Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata kisti olan arkadaşlarıma da umut olsun.Çikolata kisti galiba cm bile bilmiyorum doktor söylemedi bende taniyi okuyunca anladım endometrioz over yaziyodu esimde de ileri hareketlilik TE sorun vardi
Aminnnnm canimmmm insallahP Pelintulin12 , kızzzzz valla içime doğmuştu biliyon mu pko olduğun için tutar diye düşünüyordum, tebrikler , allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin, sağlıkla da doğurmayı. Keşke benim de kist yerine pko m olsaydı gerçi öyle diyom ama U Umuttt55 , kist mist dinlememiş vız gelmiş maşallah olacak oldu mu oluyor demek maşallah. Kızlar tebrikler ikinize de tekrar, bu gece mutluluktan uyumayın :)))) ayyyy çok heyecanlı darısı hepimize inşallah amin. Devamı da bu şekilde gelir inşallah bütün arkadaşların
İlk sonucunda 60 milyon sperm 9 milyon 600 hareketli vardı uroloji doktoru neofortil ve omepaq10 diye takviye ilaç verdi bir ay kullandı ikinci sonuc 73 milyon sperm 14 milyon hareketli ama bizim ileri hareketlilik hiç yoktu yavaş ve yerinde hareketlilik vardı şöyle diyim yani a+b % 16 dan % 20 ye çıktı aşılama şunu toplam sayıyı vermediler bize ama doktor asılama yaparken 13 milyon ileri hareketli spermle işlem yapiyrouz şuan bizim için yeterli dedi. Hızı artmis olabilir çünkü bı yıkama isleminden geçiyor lar işlem oncesieşinin değerleri kaçtı cnm hatirliyormusn
in inşallah tuuutarr canımmm Allah'ım nasip etsin inşallahdarısı bizlere olsun inşallah valla benim göğüslerim şişti hassaslasdı agriyor başka hicbir belirti yok sanırım hasta olcm
Ne demek canım bende burada her okudugumdan umut buluyodum insan cevap arıyor her sorusuna severek yazıyorum...ben cuma günü asilama yaptırmıştım pazar günü aslında belim agriyodu ama hafta sonu sürekli yattigim için çok huzursuz olmadım tabi pazartesi işe gittim artmaya başladı salı günü işyerinde sol bacagimla beraber belim tutuldu yani ikinci günden itibaren rahatsız olmaya basladim
İnsallah tabiki Rabb'im ol desin cnm dua edelim hepBenjm dokuzuncu Günüm bitecek nerdeyse hiç bir ağrım yok. Ayrıca çok gezdim tutacak bi şekilde tutar dedim kizlar ne bileyim
Saol canm benm.Cokkk sevindimm oh bugun ne gusel haberler alioruzz hayirlisi olsun saglikla dogsun bebisleriniz
Aminnnnm canimmmm insallah
Saol canim darisi sizlere olur insamin cnmm rabbim kucagna almayi nasp etsn martın ikinci hamilesi tebrikler :)
Cok saol canim bnmins sende en kisa surede anne olursunP Pelintulin12 , kızzzzz valla içime doğmuştu biliyon mu pko olduğun için tutar diye düşünüyordum, tebrikler , allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin, sağlıkla da doğurmayı. Keşke benim de kist yerine pko m olsaydı gerçi öyle diyom ama U Umuttt55 , kist mist dinlememiş vız gelmiş maşallah olacak oldu mu oluyor demek maşallah. Kızlar tebrikler ikinize de tekrar, bu gece mutluluktan uyumayın :)))) ayyyy çok heyecanlı darısı hepimize inşallah amin. Devamı da bu şekilde gelir inşallah bütün arkadaşların
Kiyamam cok saol canim benim darisi size ins butunnkalbimle size dua ediyormP Pelintulin12 ve U Umuttt55 canlarim tebrik ederim çok sevindim bize enerji getirdiniz valla artık olumsuz sonuçlardan sıkılmıştık. Allah saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin :)
Bnimde yok arada kasik ve sirtimla belim agrio bende cok gezdim is yaptim gayet normal hayttayim tutcagi varsa tutarrrBenjm dokuzuncu Günüm bitecek nerdeyse hiç bir ağrım yok. Ayrıca çok gezdim tutacak bi şekilde tutar dedim kizlar ne bileyim
Amin inşallah en kısa sürede buradaki tüm arkadaslar gönüllerinde ki o güzel niyetlerine kavuşur inşaallah..P Pelintulin12 ve U Umuttt55 canlarim tebrik ederim çok sevindim bize enerji getirdiniz valla artık olumsuz sonuçlardan sıkılmıştık. Allah saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin :)
Bişey diyecem şuan pozitif olduğunu biliyorsun nasıl bir duygu :) aşırı merak ediyom, nasıl yerinde oturabiliyorsun ben oturamam heraldeAmin inşallah en kısa sürede buradaki tüm arkadaslar gönüllerinde ki o güzel niyetlerine kavuşur inşaallah..