Bence de öyle, bizim kiste aşılama kesmez, anca tüp bebek. Aşılamanın 2. Sini yaptırdığıma bile pişmanım benim boşuna stres ve hayal kırılığı. Zaman kaybı. 1 ay bi dinleneyim diyorum , çok ara vermek istemiyorum yaşım zaten 36. Bi sonraki adetimde girmek istiyorum, çünkü embriyo oluştuktan sonra dondurup , 1-2 ay dinlendiriyorlarmış zaten, o yüzden çok beklemeyecem. Şeyi merak ediyorum ben her aşılamada yumurtamız neden azalıyor acaba, şimdi ilaçla iğneyle 2-3 yumurta elde ediyoruz, biz bu sürece başlamadan önce acaba normal dönemde kendiliğinden kaç yumurta oluşuyordu, benim adetlerim düzenli, hani mantığını oturtamıyorum kafamda aşılama neden azaltıyor, eğer azalıyorsa ozaman adet olmamamız lazım yakın zamanda. Tövbe allahım. Valla 2. Aşılamaya pişman oldum şuanda , onu deneyeceğime tüp bebeğe gideymişim belki luan belli bi aşamaya gelecektim. neyse herşeyde bi hayır vardır. Benim kistim 3,5 cm civarı bi tarafta diğer taraftaki küçüktü ama kaç cm di hatırlamıyorum. Bi de tüplerden biri tıkalı benim biri açık. Ve çok garip kistin büyük olduğu yerdeki tüp açık, küçük yerdeki tüp kapalı, hani şansssızlık olu rda bu kadar olmaz, kistin küçük oldupu taraf açık olaydı en azından o taraf tamamen sağlam diyebilirdim ama benim de kara bahtım buymuş, şanssızlığı sonuna kadar yaşıyorum maşallah.