• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İş yerinde de vatandaş geliyo adam sanki sadece kaslarıma konusuyo ben rahatsizlik duyduğum için yaaa bı aglayip bı gülüyorum
Ben de bıyık dışında sakal da var ay şuan çatladım gülmekten, dudağımın kenarın bi de yanağımın altında ben var, benin üstünde sakal çıkıyor ve dikkat çekici şekilde uzuyor :) kaştan bıyıktan önce o uzuyor , işyerinde adam önümde oturuyor ben bişey anlatırken oraya bakıyorlar rezalet :KK71:

Neyse kendimin tutmicak gibi gelio baskalarinin umutlarini kirmayayim ins cikarda seviniriz biraz bizi goren asilama yapcagi varsaada artik yapmaz umutsuz ev kadinlari olduk

Slm kizlar bn bubaksam test yaptim idrarda cift cizgi cikti silik 1 bucuk saat sonra yine yaptim yine cift czgi silik cikti varmidir sizce
Selam kız ben senden umutluydum zaten :) ay 12. Gün bugün bence iğnenin etkisi ile çift değildir iğnenin etkisi çıkmıştır artık vücutta , yarın tekrarla testi hatta kan testi yaptır ayyyyy inşallah pozitif inşallah , bence bu iş oldu bu sefer ayyyy , senden fazla sabırsızlandım yarın tekrat test yap , çizgi gittikçe koyulaşacak mı bakalım , hatta imkanın varsa hastaneye git kan testi yaptır , mart ayı işte başladı uğurlu haberler vermeye , hadin arka arkaya pozitifleri görelim inşallah. Ben umutluyum bi sürü hamile çıkacak. Allah kesin sonuçla daha da mutlu etsin seni , hepimiz, amin amin allahım

Cok silikler keske foto atmayi bilsem yorum yapardiniz bekledikce koyulastilar
Erkenden git doktora bak düşük riski için tedbir alıyolar progesteron iğnesi faln. Hadi hayırlı olsun bize de dua et Kendimiz kadar seviniyoruz gözlerm doluyo benim. Rabbim tüm isteyenlere versin

Erkenden git doktora bak düşük riski için tedbir alıyolar progesteron iğnesi faln. Hadi hayırlı olsun bize de dua et Kendimiz kadar seviniyoruz gözlerm doluyo benim. Rabbim tüm isteyenlere versin
Herzamn dua ediyorm burdaki arkadslara rabbim hepimizin emegini bosa vermesin anne olmayi nasib etsin

Herzamn dua ediyorm burdaki arkadslara rabbim hepimizin emegini bosa vermesin anne olmayi nasib etsin
Sağol canım amin. Çok zorluyo ama sonuca dünyalar değer tabi öncelikle hayırlısı ise olsun diyorum ben. Vatana millete hayırlı bir evlat yetştrebileceksem olsun. Dağa çıkacaksa insanlara zarar verecekse olmasın. Hayırlısını istemek çok önemli diretmemek lazım bilmeden etmeden hayat bundan ibaret değil çünkü. Anı yaşayıp lezzet alalım akıl sağlığımızı bozmayalım yahu çocuk da çocuk diye :))

Back