Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyle inadına oluyor sanki her şey haber verirsin bizeBekliyoruz diye kesin şimdi hastaneye geldim kan veriyorum sonucunu doktor ile konuşağz bakalım
Evet canım oldum ben bugün 2. Günüm yarın doktorda randevum varAdet oldun mu canım
Erken olmuşsun canım gerçekten de. Hay AllahEvet canım oldum ben bugün 2. Günüm yarın doktorda randevum var
Sanırım ilaçlardan canım ilk kez böyle oldum. Ama iyi oldu hiç beklemeden tekrar tedaviye başlayabilicezErken olmuşsun canım gerçekten de. Hay Allah
Doğru diyorsun canım beklemek gerçekten bazen iyi olmuyor. Hadi bakalım bu defa güzel güzel haberler ile gel bizeSanırım ilaçlardan canım ilk kez böyle oldum. Ama iyi oldu hiç beklemeden tekrar tedaviye başlayabilicez
İnşallah canım hepimiz tez zamanda sevinçten ağlayacağımız o güzel haberlerimizi alalım inşallahDoğru diyorsun canım beklemek gerçekten bazen iyi olmuyor. Hadi bakalım bu defa güzel güzel haberler ile gel bize
Ya bende verdim şimdi. Kadın dedi ki normalde ertesi güne çıkardı şimdi bir kaç gün sürüyorDoktorum ile randevum var bugün zaten canım. Gideceğim öğleye çıkar sonuçlar. dün verdiklerim çıkmadı hala şaka gibi
Bende diyorum niye böyle oldu. Sende mi sağlık ocağında verdin canımYa bende verdim şimdi. Kadın dedi ki normalde ertesi güne çıkardı şimdi bir kaç gün sürüyor
Hele bugün cuma seninki haftaya kaldı. Yaz olduğu içinmiş
Yaa olsun tatlım. Önümüzdeki maçlara bakacağız 0 mı çıktı kaç çıktı ?minerva94 merhaba canım benin kan sonucum çıkmış negatif haber vereyim dedim
Evet canım aile hekimime gittim. Yarın özel e gitcem.Bende diyorum niye böyle oldu. Sende mi sağlık ocağında verdin canım
Benim sonuçlar hala çıkmamış bilmiyorum ne zamana çıkarYaa olsun tatlım. Önümüzdeki maçlara bakacağız 0 mı çıktı kaç çıktı ?
Evet canım aile hekimime gittim. Yarın özel e gitcem.
2 çıkmışYaa olsun tatlım. Önümüzdeki maçlara bakacağız 0 mı çıktı kaç çıktı ?
Evet canım aile hekimime gittim. Yarın özel e gitcem.
Akşama heraldeBenim sonuçlar hala çıkmamış bilmiyorum ne zamana çıkar
Yaa bence negatif denemez 10. Gün için. Geç döllenme olabilir sonuçta.2 çıkmış
Evet erken verdim zaten farkındayım. Pazartesiye falan refl olmazsan test yaparım olmadıAkşama heralde
Yaa bence negatif denemez 10. Gün için. Geç döllenme olabilir sonuçta.
İnşallah canım hepimiz tez zamanda sevinçten ağlayacağımız o güzel haberlerimizi alalım inşallah
Kızlar sonucum negatif . Bizim aşılama macerası burada biter . Kasım ayında inşallah tüp bebeğe başlıyoruzAkşama heralde
Yaa bence negatif denemez 10. Gün için. Geç döllenme olabilir sonuçta.
Canım benim hakkında hayırlısı olsun olsun. İnşallah güzel bir süreç olur. Kasıma kadar dinlen bunları asla düşünme bedenin ve zihnin arınsınKızlar sonucum negatif . Bizim aşılama macerası burada biter . Kasım ayında inşallah tüp bebeğe başlıyoruz
Tam da onu yapmak istiyorum canım. Artık araştırma yapmadan sakin sessiz dinlenmek istiyorum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsunCanım benim hakkında hayırlısı olsun olsun. İnşallah güzel bir süreç olur. Kasıma kadar dinlen bunları asla düşünme bedenin ve zihnin arınsın
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah geciktiriyorsa belki de güzelleştiriyordur, belki de sizin için daha hayırlı olanını hazırlıyordur. Sakın üzülmeTam da onu yapmak istiyorum canım. Artık araştırma yapmadan sakin sessiz dinlenmek istiyorum. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Haklısın canım . Yorucu bir süreç sonunda inşallah miniklerimize kavuşuruzHakkında hayırlısı olsun canım Allah geciktiriyorsa belki de güzelleştiriyordur, belki de sizin için daha hayırlı olanını hazırlıyordur. Sakın üzülme