Sağol canım benim gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım.CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN BENİM SENİN KÜRTAJ OLDUĞUNDAN HABERİM YOKTUU..NEDEN OLDUN..BENİM KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA TEKRAR AŞILAMAYA BAŞLADIK ŞUAN İĞNE KULLANIYORUM 9.GÜNÜM...AŞILAMA TARİHİM DAHA BELLİ DEĞİL..SENİN ADINA İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM...RABBİM İNŞALLAH ARATMADAN VERİR MÜJDESİNİ
GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜMM CANIMM YA HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ HERŞEY ALLAHTAN ...NE ZAMAN OLDU BU OLAY ÇOK ÜZÜCÜ Bİ OLAY OLMUŞ..VERENDE ALLAH ALANDA SABREDİP DUA ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİŞEY GELMİYO RABBİM ARATMADAN TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN..SAĞOL CANIM BENDE ÇOK KARARSIZ KALDIM YAPTIRMAKLA YAPTIRMAMAK ARASINDA DAHA DOĞRUSU EŞİM KARARSIZ KALDI...BİSMİLLAH DEDEİK ÇIKTIK YOLA GERİSİ ALLAHTANSağol canım benim gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım.11 haftalık iken 6 haftalık görünüyordu gerilemeye başlamıştı artık.. Senin için de hayırlısı olur inş. sağlıklı bir şekilde gebelik elde eder ve kucağınıza alırsınız haberlerini bekliyorum..
çok üzüldüm canım allah ım sabır ve tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. bu durum gerçekten zor.Sağol canım benim gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım.11 haftalık iken 6 haftalık görünüyordu gerilemeye başlamıştı artık.. Senin için de hayırlısı olur inş. sağlıklı bir şekilde gebelik elde eder ve kucağınıza alırsınız haberlerini bekliyorum..
merhabalarrr bende pek girmiyorum artık zayıflamaya odaklıyım hala pek birşey kaybetmesem de... rahatım pko için ilaç kullanmaya başladım bu ay gecikme olmadan adet olurum inşallah ta geçen ay ki stresi yaşamam. geçen ay 1 hafta gecikince o kadar ümitlendik ki eşimle kesn oldu dedik. hiç o kadar gecikememişti çünkü. o yüzden ialaca başladık o ilaç gecikmeleri engelliyorumuş bakalım inşallah...KIZLAR NAPTINIZ NASIL GEÇİYO GÜNLERİNİZ TEKRARDAN TEDAVİYE BAŞLAYANINIZ OLDU MU VEYA HAMİLE KALANINIZ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM
Evet canım hayırlısı böyleymiş 29 eylülde aşılama olmuştu 27 kasımda da dr m alınması gerek artık beklemeye gerek yok gelişmiyor içerde kanamalar başlamış dedi ondan önce zaten birkaç hafta takip ettiler bu şekilde devam edince bende daha fazla bekleyip strese girmek istemedim.Hemen devam edebiliriz tedaviye herşey yolunda giderse sizde isterseniz dedi DR m tabi öncelikl adetim ne zaman olcak bu durumda bakalım beklemedeyim şimdilik.GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜMM CANIMM YA HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ HERŞEY ALLAHTAN ...NE ZAMAN OLDU BU OLAY ÇOK ÜZÜCÜ Bİ OLAY OLMUŞ..VERENDE ALLAH ALANDA SABREDİP DUA ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİŞEY GELMİYO RABBİM ARATMADAN TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN..SAĞOL CANIM BENDE ÇOK KARARSIZ KALDIM YAPTIRMAKLA YAPTIRMAMAK ARASINDA DAHA DOĞRUSU EŞİM KARARSIZ KALDI...BİSMİLLAH DEDEİK ÇIKTIK YOLA GERİSİ ALLAHTAN
Amin canım cümlemize ilk aşılama da tuttu diye sevinmiştik ama sevincimiz kısa sürdü,yapacak bişey yok tabi Allah'tan herşey vardır bunda da bir hayır deyip bekleyeceğiz sen de en kısa zamanda sorunlarını halleder ve tedaviye devam edersin inş yine hep beraber bekleriz burda..çok üzüldüm canım allah ım sabır ve tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. bu durum gerçekten zor.
inşallah canım herşeyin hayırlısı umudumu kaybetmedim inşallah bu sefer mutlu sonla biter tedavi sürecemiz hayırlısıyla sağ salim alırız meleklerimizi kucağımıza...umut etmeyi bırakma canım...Rabbim yardımcımız olsunmerhabalarrr bende pek girmiyorum artık zayıflamaya odaklıyım hala pek birşey kaybetmesem de... rahatım pko için ilaç kullanmaya başladım bu ay gecikme olmadan adet olurum inşallah ta geçen ay ki stresi yaşamam. geçen ay 1 hafta gecikince o kadar ümitlendik ki eşimle kesn oldu dedik. hiç o kadar gecikememişti çünkü. o yüzden ialaca başladık o ilaç gecikmeleri engelliyorumuş bakalım inşallah...
yok canım umudu keserse insan nefes almayı da kesmiş olur. bir gün gelecek bizde sabırla gelene kadar beklicez. sabır istiyorum ben her duamda. şükürler olsun çok iyiyim şu sıralar psikolojim düzeldi hissediyorum. tedavi yok bizde bebek için. ara verdik şubat a kadar bekleyip tüp bebek yaptırıcaz ama belki de nisan a kadar bekleriz bilmiyoruminşallah canım herşeyin hayırlısı umudumu kaybetmedim inşallah bu sefer mutlu sonla biter tedavi sürecemiz hayırlısıyla sağ salim alırız meleklerimizi kucağımıza...umut etmeyi bırakma canım...Rabbim yardımcımız olsun
inşallah canım hayırlısı diyorum psikolojimi düzeltme çabasındayım ş u sıralar :)Amin canım cümlemize ilk aşılama da tuttu diye sevinmiştik ama sevincimiz kısa sürdü,yapacak bişey yok tabi Allah'tan herşey vardır bunda da bir hayır deyip bekleyeceğiz sen de en kısa zamanda sorunlarını halleder ve tedaviye devam edersin inş yine hep beraber bekleriz burda..
herzaman söylerim herşeyde vardır bi hayır herşey Rabbimden diye...hayırlısını sağlıklısını istedim bizim içinde hayırlı olan buymuşş...kendini hiç yıpratıp üzme canımm en güzel haberler seninle olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı..Evet canım hayırlısı böyleymiş 29 eylülde aşılama olmuştu 27 kasımda da dr m alınması gerek artık beklemeye gerek yok gelişmiyor içerde kanamalar başlamış dedi ondan önce zaten birkaç hafta takip ettiler bu şekilde devam edince bende daha fazla bekleyip strese girmek istemedim.Hemen devam edebiliriz tedaviye herşey yolunda giderse sizde isterseniz dedi DR m tabi öncelikl adetim ne zaman olcak bu durumda bakalım beklemedeyim şimdilik.
AMİN CANIM inş rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zaman da.. Sizde en iyisini yapmışsınız canım devam etmekle çok fazla da geciktirmemek lazım güzel hayırlı sonuçlar alırsınız inş. Aşılamanı olunca da yaz bize beraber bekleyelim seninle sonucu..
herşeyin hayırlısı olsun canımm belki hiç birisine gerek kalmaz canım Rabbim müjdesini verir bizlereyok canım umudu keserse insan nefes almayı da kesmiş olur. bir gün gelecek bizde sabırla gelene kadar beklicez. sabır istiyorum ben her duamda. şükürler olsun çok iyiyim şu sıralar psikolojim düzeldi hissediyorum. tedavi yok bizde bebek için. ara verdik şubat a kadar bekleyip tüp bebek yaptırıcaz ama belki de nisan a kadar bekleriz bilmiyorum
şu anda ne ilacı kullanıyorsun canımm bende pkoluyum merak ettimyok canım umudu keserse insan nefes almayı da kesmiş olur. bir gün gelecek bizde sabırla gelene kadar beklicez. sabır istiyorum ben her duamda. şükürler olsun çok iyiyim şu sıralar psikolojim düzeldi hissediyorum. tedavi yok bizde bebek için. ara verdik şubat a kadar bekleyip tüp bebek yaptırıcaz ama belki de nisan a kadar bekleriz bilmiyorum
canım glucophage diye bir ilaç şeker ilacıymış adeti düzenliyor insülin direncini düşürüyor pko için tedavi yönetemiymiş. hemen ilk ayda adet düzenliyormu. ben bu ay çok erken yumurtladım mesela. eğer erken de adet olrsam demekki gerçekten düzenliyorşu anda ne ilacı kullanıyorsun canımm bende pkoluyum merak ettim
amin canım keeşke öyle olsa tüp bebeğe de cesaretim yok açıkçası...herşeyin hayırlısı olsun canımm belki hiç birisine gerek kalmaz canım Rabbim müjdesini verir bizlere
inşallah etkisini hemen gösterir canım hayırlısı olur senin içinde stresli bi tedavi sürecine gerek kalmaz belki belli mi olurcanım glucophage diye bir ilaç şeker ilacıymış adeti düzenliyor insülin direncini düşürüyor pko için tedavi yönetemiymiş. hemen ilk ayda adet düzenliyormu. ben bu ay çok erken yumurtladım mesela. eğer erken de adet olrsam demekki gerçekten düzenliyor
inşallah canımm umut etmekten başka çaremiz yokamin canım keeşke öyle olsa tüp bebeğe de cesaretim yok açıkçası...
Evet canım doğru diyorsun. Yok şimdi o kadar çok üzmüyorum kendimi biran önce toparlanmaya bakıyorum insan haliyle bebekleri gördüğü zaman istiyo özeniyor ama zamanı var demek ki bu da bizim bi sınavımız birbirimize destek umut olmak için burdayız sonuçta canımherzaman söylerim herşeyde vardır bi hayır herşey Rabbimden diye...hayırlısını sağlıklısını istedim bizim içinde hayırlı olan buymuşş...kendini hiç yıpratıp üzme canımm en güzel haberler seninle olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı..
tabiki elbette yazarım canım beraber gün saymak insan yalnız olmadığını hissediyo o zaman mutlu oluyokendine çok iyi bak canım
Hadi hayırlısı canım benim inşAllah kaç tane yumoşun var? Aşılama tarihine de bişey kalmamış sen rahat ol yeter çatlatma iğnesini ne zaman yapacaksınkızlar çok güzel yumoşlarım gelişmiş
hormon değerlerimde çok güzel çıktı
çok umutluyum Rabbimin izniyle tutacak inşallah