Benimde cuma günü oldu aşılama. benim kahverengili sulu bişey geldi ama sperm değildi seninde degilmistir cnm sıkıntı yapma
Dün itibariyle 5 yıllık evliyiz.pkoluyum geç yumurtluorum.2017 de sonu kötü iki hamileliğim var rabbim saglikli bebekler nasip etsin inş.ne zaman test için gün verdi doktorun.ilac bişey kullaniyimusunValla
baya islanmisti sanki iccamasirim nemliydi umarim degildir kafama cok takildi.sizde neler var belirtiler ? Gecmisiniz nasil ilk asilamami yasiniz kac umarim biz de biran evvel anne oluruz
Heyecanlandım sonucu yaz öğrenince hemen:)Kizlar sabah test bidaha yaptim yine silik 2 cizgi cikti suannhastanedeyim kan sonicumi bekliyorm
Tamm bol bol.dua edin kizlar bana cok ihtyacim var suanHeyecanlandım sonucu yaz öğrenince hemen:)
Canım valla beklemedeyim nisan ayı adetimi bekliyorum eğer rabbim bi mucize veripte hamile olursam ne mutlu, olmazsam da eşim tahlil verecek tüp bebek yada 2. aşılama için görüşmeye gideceğizSvltr , sesin çıkmaz oldu kız ne yapıyorsun ne aşamadasın ?
Hayırlısı olsun cnm sevin tabi ;-) ohh ne gusel hamis haberleri gelmeye başladı sağlıkla ilerler insKızlaaaaarrrrrrr kizzzlaarrrrrr nerdesiniz ben dayanamadim yaptım 71.5 çıktı ne demek sizce sevineyimmi
Ayyy inşallahHayırlısı olsun cnm sevin tabi ;-) ohh ne gusel hamis haberleri gelmeye başladı sağlıkla ilerler ins
Ay hadi ins canm hamissin cok sevindim :)Kızlaaaaarrrrrrr kizzzlaarrrrrr nerdesiniz ben dayanamadim yaptım 71.5 çıktı ne demek sizce sevineyimmi
Kızlaaaaarrrrrrr kizzzlaarrrrrr nerdesiniz ben dayanamadim yaptım 71.5 çıktı ne demek sizce sevineyimmi
Aminnnnm canımmm yaa şaka gibi yacanm tebrik ederm rabbim kucagnza almayi nasp etsnn :))
Cokkk teşekkür ederim canımmm yaa herkese rabbim nasip eylesin bakalım değer artakcak mi persembe tekrar vercemAy hadi ins canm hamissin cok sevindim :)
Güzel haberler gelmeye başladı oh oh maşallah allah arttırsin cok sevindim saglikla kucaginiza alsin sonra hamile kalan herkesten belirtileri ayrıntılı yazınCokkk teşekkür ederim canımmm yaa herkese rabbim nasip eylesin bakalım değer artakcak mi persembe tekrar vercem
Kizlar hamileyim rabbim sizede bu duyguyu yasatmayi nasib etsinP Pelintulin12 Rabbim inşallah çok sevindim inşallah her sey yolunda gide ve kan testinde aynı sonucu görüğürsün.bizlere de umut oluyor pozitifi görenler yoksa inancımız kalmayacak
Kizlar hamileyim rabbim sizede bu duyguyu yasatmayi nasib etsin
Çok teşk eserim canım darısı tüm isteyenlere size inşallahGüzel haberler gelmeye başladı oh oh maşallah allah arttırsin cok sevindim saglikla kucaginiza alsin sonra hamile kalan herkesten belirtileri ayrıntılı yazın
Kanda verdinmi cnm çok sevindim Allah hayırlı eylesinKizlar hamileyim rabbim sizede bu duyguyu yasatmayi nasib etsin
Yaaaaaaa cok sevindimmm hayrlisi olsun oh yaa hadi bakalmmmmm gusel haberlerr gelioo masallahhAminnnnm canımmm yaa şaka gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?