sonucu ilk gördüğüm de zıplayasim geldi eşim tuttu beni:):) ayyyy değişik yaa benimle her an bı canlı var aklim sasiyo uzandım şimdi öyle TV de açık ama saf saf etrafa bakiyorum acaba gercekmi diyede düşünüyorum dogrumu sence yaa kanda hala ilaçların etkisi kalmışmidir o kafama takılıyorBişey diyecem şuan pozitif olduğunu biliyorsun nasıl bir duygu :) aşırı merak ediyom, nasıl yerinde oturabiliyorsun ben oturamam heralde
Allah hepimizs nasip etsinEsimin kucağına atlayasim var ama izin vermiuoki zıplayıp atlicam en sonunda
Kalmaz bence ya , sonucu doktora gösterdin dimisonucu ilk gördüğüm de zıplayasim geldi eşim tuttu beni:):) ayyyy değişik yaa benimle her an bı canlı var aklim sasiyo uzandım şimdi öyle TV de açık ama saf saf etrafa bakiyorum acaba gercekmi diyede düşünüyorum dogrumu sence yaa kanda hala ilaçların etkisi kalmışmidir o kafama takılıyor
Eşin ne yapıyor şuan :) erkekler neden sakin bu kadar yaEsimin kucağına atlayasim var ama izin vermiuoki zıplayıp atlicam en sonunda
Uyudu ya TV bakarken acilde tahlil verdim de doktor değer yukselmesi gerek deyince eşim bı durgunlasti bı sikintimi var diye canım ya sevincini bastırdı ama artar inşallah degerEşin ne yapıyor şuan :) erkekler neden sakin bu kadar ya
Trabzon'da canım Medical park Karadeniz ufuk bey yaptı tutmasaydi Samsun a geçecektim kayinvalidemler orda bende orada devam etcektim tedaviye
benim de 10. günüm adet olcak gibi ağrılarım var sanırım adet olacağım:'(Dün gece adet olcak gibi ağrılarım oldu inşallah olmam 12.Günüm bugün
siz de öyle bir ağrı olmamıştı değil mi adet ağrısına benzerİnşallah olmazsiniz kızlar
canm tebrıkler bende ilk asılamamı ufuk beye yaptırmıstım tutmadıİnşallah olmazsiniz kızlar
Inşallah olmazsin tatlım güzel haberler gelmeye başladı bak moralimiz yerine geldi senden de bekliyorum güzel haberKizlar bugün onuncu günüm. Adet olacakmış im gibi Karnım agrimaya basladi dünden beri
Tesekkurler canim şimdi var mı bebek öldü mü sonra
Aşılama tutmamış nasıl ölsün :)Tesekkurler canim şimdi var mı bebek öldü mü sonra
Yok canım bebek falan 2. Asılamamı yaptım oda tutmadi.Tesekkurler canim şimdi var mı bebek öldü mü sonra
Inşallah olmazsin tatlım güzel haberler gelmeye başladı bak moralimiz yerine geldi senden de bekliyorum güzel haber
Ya canım ozur dilerim fark edemedim msj da kelimeyi otomatik atmış ben başka bişey yazmak istemistimAşılama tutmamış nasıl ölsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?