Canım benim hiç üzülme Rabbim sevdiği kullarını sınarmış daha çok dua edelim diye. Sevmediği kulununda sesini bile duymak istemedği için hemen verirmiş dilediğini. Birdaha dua etmesin diye. Öyle düşünmek lazım. Bu da herşeye bedel zaten. Herşeye rağmen yumurta üretebiliyoruz hala umut var demektir. Her tedavide azalma durumu ilaçlardan dolayı birden fazla yumurta elde etmek için o gonal fler klomenler falan. Birkaç olgun yumurta aynı anda çatladığı için azalıyo. Normalde kendiliğinden olduğunda birtane. Genetik faktörlerde var tabi ailede ikiz üçüz varsa bazen bikaç tane olabilir tabi. Gerçi şöyle de düşünmek lazım hamile kalmadığımız her ay boşuna gidiyo zaten adet oluyoruz hiç olmasa tedaviyle gidiyo elimizden geleni yaparak. Yerimizde saymıyoruz pişmanlık olmaz en azından. Sen tüpleri açtırmıyo musun ameliyatla?
Aynen ilk asilamamda hicbiseyim yoktu ikincide ilki yuzunden rahimim incelmisti bi dunya ilac ictim duzgun seyler bile boluziooBenim goguslerim hiç gecmedi ağrısı sanki kitle var yanlarında bu progestan da meme de kist yapabiliyomus insallah daha fazla ilaç almadan hamile kalırız vücut dengemizde bozuluyor git gide
Zaten ilaclar ayri yoruio olmayisi ayri bide insanlara laf anlatma derdi apayri busefer solemedim kimseye valla patladim artikBirebir aynı düşünceler icerisindeyim.
İzin alınca donuyorsun herkes suale tutuyo ben kimseye anlatmadığı sürece sormam ayy herkes ayrı soruuor bıktım her izin donusu ifade vermekten var mı bisey var mı bişey gına geldiZ
Zaten ilaclar ayri yoruio olmayisi ayri bide insanlara laf anlatma derdi apayri busefer solemedim kimseye valla patladim artik
Patladık vallaZ
Zaten ilaclar ayri yoruio olmayisi ayri bide insanlara laf anlatma derdi apayri busefer solemedim kimseye valla patladim artik
Katılıyorum çevre baskısı bizi bunaltanİzin alınca donuyorsun herkes suale tutuyo ben kimseye anlatmadığı sürece sormam ayy herkes ayrı soruuor bıktım her izin donusu ifade vermekten var mı bisey var mı bişey gına geldi
Sonuna kadar katılıyorumKatılıyorum çevre baskısı bizi bunaltan
Adet gibi mi kırmızı kırmızı; pembe veya kahverengi mi ? Geçmiş olsun canım.Kızlar malesef benimde olmadi bugün adet oldum
Hala alamadik kediler dogurdu bu ay olan bize oldu bizde tik yokKızlar 3-5 tane arka arkaya pozitif haberi alalım ya hepimizin umuda ihtiyacı var allahım bize umt ve sabır ver
Hayrlisi olsun cnm ins en kisa zamanda hepimize nasip olurKızlar malesef benimde olmadi bugün adet oldum
Kediler bizden becerikliHala alamadik kediler dogurdu bu ay olan bize oldu bizde tik yok
Ddaha kimsede gusel haber yok korkuiorum valla zamanda gelio zaten delirdim simdiden sonra tamamen delircem sonum hic iyi deilKediler bizden becerikli
Geçen benimde o aklıma geldi hayvanlar bile ürüyo düşünmedikleri takmadıkları için mi acep bişeyi ne kadar çok istersen onla mı sınanıyoruz ki bilemedimKediler bizden becerikli
Aynen oyle istemedende olmuoo ki hayatin kanunu evlendik cocouk yapcaz okula gidicdk buyucek evlenck falan filan biz napalimGeçen benimde o aklıma geldi hayvanlar bile ürüyo düşünmedikleri takmadıkları için mi acep bişeyi ne kadar çok istersen onla mı sınanıyoruz ki bilemedim
Demi yaa hep bi sonraki doğal akışa beklenti içindeyiz ölmeden herşeyi görelim istiyoruz ömrümüz yettiğince. Aslında çocuk dediğinde evlenip gidecek belki yüzüne bile bakmayacak kendini paraladığınla kalıcan ama işte nefis istiyoruz yine deAynen oyle istemedende olmuoo ki hayatin kanunu evlendik cocouk yapcaz okula gidicdk buyucek evlenck falan filan biz napalim
Canım Benim adetim normalde ilk gün kahve rengi olur ikinci gün koyu kırmızı ama şimdi direk açık renk valla tüp bebek bende istiyorum direk ama maddi olarak imkansız devlet tüp bebek için önce 3 aşılama dio o yüzden onu bekliyoruz malesef bide eşimin doğu görevi var o da dio aşılama deneyelim olmazsa doğu dönüşü tüp bebek yaptırırız dediAdet gibi mi kırmızı kırmızı; pembe veya kahverengi mi ? Geçmiş olsun canım.
Yanlış anlamazsan bi tavsiyede buluncam, tabi kendi şartlarını en iyi sen bileceksin ama, ben 2. Aşılamayı denediğime pişman oldum canım zaman kaybıydı, çikolata kistinde aşılama zor. Biraz dinlen tüp bebeğe git canım en garantisi. Sen bari zaman kaybı yaşama.
Inşallah benden sonraki sonuçlar bari pozitif olsunHayrlisi olsun cnm ins en kisa zamanda hepimize nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?