- 19 Ocak 2018
- 55
- 59
- 3
- 33
Haklison canmSağol canım amin. Çok zorluyo ama sonuca dünyalar değer tabi öncelikle hayırlısı ise olsun diyorum ben. Vatana millete hayırlı bir evlat yetştrebileceksem olsun. Dağa çıkacaksa insanlara zarar verecekse olmasın. Hayırlısını istemek çok önemli diretmemek lazım bilmeden etmeden hayat bundan ibaret değil çünkü. Anı yaşayıp lezzet alalım akıl sağlığımızı bozmayalım yahu çocuk da çocuk diye :))
Deniyorum deniyorum yukleyemedmP Pelintulin12 , Mesajı yazdığın yerin sağ alt kısmında dosya ekle var, orayı tıkla , fotoğraf arşivi çıkacak , ordan testin fotoğrafını tıkla ve ekle
Kesin hamilesindirr cnmm ya cok coo sevincez hadi ins ama bellinyani hamilesin hayrlisii yasasinn yaHayirli dileklerin icin cok saol canim bnm heveslenmkten korkuyorm ins mart ayindakilerin hepsi pozitifi gorur
Fotografi kirpip atmalisiniz dosya buyu geliyordur tebrikler bu arada allah kucagina almayida nasip etsin:)Deniyorum deniyorum yukleyemedm
Ayyy canım.cok sevindim bence kesin var senden ümitliyim sınıfın çalışkanı tebrik ederim sağ salim alın kucağınızaSlm kizlar bn bubaksam test yaptim idrarda cift cizgi cikti silik 1 bucuk saat sonra yine yaptim yine cift czgi silik cikti varmidir sizce
Saol canm ins vatdir amin dualarin icin rabbim burdaki herkeze anne olmayi nasib etsinnAyyy canım.cok sevindim bence kesin var senden ümitliyim sınıfın çalışkanı tebrik ederim sağ salim alın kucağınıza
Dualarin icin cok saol canmP Pelintulin12 Rabbim inşallah çok sevindim inşallah her sey yolunda gide ve kan testinde aynı sonucu görüğürsün.bizlere de umut oluyor pozitifi görenler yoksa inancımız kalmayacak
Bence hicbir belirtiyd takilma benm 1.cide cok oldu 2.cide hic olmadi iksiide tutmadi burdanda okudugum kadariyla kiminin cok belirtisi olmus hmile kalirken kiminin hic olmmis herkssin farkli gecio sureci ins kalmisizdir ne diyelim ogrenmeye az kaldikızlar dokuzuncu günüm. yavas yavaş göğüs ağrılarım da geçmeye bşladı gibi. 1. aşılamamda da hiç bir belirtim yoktu zaten tutmadı; sizler de belirti yasayan var mı;
doğru söylüyorsunuz; inşallah bekleyelim amdem iki yumrutam oluşmuştu sağda solda 18 ml. fakat çatladığını hiç hissetmedim o yüzden umutsuzlkuga düştümBence hicbir belirtiyd takilma benm 1.cide cok oldu 2.cide hic olmadi iksiide tutmadi burdanda okudugum kadariyla kiminin cok belirtisi olmus hmile kalirken kiminin hic olmmis herkssin farkli gecio sureci ins kalmisizdir ne diyelim ogrenmeye az kaldi
Biz aynı gün mü aşılama olduk benimde belim ağrıyor zaman zamanYa kizlar benim 4.gunum oldu ama ayakta kalinca belim ve kasiklarim Asiri agriyor bu ilaclarin etkisi midir? Sizlerde de oldu mu bu tarz agrilar?
Biz aynı gün mü aşılama olduk benimde belim ağrıyor zaman zaman
Benimde cuma günü oldu aşılama. benim kahverengili sulu bişey geldi ama sperm değildi seninde degilmistir cnm sıkıntı yapmaBenim
Cuma gunu oldum siz hangi gun oldunuzz.Ya birde benim 2 saat sonra falan bir akintim
Oldu iccamasirim islanmis cok uzuldum kesin gitti diye boyle birsey olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?