Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ümitsizliğe kapılıyorsun; daha üçüncü günümüş oysaki.aşılamaya inancımız olmadığından mı tutmuyor acaba
merhaba ben de aynı ilaçtam kullandım rahmi temizliyor kistlerden için rahat olsun kullanabililirsin üzülmeSlm kızlar biliyorsunuz ben adet olmuştum bugün 2. Gün doktora gittim çikolata kıstım yetmezmiş gibi bi tane daha kist oluşmuş bu ay aşılama yapmam bu durumda dedi cylo progynova die bi ilaç verdi kist için 1 ay kulla gel bakalım dedi ole yani bende ki durumlar
cnm bende perşembeyi bekliyorum kan vermek icin garanti olsun diye.sadece göğüslerim çok hassaslasti agriyor başkada pek bisey yok sen yarin kan verecekmisn belirtilern varmiEylülun annesi nerdesinnn var mı değişiklik hiç
Vermek istiyorum yarın bugün lavaboda böyle biraz kırmızımsı bişey vardı adetim başlamadan önce hep öyle olur tutmadı galiba goguslerim sis hala ağrısı hafifledi ama hiç geçmedi aşılama günü 1. Gün olarak sayiliyormu ona göre yarın 12. Gün oluyi kanda çıkar mı acabacnm bende perşembeyi bekliyorum kan vermek icin garanti olsun diye.sadece göğüslerim çok hassaslasti agriyor başkada pek bisey yok sen yarin kan verecekmisn belirtilern varmi
1-2 gün daha sabret. Çıkan sonuç garanti olsun, yükselir mi acaba gibi muallakta bir rakam olmasın , direk yüksek çıksın inşallah. Gel çarşambada anlaşalım :))Kızlar 11. Günüm aşılamada çok heyecan yapiyorum yarın yaptirsammi test dayanamicam
inşallah kuzum hepimizi icin hayırlısı olsun mübarek aylarda dualarımız kabul olsun insallah7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (Beklemede)
8 mart, @Shencys ,4. Aşılama (ileri harkt.düşük, morfoloji) (Beklemede)
9 mart, ikiminikprenses , , 1. Aşılama (Beklemede)
9 mart, U Umuttt55 , 1. aşılama ( çikolata kisti, ileri harekt.düşk.) (Beklemede)
10 mart, Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl) (Beklemede)
12 mart, M meha123 , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, mor gelincik , , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, Umut kadar , , , 3.aşılama (hafif pko)( Beklemede)
15 mart, Y Yagmuryah , 2. Aşılama (çikolata kisti) ( Beklemede)
16 mart, 8403BHC , 1.aşılama ( pko) (Beklemede)
17 mart, K Kumralcan , (Sebepsiz infrtl) ( Beklemede)
Kızlar hepinizden pozitif bekliyorum :) kendim beceremedim :) sizden bekliyorum :)
Kalbimi okudun aslında:)1-2 gün daha sabret. Çıkan sonuç garanti olsun, yükselir mi acaba gibi muallakta bir rakam olmasın , direk yüksek çıksın inşallah. Gel çarşambada anlaşalım :))
Aminnnnm rabbimm hepimizi mutlu hayırlı sonuclara ulastirsininşallah kuzum hepimizi icin hayırlısı olsun mübarek aylarda dualarımız kabul olsun insallah
Okurum benKalbimi okudun aslında:)
Birisi daha vardı sanki ama kimdi bilmiyom :) ama ben değilim :)kizlar aranızda tek çocuğu olan benmiyim
Bencede bekle kuzum sonrasi kucukte olsa umut kalio kesin sonuc daha iyiKalbimi okudun aslında:)