Hayırlısı olsun canım üzülme hiç dr sorun yok diyorsa yoktur bende soğan kürüne başlayacağım tekrar biz elimizden geleni yapalım kısmet gerisi..mrb canim oyle beklemedeyim ben simdilik ucuncu asi tutunca tup yaptirin diyodu dr asi tuttuktan sora bi iki ay dinlen konusalim dedi bisey demedi tupten vaz gecti heralde ama benim kanamalarim oluyo sacma sapan bi hafta duruyo tekrar basliyo uc ay olacak dusukten sora zaten 40 gun lekeler geldi sorada kesildi tekrar bi hafta sora kanamam oldu oyle devam ediyo dr gittim hersey normal dedi sogan kuru uyguladim defim ondan olmustur dedi duzelir dedi dogum kontrol ilaci verdi kullan bi ay dedi kullanmadim dusukten sora kendiliginden olur dediler ilac kullanmak istemefim bende yine bi hafta temiz kaldim yine geliyo adet gibi kanama anlayamadim akisina biraktim ins kendiliginden olur biseye gerek kalmaz diyorum artik olmadi tup yaptiririz artik kismet hersey hakkimiza hayirlisi olsun
evt canim hayirlisi olsun inss sogan kuru cok iyi yap derim benim dusuk oldugu icin kanamam dengediz oldugu icin yapamiyorum ama adete 10 gun kalasiya basla adet bitince baslama sakin kanama tekrar basliyo kur tarifine iyi bakHayırlısı olsun canım üzülme hiç dr sorun yok diyorsa yoktur bende soğan kürüne başlayacağım tekrar biz elimizden geleni yapalım kısmet gerisi..
Canım benim de kasımın 26 sında kürtaj olduğu için tam kestiremiyorum şuan ne zaman olur bu hafta başlayayım küre diyorum işte kanamam geçeli de oluyo biraz bakalım deneyeceğim bişey olacak olursa biraz daha geçince yaparım..evt canim hayirlisi olsun inss sogan kuru cok iyi yap derim benim dusuk oldugu icin kanamam dengediz oldugu icin yapamiyorum ama adete 10 gun kalasiya basla adet bitince baslama sakin kanama tekrar basliyo kur tarifine iyi bak
biraz bekle istersen kurtaj olmussun yaparsanda test yap oyle ic gebelik filan olursa zarar verebilir dikkatli yapCanım benim de kasımın 26 sında kürtaj olduğu için tam kestiremiyorum şuan ne zaman olur bu hafta başlayayım küre diyorum işte kanamam geçeli de oluyo biraz bakalım deneyeceğim bişey olacak olursa biraz daha geçince yaparım..
sevndm zaten rahatladım cnım. ama çok zor bir durum. bugün eşimle farklı bir doktora randevu aldık aşılama ya da tüp bebek dışında başka bir çözüm önerisi olabilir mi acaba diye?belki başka bir test yapar başka bir sıkıntı var mı onu öğreniriz? tüp bebek e artık sıcak bakmıyorum belki bahara doğru 2. kez aşılama deneyebilirz ama tüp bebek en son ihtimalim artık inançlıyım olacaksa her türlü olur diyorum ama yinede insan duramıyor işte.düzene giriyo bence kuzu sevinebilirsin :)
Aynen canım benim ya insan umut edip doktor doktor dolaşıyo umut işte çıkmadık candan umut kesilmez diye bizimkiside o hesap işte ugraşıp koşturup duruyoruz.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınsevndm zaten rahatladım cnım. ama çok zor bir durum. bugün eşimle farklı bir doktora randevu aldık aşılama ya da tüp bebek dışında başka bir çözüm önerisi olabilir mi acaba diye?belki başka bir test yapar başka bir sıkıntı var mı onu öğreniriz? tüp bebek e artık sıcak bakmıyorum belki bahara doğru 2. kez aşılama deneyebilirz ama tüp bebek en son ihtimalim artık inançlıyım olacaksa her türlü olur diyorum ama yinede insan duramıyor işte.
aminnnnnnnnAynen canım benim ya insan umut edip doktor doktor dolaşıyo umut işte çıkmadık candan umut kesilmez diye bizimkiside o hesap işte ugraşıp koşturup duruyoruz.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
nasil oldun canim nasil gidiyo beklemek agrin filan varmikızlar güzel dilekler için niyet edip 16.641defa "ya latif "çekin
Allaha şükür güzel geçiyo canım şimdilik. inşallah sonuçda güzel olur..Ağrılarım war biraz canım insallah tutunuyodur ağrilarim o yüzdendirnasil oldun canim nasil gidiyo beklemek agrin filan varmi
inss canim ondandir agrilar hayirlisi olsun hakkinizaAllaha şükür güzel geçiyo canım şimdilik. inşallah sonuçda güzel olur..Ağrılarım war biraz canım insallah tutunuyodur ağrilarim o yüzdendir
Amin canım benim insallah geçen sefrkinde de olmustu hayırlısı olsun insallah Rabbim yüzümüzü gldürsüninss canim ondandir agrilar hayirlisi olsun hakkiniza
aminn canim evt benimde tutan asimda agrilar olmustu ben 500 yasin okutuyorum cocuk icin ins bende faydasini gorurum her kisi bi tane okuyacak sadece toplamda 500. kisi okumus oluyo saolsun bi arkadasim baslatti okutalim sana dedi simdilik 200 oldu 500 tamamlayacagiz ins bu kadar insanin iyi dileklerinin hurmetine olur bi an once hayirlisiyla saglikli bi sekilde sen yaptinmi bunu ben duymustum ama kismet olmamusti. toparlatamam o kadar insan defim okuyacak arkadasin vesilesiyle basladik inss bende faydasini gorurum Allahin izniyle yapmadiysan sende okuta bilirsen okutAmin canım benim insallah geçen sefrkinde de olmustu hayırlısı olsun insallah Rabbim yüzümüzü gldürsün
ewet canımm bende duymuştum bunu 2.aşılamamda(tutan aşılamamda) okutabildiğim kadar okutmuştumm hiç bu sefer aklıma gelmedi şuandada raporluyum evde yatıyorumm...aşılamadan önce keşke aklıma gelseydi kendim okuyorumm kenzül arş suresiyle birlikte bide devamlı salavat çekiyorumm Rabbimin izniyle tutar...bi ümitsizlik var üzerimdeaminn canim evt benimde tutan asimda agrilar olmustu ben 500 yasin okutuyorum cocuk icin ins bende faydasini gorurum her kisi bi tane okuyacak sadece toplamda 500. kisi okumus oluyo saolsun bi arkadasim baslatti okutalim sana dedi simdilik 200 oldu 500 tamamlayacagiz ins bu kadar insanin iyi dileklerinin hurmetine olur bi an once hayirlisiyla saglikli bi sekilde sen yaptinmi bunu ben duymustum ama kismet olmamusti. toparlatamam o kadar insan defim okuyacak arkadasin vesilesiyle basladik inss bende faydasini gorurum Allahin izniyle yapmadiysan sende okuta bilirsen okut
hayirlisi olsun canim umut Allahtandir umidini kesme sakin olursa olur olmazsada vardir bi hayir rabbimin bildigi bisey yinede cok sukur halimize bende daha once 41 hurmanin uzerine meryem suresi okuttum kirktanesini okuttum birini okutamadim bi turlu biri kaldi oyle bunuda daha once duymustum dedim bulamam okadar insan die kalmisti sagolsun bi arkadasim cuma aksami aradi baslayalim okutalim sana dedi oda dagitti bende dagitiyorum 200 gecti simdilik cok sukur ins tamamlariz bizde inss bu okuyanlarin dualarin yuzu suyu hurmetine duamiz kabul olur rabbim saglikli sihatli hayirlisiyla salih evlatlar nasib eder canim inssssewet canımm bende duymuştum bunu 2.aşılamamda(tutan aşılamamda) okutabildiğim kadar okutmuştumm hiç bu sefer aklıma gelmedi şuandada raporluyum evde yatıyorumm...aşılamadan önce keşke aklıma gelseydi kendim okuyorumm kenzül arş suresiyle birlikte bide devamlı salavat çekiyorumm Rabbimin izniyle tutar...bi ümitsizlik var üzerimde
AMİİİİN canım benim İNŞALLLAHHHhayirlisi olsun canim umut Allahtandir umidini kesme sakin olursa olur olmazsada vardir bi hayir rabbimin bildigi bisey yinede cok sukur halimize bende daha once 41 hurmanin uzerine meryem suresi okuttum kirktanesini okuttum birini okutamadim bi turlu biri kaldi oyle bunuda daha once duymustum dedim bulamam okadar insan die kalmisti sagolsun bi arkadasim cuma aksami aradi baslayalim okutalim sana dedi oda dagitti bende dagitiyorum 200 gecti simdilik cok sukur ins tamamlariz bizde inss bu okuyanlarin dualarin yuzu suyu hurmetine duamiz kabul olur rabbim saglikli sihatli hayirlisiyla salih evlatlar nasib eder canim inssss
Aminn canim ins bir an once saglikli bi sekilde olurr tum isteyenlerinAMİİİİN canım benim İNŞALLLAHHH
ÇOK doğru söylüyon canımm herşeyde vardır bi hayır biz ne kadar çok istesek uğraşsakda Rabbim vermeyecek olduktan sonra herşey oun elinde gerisi vesile olan doktorlarımızın...
Çıkmadık candan ümit kesilmez diyorumm sadece Rabbime sığınıp ondan istiyorumm Rabbim sesimizi duysun yüzümüzü güldürsün İNŞALLLAHH
Nasil gidiyo canim beklemek yaklasti gunun dahada heyecan baslamistir simdi sende belirtin filan varmi hic. İnsan hamile oldugunu anlarmis derlerdi rabbimin oyle bi hikmeti var gercekten tutmayan asilarimda hep olmayacak derdim ama bunda lekem geldigi halde adet basladi dedigim halde var bisey dedim test yaptirdim ama anlamistim vucudumdaki degisikliklerden simdi olsa artik rahatlikla anlarim olup olmadigini ins sende hissedersin onun varligini canim bi kez dahaAmin canım benim insallah geçen sefrkinde de olmustu hayırlısı olsun insallah Rabbim yüzümüzü gldürsün
Canim ne yaptin test yapmadinmi daha test zamani gelmistir merak ettimAMİİİİN canım benim İNŞALLLAHHH
ÇOK doğru söylüyon canımm herşeyde vardır bi hayır biz ne kadar çok istesek uğraşsakda Rabbim vermeyecek olduktan sonra herşey oun elinde gerisi vesile olan doktorlarımızın...
Çıkmadık candan ümit kesilmez diyorumm sadece Rabbime sığınıp ondan istiyorumm Rabbim sesimizi duysun yüzümüzü güldürsün İNŞALLLAHH