Bide onun düşmesini bekleyeceğiz çok zor yaBeklemedeyim çıkmıştır ama e nabıza düşmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide onun düşmesini bekleyeceğiz çok zor yaBeklemedeyim çıkmıştır ama e nabıza düşmedi
Arayıp sorsan mı kiBeklemedeyim çıkmıştır ama e nabıza düşmedi
baktım ama acil numarası yokArayıp sorsan mı ki
Sorma vallahi öyleBide onun düşmesini bekleyeceğiz çok zor ya
Saoll canmmİnşallah Allah gönlüne göre verir canım ben yapmadım ama buradaki kızlar ananas avokado havuç ve kabak çekirdeği yiyorlarmış.
Ananas yokmuş iptal iptalSaoll canmm
Tamam canmmAnanas yokmuş iptal iptal
Olsun canım ben okadar üzülmedim çünkü ilk denememdi, olumsuz düşünme belki de vardır senin çizgi benimkinden biraz daha belirgindi, olmasa bile daha ilk denemelerimiz üzülmeyelimNe diyeceğimi bilemedim canım. Bende negatif bekliyorum nedense hissetmiyorum bir şey . Tekrar hemen deneyecek misiniz aşılamayı
Evet adet olunca doktoru arayacağım randevu alacağım ama farklı bir doktor buldum ona gideceğim, aşılamayı yapan doktoruma sordum bugün yazmıştım ne zaman kan vereyim diye cevap vermedi bileNe diyeceğimi bilemedim canım. Bende negatif bekliyorum nedense hissetmiyorum bir şey . Tekrar hemen deneyecek misiniz aşılamayı
Yok canım inan hiç üzülmedim nasip değilmiş, önümüzdeki ay yine deneyeceğiz zatenOlsuuuun moral bozmak yok nasibi başka baharaymış. Yılmak yok inşallah
Evet canım üzülmek yok. Bende devam etmek istiyorum tedavi ye birlikte paylaşalım yine . Sonucunda bu arada 1.20 mi yazıyor direk negatif miOlsun canım ben okadar üzülmedim çünkü ilk denememdi, olumsuz düşünme belki de vardır senin çizgi benimkinden biraz daha belirgindi, olmasa bile daha ilk denemelerimiz üzülmeyelim
Doktor değişikliği iyi gelebilir canım. HaklısınEvet adet olunca doktoru arayacağım randevu alacağım ama farklı bir doktor buldum ona gideceğim, aşılamayı yapan doktoruma sordum bugün yazmıştım ne zaman kan vereyim diye cevap vermedi bile
Evet canım üzülmek yok. Bende devam etmek istiyorum tedavi ye birlikte paylaşalım yine . Sonucunda bu arada 1.20 mi yazıyor direk negatif mi
1.20 bile değilEvet canım üzülmek yok. Bende devam etmek istiyorum tedavi ye birlikte paylaşalım yine . Sonucunda bu arada 1.20 mi yazıyor direk negatif mi
Hay Allahm ya. Benim doktorum da yumurtam çatladıktan sonra yapmış aşılamayı. Gidinde negatif ise diyeceğim. Cumartesi günü yapın diye yalvardım resmen pazartesiye bıraktılar1.20 bile değil
Nasıl yani canım anlamadım zaten yumurta çatladıktan sonra yapılmıyor mu aşılamaHay Allahm ya. Benim doktorum da yumurtam çatladıktan sonra yapmış aşılamayı. Gidinde negatif ise diyeceğim. Cumartesi günü yapın diye yalvardım resmen pazartesiye bıraktılar