Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inshallah cnım geç ölsunda güç olmasın Rabbim güldürsün yüzümüzü

H
Merhaba kizlar desteginize ihtiyacim var. Pkoluyum ve sol taraf tikali doktor asilama dedi. Bugun doktora gittim igne verdi yarin alacam ilacimi. Korkuuorum. Yoruldum.
Hayırlısı olsun canım herşey Allahtan hiç korkma.Rabbim yar we yardımcın olsun mralini her zman yüksek tut

bir an önce alalım da bu haberleri canım önemli olan o. hep beraber alırız inşallah bu güzel haberler. heyecanla birlikte geçirirz o günleri. bebeklerimizin ilk anlarını
Sabır gerektiriyo canım tüm bu süreç elimizden gelen tüm sey dua edip sabretmek

ailelerimizden farklı bir şehirde yaşamamızın tek avantajı bu bayram ve tatillerde göüryoruz sadece. ama çalışınca zor önceki yıl okulda 2 hamile vardı ben gördkçe göçüyordum resmen.:
Seni çok iyi anlayabiliyorum canım çok kötû oluyo insan

Kızlar merhaba bende bu ay aşılama oldum ve bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki yarın kanda cıkar mı acaba
Canım hayırlı olsun idrarda çikmasi için daha çok erken.kanda 12.günde alabilirsiniz müjdeli haberi.Allah yar we yardımcın olsun canım güzel haberlerle :)

hayırlısıyla hastaneden çıktım kızlar.aşılamam oldu Rabbim inşallah nasip eder cennet meyvesini..
işlem esnasında umutsuzluğa kapıldımm tutmucak diye korku geldi içime...halbuki çok pozitiftim son güne kadar ne olduğunu bile anlayamadım..
Hayırlısı Rabbimden

hayirli olsun canim ins tutar bu seferde kucagina almak nasib olur

pozitif olmak tuttuğunu hissetmek çok güzel bi duygu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cennet meyvesini göndersin bizlere

pozitif olmak tuttuğunu hissetmek çok güzel bi duygu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cennet meyvesini göndersin bizlere
aynen canim moral cok onemli iyi dusun iyi olsun inss canim tez vakitte olur tum isteyenlerin o guzel meyveden

MRB canım sen ne durumdasın neler yapıyorsun
mrb canim oyle beklemedeyim ben simdilik ucuncu asi tutunca tup yaptirin diyodu dr asi tuttuktan sora bi iki ay dinlen konusalim dedi bisey demedi tupten vaz gecti heralde ama benim kanamalarim oluyo sacma sapan bi hafta duruyo tekrar basliyo uc ay olacak dusukten sora zaten 40 gun lekeler geldi sorada kesildi tekrar bi hafta sora kanamam oldu oyle devam ediyo dr gittim hersey normal dedi sogan kuru uyguladim defim ondan olmustur dedi duzelir dedi dogum kontrol ilaci verdi kullan bi ay dedi kullanmadim dusukten sora kendiliginden olur dediler ilac kullanmak istemefim bende yine bi hafta temiz kaldim yine geliyo adet gibi kanama anlayamadim akisina biraktim ins kendiliginden olur biseye gerek kalmaz diyorum artik olmadi tup yaptiririz artik kismet hersey hakkimiza hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…