Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar doktorum benden amh testi istedi tahlil araliklari 0.9 ile 7.8 arasında gozukuyordu benimki 1.68 çıkmış daha 26 martta doktor kontrolüne gideceğim bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim acaba

Slm kizlar yarin 12 .gunum test yapsam mi acaba goguslerimin ucunda sizlama yanlarindan cok agrimaya basladi kasik agrilarimda 3 gundur basladi bide goguslerim ates gibi sizdede bu belirtiler varmi umutlanmak istemiyorm
Slm canım benimde gogus uçlarım baştan beri çok aciyordu 10. Gün geçti sonra yanları ağrımaya başladı bide progestan kullanıyorum onun da etkisidir die düşünuyorum ama sen ilaçta kullanmıyorsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Aynen canım bende öyleyim okadar yoğun ki. Malum durumu izah etmek çok zor. İşten başka bişey düşünmemizi istemiyolar sanki robotuz. Bende de çikolata kisti var bu arada aynı kaderimiz. Çikolata kisti olup aşılaması tutan yokmudur hiç rastlamadım

Arkadaslar merhabamerhaba beniŕm de geçen ay asilamam tutmadi bu ay ikinciye asilama yaptirdim 13 Mart ikinci asilama tarihim hiç ümitli değilim oluruna biraktim
Ümidimizi yitirmeyecez başka çaremiz yok canım, ilkaki olacak eninde sonunda ama biraz uğraştıracak, bazılarının pat diye oluyor kendiliğinden ama bizlerin kaderi de buymuş kendiliğinden hamile kalmak nasıl bi duygu çok merak ediyorum

Arkadaslar doktorum benden amh testi istedi tahlil araliklari 0.9 ile 7.8 arasında gozukuyordu benimki 1.68 çıkmış daha 26 martta doktor kontrolüne gideceğim bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim acaba
Inşallah bu sefer tutar aşılaman amh değeri yumurtalık rezerviyle ilgili pko varsa yüksek çıkar die biliyorum aşılama sebebiniz neydi

Aşılama sebebiniz yumurta catlama problemim vardı her ay adet donemimde catlamayan yumurta ile karşı karşıya kalıyordum.

Aynı durumdayız canım , bizim müdür hiç yorulmayalım izin almayalım çocuk doğurmayalım istiyor :) sadece çalışacaksın robot gibi . Ev hanımlığına okadar özeniyomki şu tedavi döneminde. Başlıkları taramaktan yoruldum, çikolata kisti olup tüp bebekle hamile kalan var ama aşılamayla var mı bikmiyom canım , okumuşsam bile unutmuşumdır kafam karman çorman çünkü :) ben 2. Aşılamam da negatif olduğu için artık tüp bebeğe yöneldim canım, biraz dinleneyim de

Nehircim ev hanimligina hiç özenme kafayı yiyorum evde hele bekleme sürecinde iyice ama şu konuda haklısın izin almak zor herkese de her şey anlatılmaz

Sizin amh a bakılmis miydi ben de yumurta catlama problemi vardı o yuzden
Benim doktor baktı mı bakmadı mı bimiyom canım, baktıysa da bana söylemedi :) bana tek söyediği şey sonuç negatif , sonuç negatif başka bişey konuşmayı bilmiyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…