Progesteron değerim 22 idi canım normalde 1.40 çıktı ilk aşılamam da. 22 çıkması demek yumurtanın çoktan çatlayıp lh düşürüp progesteron artırması demekNasıl yani canım anlamadım zaten yumurta çatladıktan sonra yapılmıyor mu aşılama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progesteron değerim 22 idi canım normalde 1.40 çıktı ilk aşılamam da. 22 çıkması demek yumurtanın çoktan çatlayıp lh düşürüp progesteron artırması demekNasıl yani canım anlamadım zaten yumurta çatladıktan sonra yapılmıyor mu aşılama
Anladım canım benim doktorum hiç böyle birseyden bahsetmedi hatta ben yumurtam çatladı mı çatlamadı mı onu bile bilmiyorum doktor değiştirmem iyi olacakProgesteron değerim 22 idi canım normalde 1.40 çıktı ilk aşılamam da. 22 çıkması demek yumurtanın çoktan çatlayıp lh düşürüp progesteron artırması demek
Açıklama yapmıyor canım bazı doktorlar. Belki diğer doktor iyidir . Denemek lazım bence de canımAnladım canım benim doktorum hiç böyle birseyden bahsetmedi hatta ben yumurtam çatladı mı çatlamadı mı onu bile bilmiyorum doktor değiştirmem iyi olacak
Progesteron değerim 22 idi canım normalde 1.40 çıktı ilk aşılamam da. 22 çıkması demek yumurtanın çoktan çatlayıp lh düşürüp progesteron artırması demek
Ay bende hiç bakılmadı progesteron falan. Sadece ilk gittiğimde yapılan kan terstleri. Aşılama sürecinde hiç kan vermedim. Normal mi?Anladım canım benim doktorum hiç böyle birseyden bahsetmedi hatta ben yumurtam çatladı mı çatlamadı mı onu bile bilmiyorum doktor değiştirmem iyi olacak
Prolaktin diye bişeye bakmışlar tedavi öncesindeAçıklama yapmıyor canım bazı doktorlar. Belki diğer doktor iyidir . Denemek lazım bence de canım
O süt hormonu canım bakılıyor 23 sınırının üzerinde olursa gebelik oluşmuyor geneldeProlaktin diye bişeye bakmışlar tedavi öncesinde
Heee :) progesterona aşılama günü mü bakıyor ne zaman bakıyorO süt hormonu canım bakılıyor 23 sınırının üzerinde olursa gebelik oluşmuyor genelde
Aşılama günü bide adetin 2. Günü . Yumurta çatlamış mi kaliteli mi bakılıyor . Genelde adetn 21. Günü tedavi ile olmuyorsaHeee :) progesterona aşılama günü mü bakıyor ne zaman bakıyor
Anladım canım teşekkür ederimAşılama günü bide adetin 2. Günü . Yumurta çatlamış mi kaliteli mi bakılıyor . Genelde adetn 21. Günü tedavi ile olmuyorsa
Benim buna da bakılmamışProlaktin diye bişeye bakmışlar tedavi öncesinde
Bunlar adetin 3. Günü bakılanlar başka da test yapılmadıBenim tsh, fsh, estradiol, Lh hormonlarıma bakılmış eksik mi sizce ?
Canım bence bizde şöyle. Tüp bebek için 2-3 kere aşılama yapılıyor ya devlet hastanesinde. Rutin prosedür uygulayıp geçiyorlar.Bunlar adetin 3. Günü bakılanlar başka da test yapılmadı
Özelde yaptırdım ama canımCanım bence bizde şöyle. Tüp bebek için 2-3 kere aşılama yapılıyor ya devlet hastanesinde. Rutin prosedür uygulayıp geçiyorlar.
Heee pardon. Başkasıyla karıştırdım demekki ücret olarak ne ödedin sorması ayıp. Ben hiç fiyat almadım doktorumdan.Özelde yaptırdım ama canım
Canım ilaçlar için toplam 2 bin falan ödemişizdir ama emin değilim. Diğer işlemler de hemen hemen 10 bini buldu diyebilirimHeee pardon. Başkasıyla karıştırdım demekki ücret olarak ne ödedin sorması ayıp. Ben hiç fiyat almadım doktorumdan.
Aa beklediğimden çok iyiymiş. Tamam canım teşekkür ediyorum inşallah bir sonraki aya güzel haberi almış olursunCanım ilaçlar için toplam 2 bin falan ödemişizdir ama emin değilim. Diğer işlemler de hemen hemen 10 bini buldu diyebilirim
İnşallah canım hepimiz alalım güzel haberlerimiziAa beklediğimden çok iyiymiş. Tamam canım teşekkür ediyorum inşallah bir sonraki aya güzel haberi almış olursun
Sabah sağlık ocağında kan verdim geldim canım sonuçlar akşama ancak düşermiş e nabıza ama testi de yaptım gelince negatif idi bakalım