Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Haklison canm

P Pelintulin12 , Mesajı yazdığın yerin sağ alt kısmında dosya ekle var, orayı tıkla , fotoğraf arşivi çıkacak , ordan testin fotoğrafını tıkla ve ekle

Asilama sonrasi hamile kalan kardeslerim progestrn kullanan kardeslerim gaz sancisi ceken varmi gazini birakip gobek tarafinin alti agriyan

Slm kizlar bn bubaksam test yaptim idrarda cift cizgi cikti silik 1 bucuk saat sonra yine yaptim yine cift czgi silik cikti varmidir sizce
Ayyy canım.cok sevindim bence kesin var senden ümitliyim sınıfın çalışkanı tebrik ederim sağ salim alın kucağınıza

P Pelintulin12 Rabbim inşallah çok sevindim inşallah her sey yolunda gide ve kan testinde aynı sonucu görüğürsün.bizlere de umut oluyor pozitifi görenler yoksa inancımız kalmayacak

kızlar dokuzuncu günüm. yavas yavaş göğüs ağrılarım da geçmeye bşladı gibi. 1. aşılamamda da hiç bir belirtim yoktu zaten tutmadı; sizler de belirti yasayan var mı;

kızlar dokuzuncu günüm. yavas yavaş göğüs ağrılarım da geçmeye bşladı gibi. 1. aşılamamda da hiç bir belirtim yoktu zaten tutmadı; sizler de belirti yasayan var mı;
Bence hicbir belirtiyd takilma benm 1.cide cok oldu 2.cide hic olmadi iksiide tutmadi burdanda okudugum kadariyla kiminin cok belirtisi olmus hmile kalirken kiminin hic olmmis herkssin farkli gecio sureci ins kalmisizdir ne diyelim ogrenmeye az kaldi

Bence hicbir belirtiyd takilma benm 1.cide cok oldu 2.cide hic olmadi iksiide tutmadi burdanda okudugum kadariyla kiminin cok belirtisi olmus hmile kalirken kiminin hic olmmis herkssin farkli gecio sureci ins kalmisizdir ne diyelim ogrenmeye az kaldi
doğru söylüyorsunuz; inşallah bekleyelim amdem iki yumrutam oluşmuştu sağda solda 18 ml. fakat çatladığını hiç hissetmedim o yüzden umutsuzlkuga düştüm

Ya kizlar benim 4.gunum oldu ama ayakta kalinca belim ve kasiklarim Asiri agriyor bu ilaclarin etkisi midir? Sizlerde de oldu mu bu tarz agrilar?

Benim

Cuma gunu oldum siz hangi gun oldunuzz.Ya birde benim 2 saat sonra falan bir akintim
Oldu iccamasirim islanmis cok uzuldum kesin gitti diye boyle birsey olabilir mi acaba?
Benimde cuma günü oldu aşılama. benim kahverengili sulu bişey geldi ama sperm değildi seninde degilmistir cnm sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…