Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benim inanilmaz derece uyku geliyor ya dun butun gun uyudum aksam 8 de uyudum sabah bes de kalktim sabh 10 da uyuya kalmisim geri 12 gibi geri uyandim ve surekli idrar yapma istegi duyuyorum havalardan olabilir mi
havalardan olabilir canım bir kapalı bir açık bir sıcak bir soğuk o kadar dengesiz ki olabilir yani.

Kızlar ya çok iyiydim bu ay ama az önce moral olarak çöktü m okulda bir arkadaşın da bebeği olmuş haberi duyunca yıkıldı m nedense çok kötü hissediyorum hersey başa döndü

Of ben neden boyle oldum ki acaba sizce eger yumurta dollendiyse 6 gun oldu. Kabizlik idrara cok cikma uyku egilim ve halsizlik mevsimlerden dolayi midir yoksa varmidir biseyler
ya benm bugün adetin 25. günü ve az önce yumurta akı gibi akıntı geldi. yumurtlamam bugün olabilir mi haftaya adet olucam mümkün mü böyle birşey? çok şaşkınım şuan. acaba tüm sorun geç yumurtlamam mıydı? o akıntı yumurtlamanın sonrası geliyor değil mi?

Evet cnm calismaya devam bak isret ve bas parmaginin arasina al esniyorsa yumurta

esniyordu canım deeğrlendrdik dünü hayırlısı artık ta şaştım kaldım ben. bu kadar geç yumurtlamama.
Cnm olabiliyo siz hergun degerlendirin ve yapmadan 30 dakka once esin turk kahvesi icsin benimde kahve leke var bugun adet olali 23 gun oldu doktoru aradim test yaptir diyo

Cnm olabiliyo siz hergun degerlendirin ve yapmadan 30 dakka once esin turk kahvesi icsin benimde kahve leke var bugun adet olali 23 gun oldu doktoru aradim test yaptir diyo
sonuç ne canım çok merak ettim ::)):) inşallah güzel habrlerin vardır. normald kaç günde bir adet oluyorsun? dünü değrlendirdik canım yarın tekrar değerlendiririz bakalım hayırlısı ya

arkadaslar sonuclarınız neler:) merak ettım bbıde benım 2 asılamamdada dr bana jel yada ılac vermedı neden acaba bılgısı olan varmı

sonuç ne canım çok merak ettim ::)):) inşallah güzel habrlerin vardır. normald kaç günde bir adet oluyorsun? dünü değrlendirdik canım yarın tekrar değerlendiririz bakalım hayırlısı ya

arkadaslar sonuclarınız neler:) merak ettım bbıde benım 2 asılamamdada dr bana jel yada ılac vermedı neden acaba bılgısı olan varmı
Malesef yine yok bu ayda iki yumurtam var ama catlamadi

Cnm noldu gebelik varmi

Cnm noldu gebelik varmi
ah nerdeeee canım bu ay mahvoldum resmen. o kadar rahattım ki hiç birşeyi takmamıştım taki adetim 7 gün gecikene kadar ki hiç olmamıştı bu. kan testiyle yıkıldım ertesi günde adet oldum yani. şimdi şubata kadar kilo vermeye çalışıyorum şu pkodan kurtulmak için. şubat tatilinde tüp bebek yaptırcaz artık. sen ne yaptın

Napayim cani. Hala bekliyorum bu ayda kist oldu iki tane

KIZLAR NAPTINIZ NASIL GEÇİYO GÜNLERİNİZ TEKRARDAN TEDAVİYE BAŞLAYANINIZ OLDU MU VEYA HAMİLE KALANINIZ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM

KIZLAR NAPTINIZ NASIL GEÇİYO GÜNLERİNİZ TEKRARDAN TEDAVİYE BAŞLAYANINIZ OLDU MU VEYA HAMİLE KALANINIZ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM
MRB canım benim durumumdan az çok haberdarsındır zaten 27 kasımda kürtaj oldum haliyle bir kaç ay ara vereceğim sen ne yapıyorsun ne durumdasın?

MRB canım benim durumumdan az çok haberdarsındır zaten 27 kasımda kürtaj oldum haliyle bir kaç ay ara vereceğim sen ne yapıyorsun ne durumdasın?
CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN BENİM SENİN KÜRTAJ OLDUĞUNDAN HABERİM YOKTUU.. NEDEN OLDUN..BENİM KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA TEKRAR AŞILAMAYA BAŞLADIK ŞUAN İĞNE KULLANIYORUM 9.GÜNÜM...AŞILAMA TARİHİM DAHA BELLİ DEĞİL..SENİN ADINA İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM...RABBİM İNŞALLAH ARATMADAN VERİR MÜJDESİNİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…