Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm seni o kadar iyi anlıyorum ki o kadar zor ki bir bebeğe bakmak çocukları bu kadar severken ve isterken... özellikle bebeklerin çöpe atıldığı sokakta ölüme terk edildiği haberler içimi çok acıtıyor... eltim geçen yıl doğum yaptı çok zor gnlerdi benim için hala zor. kendime bile itiraf edemesem de kıskanıyorum içten içe. şimdi tekrar hamile yakında doğum yapacak tam atlattım derken onun hamileliği beni mahvetti yine. şimdi yine bebek sevnci benm içim yine acıyacak sürekli baştan alıyoruz çok zor gerçekten. tam toparlandım şimdi...dua ediyorum sabır istiyorum sadece vakti var ben dayanma gücü için dua ediyorum

Ewe canım çok dogru söylüyorsun bzim snawımzda belkide bu bu sinawi en dogru şekılde wermekte bizlere düsüyo.iayırlısla hep beraber bu sınawı wericez.en sonundada müjdemize meleklerimeze kawusucaz :)

Canım benim çok doğru diyorsun ne insanlar var ki evlatlarını kendi canlarını bir şekilde ölüme terk ediyorlar.. Eltin konusunda da seni çok çok iyi anlıyorum canım,benim eltimin de 2 yaşında kızı var ve bana hamileliğim bir muamma iken ben ne olacak diye düşünürken içten içe kucağıma almak nasip olacak mı derken o bana senin hamile olduğunu duyduğumda çok özendim küçücük bir bebeği olacak diye dedi ve belki sende özeniyormuşsundur diye ekledi çok kötü oldum çok saçma idi bana öyle demesi sonuçta onun çocuğu zaten küçük daha ve kürtaj olduğumda da ilk söylediğim sözlerden birisi rahat olsun artık özenecek bişey kalmadı demek oldu Yalnız değilsin yani boşver elinden geleni yap tevekkül et nasipte varsa hayırlısı ile bize de nasip olcak inşALLAH..

Hadi hayırlısı canım benim inşAllah kaç tane yumoşun var? Aşılama tarihine de bişey kalmamış sen rahat ol yeter çatlatma iğnesini ne zaman yapacaksın
benim baya bi yumoşum var canım :) doktorumun kontrolde söylediği senin yumurtalar yine delirmeye başlamış dedi çatlatma iğnemi bu gece 23.30da yapcam canım Allah işi karışmazsa :)

benim baya bi yumoşum var canım :) doktorumun kontrolde söylediği senin yumurtalar yine delirmeye başlamış dedi çatlatma iğnemi bu gece 23.30da yapcam canım Allah işi karışmazsa :)
Hadi bakalım canım olur inş.. Güzel haberlerini de duyar beraber seviniriz

gerçekten böyle bi düşünceye nasıl kapılabiliyorlar anlamıyo insan zaten zor günlerden geçip sevindirici haber almak için uğraşıyoruz onların söylediği söze bak böle saçma bi düşünce olabilir mi insan hayret ediyo doğrusu

Kızlar merhaba bende bu ay aşılama oldum ve bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki yarın kanda cıkar mı acaba

Kızlar merhaba bende bu ay aşılama oldum ve bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki yarın kanda cıkar mı acaba
Hayırlısı olsun canım kan testini 12. gün yaparsan eğer daha net bir sonuç alırsın idrarda çıkması için daha çok erken... güzel haberler verirsin inşAllah.

öyle canım sınavımız bizim ama bazı insanların sorularından yıldım artık. bayramlardan topluluk arasına girmekten korkar oldum biri soracak ne dyecem diye kıvranıyorum resmen. amin diyorum hepimiz adına çünkü çok zro bizi bizden başka kmse anlayamaz. bekleyip te çocuğu olanlar bile unutyor yaşadıkları sıkıntıyı anlayamıyor. benm eltimn 4 yıl da olmuş ama o bile anlayamıyor bence.

bugüne kadar hiç kmseye bebek sorusu sormadım sormam da çünkü biliyorum o sorunun ne kadar can yaktığını.

inşallllaaaaaaaaaaaaaah canımm ya ağzından resmen bal damlıyo :) emin değilim ki canım
emin olamayız ama umutlu olmak çok güzel canım benm. ben sanırım şuan adet oluyorum gibi. ama gecikmediği için mutluyum. gecikince çok kötü oluyor çünkü. bir de ben bu foruma 2 yıldır takılıyorum ilk bebek istediğimizden beri. ne zaman biriyleriyle böyle paylaşsam onlar hamile kalıyor ben kendime yeni yol arkadaşları buluyorum. o yüzden şansın çok yüksek zaten :)

Aynen canım yaşamadıkları için anlayamıyorlar bizi bizim duygularımızı

senin adına bende çok sevindim canımm geçikipte umutlanmak sonunda hüsrana uğramakta insanı yıkıyo inşallah bu sefer bebişlerimiz hakkında konuşuruz bu yolda yeni yol arkadaşı aramana gerek kalmaz yine hep beraber oluruz Rabbim inşallah buna izin verir canımm insanın hep aklının bi köşesinde oluyo canımmm bu yoldan geçtiğimiz için sonuçtan sonra yanında olmak istiyo

Merhaba kizlar desteginize ihtiyacim var. Pkoluyum ve sol taraf tikali doktor asilama dedi. Bugun doktora gittim igne verdi yarin alacam ilacimi. Korkuuorum. Yoruldum.

bir an önce alalım da bu haberleri canım önemli olan o. hep beraber alırız inşallah bu güzel haberler. heyecanla birlikte geçirirz o günleri. bebeklerimizin ilk anlarını

işte gerçekten o soruyu sormak insanı çok üzüyo..çevrende yeni doğmuş bebekler görmekk
ailelerimizden farklı bir şehirde yaşamamızın tek avantajı bu bayram ve tatillerde göüryoruz sadece. ama çalışınca zor önceki yıl okulda 2 hamile vardı ben gördkçe göçüyordum resmen.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…