Cokkk sevindimm oh bugun ne gusel haberler alioruzz hayirlisi olsun saglikla dogsun bebislerinizKizlar hamileyim rabbim sizede bu duyguyu yasatmayi nasib etsin
Allah razı olsun canimmmmYaaaaaaa cok sevindimmm hayrlisi olsun oh yaa hadi bakalmmmmm gusel haberlerr gelioo masallahh
Kizlar hamileyim rabbim sizede bu duyguyu yasatmayi nasib etsin
Kızlaaaaarrrrrrr kizzzlaarrrrrr nerdesiniz ben dayanamadim yaptım 71.5 çıktı ne demek sizce sevineyimmi
Çok sağol canım nasıl heyecanlıyım anlatamamne kadar sevindim anlatamam Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Hayirliii olsunnn sizin belirtileriniz nelerdi acaba?Çok sağol canım nasıl heyecanlıyım anlatamam
darısı başimiza inşallah.hayirli olsun sizede.kaçinci gündü bugun?bi de kaç yumurtaniz vardi?Çok sağol canım nasıl heyecanlıyım anlatamam
Cok teşekkürler aminnnoy oy oy masallahh hamilelerimize sağlıkla kucağınıza alin insalllahhh.darisi bizlere olsun çok amin :)
12. Gün canım sağda bir yumurta vardidarısı başimiza inşallah.hayirli olsun sizede.kaçinci gündü bugun?bi de kaç yumurtaniz vardi?
Evet canım
pkolumuydunuz kaçıncı asilama12. Gün canım sağda bir yumurta vardi
Canım çok sevindim süper haber Harikasın yaaa. Allahım nasip etti sonunda tebrik ediyorumEvet canım
Sagol canım. Benim çok siddetli belim ağrıdı tutuldum resmen goguslerim çok fena sisti agrisida ayni dereceydi önceki gün peceteye kırmızı biseylerb geldi adet olcak gibi hislerim vardı halada var ara araHayirliii olsunnn sizin belirtileriniz nelerdi acaba?
çikolata kistin kaç cmdi canım demekki Rabbim dilerse kist mist vız gelirSagol canım. Benim çok siddetli belim ağrıdı tutuldum resmen goguslerim çok fena sisti agrisida ayni dereceydi önceki gün peceteye kırmızı biseylerb geldi adet olcak gibi hislerim vardı halada var ara ara
Hatta bugün kan vermeye gittigimde doktoru beklerken geri dönüp çıkmak istedim adet oluyorum diye anlamadım yani bakalım persembe artacak mı degerSagol canım. Benim çok siddetli belim ağrıdı tutuldum resmen goguslerim çok fena sisti agrisida ayni dereceydi önceki gün peceteye kırmızı biseylerb geldi adet olcak gibi hislerim vardı halada var ara ara
Çikolata kisti galiba cm bile bilmiyorum doktor söylemedi bende taniyi okuyunca anladım endometrioz over yaziyodu esimde de ileri hareketlilik TE sorun vardipkolumuydunuz kaçıncı asilama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?