatta marka olarak predictor öneriyorlarKızlar birazdan test almaya gidicem sizce erken olanlar mı daha güvenilir kaset olanlar mı ?
Erken olanlar daha net sonuç veriyor canım. Markayı bilmiyorumKızlar birazdan test almaya gidicem sizce erken olanlar mı daha güvenilir kaset olanlar mı ?
Bir sürü aldım
4 tane erken 3 tane normal aldım biraz abartmış olabilirim ama en kötü ihtimalle diğer ay işime yararErken olanlar daha net sonuç veriyor canım. Markayı bilmiyorum
Ben toplu olarak 20 tane aldım yarına gelirler kargo bekliyorum . Abartmayı severiz4 tane erken 3 tane normal aldım biraz abartmış olabilirim ama en kötü ihtimalle diğer ay işime yarar
ben de bitince öyle yapıyım bari fazla isteyince bi garip baktı eczacıBen toplu olarak 20 tane aldım yarına gelirler kargo bekliyorum . Abartmayı severiz
Ben bizim mahallede ki eczaneden alamıyordm artık kadın en son elif toptan al daha uyguna gelir demişti sonra utandım İnternet den alayım dedimben de bitince öyle yapıyım bari fazla isteyince bi garip baktı eczacı
Ay inanmıyorum size süpersinizben de bitince öyle yapıyım bari fazla isteyince bi garip baktı eczacı
Her güne yaparsın işte kafa rahat4 tane erken 3 tane normal aldım biraz abartmış olabilirim ama en kötü ihtimalle diğer ay işime yarar
Ekmek kapısını kapatmışBen bizim mahallede ki eczaneden alamıyordm artık kadın en son elif toptan al daha uyguna gelir demişti sonra utandım İnternet den alayım dedim
İnternetten almak daha iyi 7 tane teste 260 tl verdim Trendyolda daha ucuzAy inanmıyorum size süpersinizben eczaneden almıyorum artık ya. İnternettekinşn 3 karına satıyor bizim buradaki eczaneler
Her güne yaparsın işte kafa rahat
Bence deEkmek kapısını kapatmış
Gene bence çok iyi fiyata almışsın.İnternetten almak daha iyi 7 tane teste 260 tl verdim Trendyolda daha ucuz
Şimdi sizden gaza gelip 20 tane de ben almazsam iyidirBence dekargo ile en azından görünmüyor test olduğu
Herkesi gazlayan benGene bence çok iyi fiyata almışsın.
Şimdi sizden gaza gelip 20 tane de ben almazsam iyidirkendi kendime totem yapmıştım sadece kan testi vericem diye