Inşallah benden sonraki sonuçlar bari pozitif olsun
Yeni değişiklikler olmuştu hala 3 aşılama mı. Bende devlette prof bir hocaya yaptırıyorum 2 aşılama yapcam dedi sadece gerek yok dedi 3 e. Bizi özele mi yönlendirecek o zamanCanım Benim adetim normalde ilk gün kahve rengi olur ikinci gün koyu kırmızı ama şimdi direk açık renk valla tüp bebek bende istiyorum direk ama maddi olarak imkansız devlet tüp bebek için önce 3 aşılama dio o yüzden onu bekliyoruz malesef bide eşimin doğu görevi var o da dio aşılama deneyelim olmazsa doğu dönüşü tüp bebek yaptırırız dedi
Gelll perşembee
Aaa o zamn 2 dir canım ben 3u sanki oleydi die kalmis aklimda yabi yeni bi bilgi değilYeni değişiklikler olmuştu hala 3 aşılama mı. Bende devlette prof bir hocaya yaptırıyorum 2 aşılama yapcam dedi sadece gerek yok dedi 3 e. Bizi özele mi yönlendirecek o zaman
Banada iki dediler ama üç tercihen mı onu bilmiyorumAaa o zamn 2 dir canım ben 3u sanki oleydi die kalmis aklimda yabi yeni bi bilgi değil
Yeni değişmeler olduysa 2 dir o zaman ben gidicem yarın doktora sorarımBanada iki dediler ama üç tercihen mı onu bilmiyorum
Canım belkide seninki doğrudur sürekli değişiyor tüp bebek şartları. Yavaş yavaş ararştırmaya başladım 3 yıllık evli olma şartı var mı hala ama şey yazıyodu eğer şu durumlr varsa onada gerek kalmıyomuş işte yumurta rezervi düşükse yada sperm azlığı varsa falan 3 yıllık evli olma şartı da aranmıyo diye bişey okumuştum belki doktor bunlardan birini öne sürebilir mi ki zaten yumurta rezervimin süper olduğunuda söyleyemiycemYeni değişmeler olduysa 2 dir o zaman ben gidicem yarın doktora sorarım
İananamıyorum :))) ya ben dün akşama kadar balkonda çiçek sebze falan ektim diktim , bugün de sabahtan beri dip köşe temizlik yapıyorum resmen kendimi hırpalıyorum stresim hıncım anca böyle geçiyor :) aşılama döneminde doğru dürüst ev işi yapmamıştım her yer toz , dağınıklık :) terpi gibi yemin ederim temizledikçe ferahlıyorum :) hepimiz mi aynı süreci yaşıyoruz.Şu an kendimi temizliğe verdim kızlar kafam dağılsın bide 14 gündür doru düzgün bisey yapmadım işler birikti bide gece rüyamda da adet olmuştum sabah uyandım dedim kan bozar rüyayı demekki adet olmicak bide ters çıkar dedim kahvaltıdan sonra adet oldum
Hahahah demekki herkes aynı hıncını temizlikten çıkarıyor valla bende ole temizledikce rahatlıyorumİananamıyorum :))) ya ben dün akşama kadar balkonda çiçek sebze falan ektim diktim , bugün de sabahtan beri dip köşe temizlik yapıyorum resmen kendimi hırpalıyorum stresim hıncım anca böyle geçiyor :) aşılama döneminde doğru dürüst ev işi yapmamıştım her yer toz , dağınıklık :) terpi gibi yemin ederim temizledikçe ferahlıyorum :) hepimiz mi aynı süreci yaşıyoruz.
Teşekkür ederimİlk sayfadaki listeye ekledim seni de canım
Canını sikma. Rabbim vereceği zamanı en iyi bilendir...Kızlar malesef benimde olmadi bugün adet oldum
Saol canım basta çok üzüldüm sonra garip bi şekilde rahatlama geldi 2 haftanın stresi gitti en azındanCanını sikma. Rabbim vereceği zamanı en iyi bilendir...
Hangi ara geldim kız bu aşamaya sessiz sedasız :) çatlatma iğnesi öncesi ilaç yada iğne kullandırdı mı doktor, çatlatma iğnesi nezaman yapıldı aşılama nezaman yapılacak.Selam arkadaşlar.bende çatlatma iğnesinden aşılama sürecine geçmiş bulunuyorum.doktorum aşılama yapacak.aşılama için yapmam gerekn tavsiye niteliğinde önerileriniz varmı.işlem nasıl işliyor.ilk aşılamam olacak .nedeni ise 3cm çikolata kistim var
Sorma ya ben 12 gün geçtikten sonra günde elli defa çamaşırımı kontrol ediyordum adet oldum mu diye, çok zor bi psikoloji.Iyiyim canm sen nasilsin bnde heycanla bekliyorm 12 gunum ins bu sefer tutar adet olucam diye surekli kontrolle basladim cok zormus songunlerde beklemek
Suan bn ayni durumdayim canmSorma ya ben 12 gün geçtikten sonra günde elli defa çamaşırımı kontrol ediyordum adet oldum mu diye, çok zor bi psikoloji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?