Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Sağol arkadaşım allah razı olsun.valla nasıl geldim .şöyle anlatayım.ikinci çatlatma iğnemde tutmadı.ben bi hışımla ankara zekai tahir burak haztanesine gittim.gitmez olaydım.doktora girmek için sıranın sırasının sırasını alıyorsun tabi buda beni gerdi.gittim şehir dışından geliyorum dedim.bi nefesle tüm sorunlarımı yapılan işlemleri anlattım.sonra elime kağıt tutuşturdu bana bir sürü şey hazırlamamı söyledi.eşimin spermi testi hsg filmi hormon testi vs vs.ben onları zaten kendi doktorumda yaptırmıştım.zaten aşılamada devlette 450 civarıymış.dedim eşime kalk gidelim geri kendi doktorumuza diye.neyse yolda gelirken doktorumu aradım.adam ameliyat olmuş bir ay yok.neyse diğer doktorlardan birine gideyim dedim.allahtan kadın varmış.direkt bana dediki senin oyalanmana gerek yok direkt aşılama deneyilim dedi.çünkü doktorda çikolata kisti varmış oda çok çekmiş.3 aşılama yopmış tutmamış.en son tüp bebek yaptım dedi..yani açık açık konuşan tek doktor gördüm benle.bende bi tane aşılama deneyip tutmazsa.tüp bebek parası biriktirip yazın yapmayı düşünüyorum.yada 10 milyar kredi çekecem artık.ankarada tüp bebek araştırıyorum bende

Bu arada arkadaşım.daha aşılama yapılmadı.bu doktor farklı bi sistem uyguluyor.benim kendi doktorum 3günden 12 güne kadar femara kullandırıyordu.bu doktor 5 gün kullanacaksın dedi.sonrasında kendi doktorum bana folbiol coraspirin falan kulmandırıyordu.bu bana birşey yazmadı.çatlatma iğnesi dahi.belki sonra aldırır bilmiyorum adetimin 4.günündeyim daha .10.günü cumaya geliyor araya haftta sonu giriyor diye ayın 25 ine ilişki önerdi.26 sındada yumurta kontrolüne gideceğim 12.günüm oluyor.valla böylede ilginç bi tedavi yöntemi oldu.eşimin gelmesine gerek varmı dedim .yok dedi.duruma göre arar çağırırız dedi.valla şaşkınım.

Aşılamayı kendi doktorunla yapacan yani dimi. Canım bizde sayfada çikolata kisti olan arkadaşlarla konuşuyoruz, çikolata kistinde aşılama ile çok zaman kaybetmemek lazım, tabi kişinin yaşına bağlı. 1-2 kere deneyip olmazsa diretk tüp bebeğe gitmek mantıklı. Ben şimdi 2.negatifi gördüm , dinleniyom 1 ay sonra falan tüp bebek hazırlıklarına başlayacam

.bende öyle düşünüyorum yaşım 30.yazın anca yapabilirim .hem kilo veririm bu dönemde ilaçlardan dolayı aldığım kiloları hemde maddi olarak biraz birikim yaparım.ankarada tavsiye edeceğiniz tüp bebek merkezi varmı acaba.benide bilgilendirin lütfen.

Biz de eşimin ailesi ankarada diye orda düşünüyorduk ama vazgeçtik , antalayada yaptırcaz , ankarada bildiğim bi yer yok canım. Gitmeyi düşünmediğim için araştırmdım.

Çikolata kisti olan arkadaşlar soğan kürü yaptınız mı hiç. Ben geçen y başkmıştım 2-3 günden sonra üşendim bıraktım.
Adetimin 3. Günündeyim bugün başlayayım mı? Bazı yerlerde sabah akşam diyor bazı yerlerde öğlen ve akşam diyor. Aç karna mı tok karna mı bi fikri olan varmı ? Aç karna zor içilir o ya

Ben yaptım gülüm bana fayda etmedi sabah akşam yaptım.bi gram bile gitmedi kistim.ankaradan neden vazgeçtin gülüm akdeniz dahamı iyi acaba.

Bende bir gün yapmıştım sadece kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce die biliyorum ben

Aç karnına daha faydalı diyor Saraçoğlu günde iki kere icimeliymis kendinize göre ayarlayın diyo akşam işten gelip musait olanlar 5 TE için bide yatarken. Bende denedim ama midem bulandı icemedim öneriyorlar ama herkese aynı etki olmuyor galiba kiminin rahim duvarini inceltmis mi öyle bişey okumuştum yorumlarda

Ya rahim duvarını inceltiyormuymuş soğan kürü, saraçoğlu bunu bikmiyor muki :) allahım bişeye iyi gelen başka bişeye etki ediyor napacağımı şalırdım
Aslan pençesi yaptınız mı ? Bide onun için fikirlerinizi alsam :)

Ben hiç denemedim canım bitkisel olarak bişey soğan kürünude icemedim

Aslan pençesini evlenmeden önce yapmıştım adetlerim düzensizdi o zamanlar doktor pko demişti bana o yüzden düzensizmis evlenince de çikolata kisti olduğunu öğrendim bu arada aslan pençesi adetini düzenlemişti

İncir kürü ile hamile kalan gördüm ama onuda denemedim hemen olsun istiyorum süreç beni bunaltti iyice ya

Canım uzun uzun okuyamadım ama hakkında hayırlısı olsun iyi olur inşallah imtihanımız da bu demek ki , bitkisel birşeyler denemek istiyorsan hayıt tohumu iyi dene ben denemiştim kistin ilerlemesi yavaşladı biraz bununla hamile kalanda var dene istersen

aslan pençesi, çoban çantası,civan perçemi üçünü çok az katıp çayını içebilirsin adet düzene giriyo ben içiyorum arada. düzenli kullanamdım belki ondan yüzde yüz faydasını görmedim ama etkili bence. 6 ayda bir her bayanın içmesi gerek kadın hastalıklarına iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…