Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim goguslerim hiç gecmedi ağrısı sanki kitle var yanlarında bu progestan da meme de kist yapabiliyomus insallah daha fazla ilaç almadan hamile kalırız vücut dengemizde bozuluyor git gide
Aynen ilk asilamamda hicbiseyim yoktu ikincide ilki yuzunden rahimim incelmisti bi dunya ilac ictim duzgun seyler bile boluzioo

Nehira-27 cnmm bugun yine umutsuzluga dusmussun herserde vardir bi hayr bende 3. Yaptim pisman deilim olcagi olsaydi rabbim ol derse olur keske demessin bari denedin elinden geleni smdi tup bebege baslarsin yasinda okdr yok cik bunalimdan ben gulen nehiri istiorum ne gusel kendine moral veriodun

Z

Zaten ilaclar ayri yoruio olmayisi ayri bide insanlara laf anlatma derdi apayri busefer solemedim kimseye valla patladim artik
İzin alınca donuyorsun herkes suale tutuyo ben kimseye anlatmadığı sürece sormam ayy herkes ayrı soruuor bıktım her izin donusu ifade vermekten var mı bisey var mı bişey gına geldi

Kızlar 3-5 tane arka arkaya pozitif haberi alalım ya hepimizin umuda ihtiyacı var allahım bize umt ve sabır ver

Kızlar malesef benimde olmadi bugün adet oldum
Adet gibi mi kırmızı kırmızı; pembe veya kahverengi mi ? Geçmiş olsun canım.
Yanlış anlamazsan bi tavsiyede buluncam, tabi kendi şartlarını en iyi sen bileceksin ama, ben 2. Aşılamayı denediğime pişman oldum canım zaman kaybıydı, çikolata kistinde aşılama zor. Biraz dinlen tüp bebeğe git canım en garantisi. Sen bari zaman kaybı yaşama.

Geçen benimde o aklıma geldi hayvanlar bile ürüyo düşünmedikleri takmadıkları için mi acep bişeyi ne kadar çok istersen onla mı sınanıyoruz ki bilemedim
Aynen oyle istemedende olmuoo ki hayatin kanunu evlendik cocouk yapcaz okula gidicdk buyucek evlenck falan filan biz napalim

Aynen oyle istemedende olmuoo ki hayatin kanunu evlendik cocouk yapcaz okula gidicdk buyucek evlenck falan filan biz napalim
Demi yaa hep bi sonraki doğal akışa beklenti içindeyiz ölmeden herşeyi görelim istiyoruz ömrümüz yettiğince. Aslında çocuk dediğinde evlenip gidecek belki yüzüne bile bakmayacak kendini paraladığınla kalıcan ama işte nefis istiyoruz yine de

Canım Benim adetim normalde ilk gün kahve rengi olur ikinci gün koyu kırmızı ama şimdi direk açık renk valla tüp bebek bende istiyorum direk ama maddi olarak imkansız devlet tüp bebek için önce 3 aşılama dio o yüzden onu bekliyoruz malesef bide eşimin doğu görevi var o da dio aşılama deneyelim olmazsa doğu dönüşü tüp bebek yaptırırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…