moralini hiç bozma bendede aynısını yaptılar ben özellikle sordum aşılamadan önce özellikle bakmıyoruz çünkü her hangi bir jel vs gibi yabancı etkenler oraya gitmesin diye bakmıyoruz dedi bana doktorum
ayrıca ilk aşılamamda hamile kalmış biri olarak kızlar lütfen ama lütfen kendinizi dinlemeyin
ben aşılamamdan bi gün sora tarkan konserine gittim deli gibi hopladım zıpladım eğlendim
belim deli gibi ağrıdı ilk 3 gün ilaçlar yapıyo heralde dedim
sora göğüslerim hassaslaştı hastalancam heralde dedim
inanın her dk kendimi dinlemedim
olumlu olun siz olumlu olursanız bebişinizde sizinle birlikte umutlu olacaktır. hissedecektir
aşılamada rahat olun gülün eğlenin yakınınız olsun yanınızda stres yapmayın doktorunuza güvenin
olmazsa başka yerlerde deneyin
yine diyorum kendinizi çok dinlemeyin umursamaz olun mutlaka bi meşgaleniz olsun onu düşünmeyin
ben aşılamamın 12. günü öğrendim inş hepiniz çoook güzel haberler alırsınız bu ay dualarım sizinle
moralini hiç bozma bendede aynısını yaptılar ben özellikle sordum aşılamadan önce özellikle bakmıyoruz çünkü her hangi bir jel vs gibi yabancı etkenler oraya gitmesin diye bakmıyoruz dedi bana doktorum
ayrıca ilk aşılamamda hamile kalmış biri olarak kızlar lütfen ama lütfen kendinizi dinlemeyin
ben aşılamamdan bi gün sora tarkan konserine gittim deli gibi hopladım zıpladım eğlendim
belim deli gibi ağrıdı ilk 3 gün ilaçlar yapıyo heralde dedim
sora göğüslerim hassaslaştı hastalancam heralde dedim
inanın her dk kendimi dinlemedim
olumlu olun siz olumlu olursanız bebişinizde sizinle birlikte umutlu olacaktır. hissedecektir
aşılamada rahat olun gülün eğlenin yakınınız olsun yanınızda stres yapmayın doktorunuza güvenin
olmazsa başka yerlerde deneyin
yine diyorum kendinizi çok dinlemeyin umursamaz olun mutlaka bi meşgaleniz olsun onu düşünmeyin
ben aşılamamın 12. günü öğrendim inş hepiniz çoook güzel haberler alırsınız bu ay dualarım sizinle
kizlar bisey ogrendim bilmem bizde olur asilama tutmazsa vucud kendini diger ay da hazirlarmis. Ve dusuk yapanlarda oyle dusugun kici icinde olurmus ve ertesi ayda hamile kalabilirmis.canım bence sen düşünme rahat ol. kendini dinleme o zaman daha rahat olur her zaman tutma şansı var benim eltim adet olması gereken gün hamile kalmış düşünsene. bebeği vardı 5 aylık daha gün takip ediyorlarmış korunurken en mkansız gün yani.o gün yumurtlamış yani hesaplamalar boşa. rabbim istesin yeter
canımmm nasıl gidiyor hamileliğin inşallah yotur bi problem Allah meleğini korusunn..
Selam ilk aşılamanmıydı? Bize aşılama hikayeni anlatırmısın? Aşamalarını, sorununuxu, nerde yaptırdığını, hangi ilaçları kullandığını... Belki çok soru sormuş oldum ama aşılama için bekleyen bizleri bilşrsin, hamile kalanlar hep umut olur bir diğerine allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin yavrunu, bizlere de bol dua et lütfenMrb cnm, ben seni önceki topikte takip ediyordum ve bana umut oluyordun ben bekleme aşamasındaydım sen sonuç aldığında çok sevinmiştim burdaki herkes zaten pozitifleri görünce çok seviniyor rabbim herkese yaşatsın inşallah... ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bu arada bende 4 yıllık evliyim bir ay sonra 5.yılımıza başlıycaz inşallah rabbim huzurlu sağlıklı geçim versin herkese benimde birinci aşılamam kimyasaldı ve düştü önemli olan hamile kalabilmek senin bebeğin olabiliyor o yüzdende çok şanslısın sana tavsiyem ara verme en fazla 2 ay inşallah sen ve isteyen herkes tez zamanda meleklerine kavuşur....
Selam ilk aşılamanmıydı? Bize aşılama hikayeni anlatırmısın? Aşamalarını, sorununuxu, nerde yaptırdığını, hangi ilaçları kullandığını... Belki çok soru sormuş oldum ama aşılama için bekleyen bizleri bilşrsin, hamile kalanlar hep umut olur bir diğerine allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin yavrunu, bizlere de bol dua et lütfen
amin canım benim inşallah...bana umut oldun içimi aydıtlattın çok sağol bizim düşüncemizde o şekilde canım doktorumuzda öyle söylüyo ilaçların etkisi falan devam ediyo başarı şansımız dahada artıyo diye adetimi bekliyorum şuanda inşallah hiç gelmez kendiliğinden gelir mucizem bize süpriz yapar...senin adına da çok sevindim canımm Rabbim seni ve meleklerini korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin...kimyasalda olsa inan çok alışmıştım çok güzel bi duyguydu herşeyin hayırlısı böyleymiş herşey AllahtanMrb cnm, ben seni önceki topikte takip ediyordum ve bana umut oluyordun ben bekleme aşamasındaydım sen sonuç aldığında çok sevinmiştim burdaki herkes zaten pozitifleri görünce çok seviniyor rabbim herkese yaşatsın inşallah... ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bu arada bende 4 yıllık evliyim bir ay sonra 5.yılımıza başlıycaz inşallah rabbim huzurlu sağlıklı geçim versin herkese benimde birinci aşılamam kimyasaldı ve düştü önemli olan hamile kalabilmek senin bebeğin olabiliyor o yüzdende çok şanslısın sana tavsiyem ara verme en fazla 2 ay inşallah sen ve isteyen herkes tez zamanda meleklerine kavuşur....
Adına çok svindim canım, ikizler sıkı sıkı tutunup senin olsunlar:)şuan herşey için çok erken aslında yani kucağıma alana kadar anne olduğuma çok inanamıycam sanırım yada şuan öyle düşünüyorum
kısaca tekrar anlatayım.
4 yıılık evliyim 2 yıl korunduk sonraki bir yıl klomenle normal ilişkiyle kalmayı denedik ikimizdede sorun yoktu çok şükür kalamayınca farklı bir doktoro geçtik o direk aşılama önerdi çünkü klomenle baya bir yol alıp negatif sonuç almışssınız dedi sonra gonal -f kullandım 75 lik ilk aşılamamı 2014 ocakta olmuştum oda tutmuştu ama 12.gün kü değerim 10 küsürdü sonra katlanarak arttı herşey normaldi kese çok net değildi ve 7. haftada düştüdoktor birkaç ay ara ver istersen dedi çünkü psikolojik olarak çok kötüydüm tabi biz tatildi ramazandı bayramdı baya ara verdik
20 eylülde 2.aşılamam oldu yine gonal f kullandım adetimin 12.günü aşılamam oldu bayramdan 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim sonucum 102 ydi 2. test yapıldı 212 çıktı artışta çok güzel dedi ama kanamalarım vardı çok sevinememiştim bayram sonrasını bekledik kese görünür diye bu seferde görünmedi hep bir tedirginlik yaşıyorum 5.haftada kesecikleri 6. haftada da kap atışları duyuldu çok şükür ama hala riskli durumlar var burda isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin umarım bizede ......
inşallah öyle olur canım ya ama bu ay hiç adapte olamadım ben deli gibi istiyorum ama hiç birşey yapasım yok nedense bekliyorum. bu ara eşim rahatsız üşütmüş kuzucum çk fena. yani zor gibi bakalım ya. belki mucize ya bunun adı bir anda geliverirrrr.kizlar bisey ogrendim bilmem bizde olur asilama tutmazsa vucud kendini diger ay da hazirlarmis. Ve dusuk yapanlarda oyle dusugun kici icinde olurmus ve ertesi ayda hamile kalabilirmis.
Insallah cnminşallah öyle olur canım ya ama bu ay hiç adapte olamadım ben deli gibi istiyorum ama hiç birşey yapasım yok nedense bekliyorum. bu ara eşim rahatsız üşütmüş kuzucum çk fena. yani zor gibi bakalım ya. belki mucize ya bunun adı bir anda geliverirrrr.
Ikiz mi oldular allahim sana bagislasin cnmşuan herşey için çok erken aslında yani kucağıma alana kadar anne olduğuma çok inanamıycam sanırım yada şuan öyle düşünüyorum
kısaca tekrar anlatayım.
4 yıılık evliyim 2 yıl korunduk sonraki bir yıl klomenle normal ilişkiyle kalmayı denedik ikimizdede sorun yoktu çok şükür kalamayınca farklı bir doktoro geçtik o direk aşılama önerdi çünkü klomenle baya bir yol alıp negatif sonuç almışssınız dedi sonra gonal -f kullandım 75 lik ilk aşılamamı 2014 ocakta olmuştum oda tutmuştu ama 12.gün kü değerim 10 küsürdü sonra katlanarak arttı herşey normaldi kese çok net değildi ve 7. haftada düştüdoktor birkaç ay ara ver istersen dedi çünkü psikolojik olarak çok kötüydüm tabi biz tatildi ramazandı bayramdı baya ara verdik
20 eylülde 2.aşılamam oldu yine gonal f kullandım adetimin 12.günü aşılamam oldu bayramdan 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim sonucum 102 ydi 2. test yapıldı 212 çıktı artışta çok güzel dedi ama kanamalarım vardı çok sevinememiştim bayram sonrasını bekledik kese görünür diye bu seferde görünmedi hep bir tedirginlik yaşıyorum 5.haftada kesecikleri 6. haftada da kap atışları duyuldu çok şükür ama hala riskli durumlar var burda isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin umarım bizede ......
şuan herşey için çok erken aslında yani kucağıma alana kadar anne olduğuma çok inanamıycam sanırım yada şuan öyle düşünüyorum
kısaca tekrar anlatayım.
Amin ama asilamaya pek guvenme cnm ilk asilamalar genelde tutmazmis zatene ama asilama dan sonraki ay normal gebelik olusabiliyormus asilama yaptiran bieisi olarak benim asilama tutmadi.hıkayenı okudum allahım bebıslerıne uzun omurler versın ıcını ferah tut :) bende 4 seneye gırıcem subatta hıc korunmadıqımız halde olmadı bebısımız evlendıkten 8 ay sonra esımı doktora goturdum varıkosel cıktı amelıyat oldu amelıyat olalı 2 sene oldu sperms sonucları duzeldı 3 ay once rahım fılmı cekıldım temız cıktıo doktor 3 ay ara verelım kendılıqınden hamıle kalırsın dedı ama olmadı 1 ay klomen catlşatma ıgnesı oldum oda tutmadı sımdı yıne klomenb ama bu sefer asılama tutucak ıns ılk seferde tutar bunu bıle maddı konudan zorlanarak yaptırıyorum allahım sesımızı duysun
Merhaba gebelik belirtileriniz varmiydiMrb cnm, ben seni önceki topikte takip ediyordum ve bana umut oluyordun ben bekleme aşamasındaydım sen sonuç aldığında çok sevinmiştim burdaki herkes zaten pozitifleri görünce çok seviniyor rabbim herkese yaşatsın inşallah... ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
Amin ama asilamaya pek guvenme cnm ilk asilamalar genelde tutmazmis zatene ama asilama dan sonraki ay normal gebelik olusabiliyormus asilama yaptiran bieisi olarak benim asilama tutmadi.
Gecen ay yaptik cnm sadece yani ilk asilamaydi o da basarisiz oldu benim doktor 5 yillik bi doktor ilgisine guvendim. Allah var bana asilamadan sonra kullancagim dusuk onleyici rahim kalinlasmasi icin ilac yazdi ama asilama gunu yumurta catladi mi diye bakmadi megerse yumurta catlamadan asilama olmusum ve asilama gunuyle birlikte 8-9 gun idrar yaparken yanmam oldu urolojiye gittim asiri derece enfeksiyon kapmissin bu sekilde saglikli gebelik olmaz zaten dedi dusuk antibiyotik yazdi ictim bir tane Ve tut madi benim yumurtalama sorunum var normal bir kadinda ayda 7-8 kucuk yumurta olur bunlardan biri buyur ve o bir yumurta atilir bende iki ayda bir veya uc ayda bir sadece bir yumurta oluyo o da catlamiyo. Ama bu ay ilk kez kendiliginden yumurtam catladisen kac kere yaptırdın canım asılama
Canim vajinal ultrasyonla bakabilirdi hadi jel olur diyosa sonucta bizi idrara sikisik cagirdi karindan da bakabilirdi ultrasyonda catladigi belli oluyouzuldum canım senın adına ya doktor neden bakmadıkı ya nerden bılıcek catladıqını pekı allahım uzulme belkı vardır bundada bı hayır de gercı ben bıle her ay olmuyo dıye ısyan edıyorum artık
hıkayenı okudum allahım bebıslerıne uzun omurler versın ıcını ferah tut :) bende 4 seneye gırıcem subatta hıc korunmadıqımız halde olmadı bebısımız evlendıkten 8 ay sonra esımı doktora goturdum varıkosel cıktı amelıyat oldu amelıyat olalı 2 sene oldu sperms sonucları duzeldı 3 ay once rahım fılmı cekıldım temız cıktıo doktor 3 ay ara verelım kendılıqınden hamıle kalırsın dedı ama olmadı 1 ay klomen catlşatma ıgnesı oldum oda tutmadı sımdı yıne klomenb ama bu sefer asılama tutucak ıns ılk seferde tutar bunu bıle maddı konudan zorlanarak yaptırıyorum allahım sesımızı duysun
Merhaba gebelik belirtileriniz varmiydi
Of ben neden boyle oldum ki acaba sizce eger yumurta dollendiyse 6 gun oldu. Kabizlik idrara cok cikma uyku egilim ve halsizlik mevsimlerden dolayi midir yoksa varmidir biseylerinanın ki hiç belirtim yoktu ki hala yok
geçen gün doktoro karnım çok yumuşak biraz sert olması gerekmiyormu dedim
gerkiyormuymuş dedi güldüüüü:)