- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
Aramızda 1 gün varmış benimde ara kasik ve bel ağrılarım oluyor iğneye bağlıyorumÇatlatma iğnesi 7. Gün aşılama 5. Gün belirtim pek yok biraz kasık ağrım var o kadar göğüs hassasiyeti bile yok umutsuz durumlar yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda 1 gün varmış benimde ara kasik ve bel ağrılarım oluyor iğneye bağlıyorumÇatlatma iğnesi 7. Gün aşılama 5. Gün belirtim pek yok biraz kasık ağrım var o kadar göğüs hassasiyeti bile yok umutsuz durumlar yaşıyorum
Valla arada bel ağrısı hissettiriyor bazen de kaşık ama öyle çok belirti var diyemem sizin yoğun mı oluyor ağrılarAramızda 1 gün varmış benimde ara kasik ve bel ağrılarım oluyor iğneye bağlıyorum
Sonucun çıktı mı canımÖyle canım aslında çok yıpratıcı süreç yani biraz yorulmadım desem yeridir. Yine de pes etmemek için ayaktayım. Allahm hepimizin gönlündeki olanları en kısa vakitte nasip etsin bize
Yok benimde arada bir yokluyorValla arada bel ağrısı hissettiriyor bazen de kaşık ama öyle çok belirti var diyemem sizin yoğun mı oluyor ağrılar
Yok canım çıkmamış. Baktım şimdiSonucun çıktı mı canım
İlk çatlatma iğnesi tedavimde gebelik olmuştu onda karnım yanıyordu kasıklarım ağrıyordu baya baya. Sonra kimyasal oldu. Bir sonraki tedavimde sıfır belirti vardı zaten gebelik olmadı. İlk aşılama tedavim yani belirti varla yok arası hiçbiriyle kıyaslayamıyorum o yüzdenYok benimde arada bir yokluyor
Hadi hayırlısı bakalım inşaallahİlk çatlatma iğnesi tedavimde gebelik olmuştu onda karnım yanıyordu kasıklarım ağrıyordu baya baya. Sonra kimyasal oldu. Bir sonraki tedavimde sıfır belirti vardı zaten gebelik olmadı. İlk aşılama tedavim yani belirti varla yok arası hiçbiriyle kıyaslayamıyorum o yüzden
Canım senin ilk aşılamada belirtilerin nelerdiYok canım çıkmamış. Baktım şimdi
Göğüs acısı olmuştu canım en belirgin belirtim bide aşırı bir gaz. Şuan bu aşılamadan tek farklı belirtiler onlardıCanım senin ilk aşılamada belirtilerin nelerdi
Valla benimde Salı normalde ama tam şuanda adet sancısını hissettim. Kasık ağrısından farklı. Galiba benimde tutmadı :)ilaçların etkisiyle mi bilmiyorum normalde her ay 2 gün erken regl olurum bu defa 5 gün erken oldum
Öyle düşünme canım çok benziyormuş hatta aynıymış gebelik ağrısıyla adet ağrısıValla benimde Salı normalde ama tam şuanda adet sancısını hissettim. Kasık ağrısından farklı. Galiba benimde tutmadı :)
İnşallah öyledir. Umudum gitti valla biraz. Yarın kan vericem. Haber veririmÖyle düşünme canım çok benziyormuş hatta aynıymış gebelik ağrısıyla adet ağrısı
İnşallah güzel haberlerini verirsin bize canım Allah gönlüne göre versin inşallahİnşallah öyledir. Umudum gitti valla biraz. Yarın kan vericem. Haber veririm
Bir daha sağlık ocağında kan vermem sabahtır yoruldum sisteme bakmaktan
Bence gidip al canım sonucunu benimkini daha yüklememişler bile 2 gün olacakBir daha sağlık ocağında kan vermem sabahtır yoruldum sisteme bakmaktan
Doktorum ile randevum var bugün zaten canım. Gideceğim öğleye çıkar sonuçlar. dün verdiklerim çıkmadı hala şaka gibiBence gidip al canım sonucunu benimkini daha yüklememişler bile 2 gün olacak
Ay inanmıyorum normalde bir kaç saate çıkar. Şimdi merak ediyoruz ya çıkmayası tuttuDoktorum ile randevum var bugün zaten canım. Gideceğim öğleye çıkar sonuçlar. dün verdiklerim çıkmadı hala şaka gibi
Adet oldun mu canımilaçların etkisiyle mi bilmiyorum normalde her ay 2 gün erken regl olurum bu defa 5 gün erken oldum