Tüp bebekte seveceğin bi doktor olsun inşallah ben baştan beri sayfayı okuduğum için biliyorum senin doktoru anlaşmalarından pozitif bir doktorda pozitif sonuçlar olsunBenim doktor baktı mı bakmadı mı bimiyom canım, baktıysa da bana söylemedi :) bana tek söyediği şey sonuç negatif , sonuç negatif başka bişey konuşmayı bilmiyor heralde
Valla yaşamayan anlamaz birde her kontrolden sonra ne oldu neyin var geçmiş olsun sorgu sualleri herkese açıklama yapmaktan da yoruldum kendi halime bıraksalar keşke. Hep aynı muhabbet yani zaten hamile olsak söyleriz saklıycaz mı o karınla. Psikolojimizi sağlam tutmak çok zor Allahım bu süreçte bizlere yardımcı m etsin o gücü o sabrı versin inşaallah. Muhtemelen benimde tutmaz tüp bebeğe hazırladım kendimi. Ama ara vermek istiyorum vücut peşpeşe nasıl kaldıracak bilemiyorumAynı durumdayız canım , bizim müdür hiç yorulmayalım izin almayalım çocuk doğurmayalım istiyor :) sadece çalışacaksın robot gibi . Ev hanımlığına okadar özeniyomki şu tedavi döneminde. Başlıkları taramaktan yoruldum, çikolata kisti olup tüp bebekle hamile kalan var ama aşılamayla var mı bikmiyom canım , okumuşsam bile unutmuşumdır kafam karman çorman çünkü :) ben 2. Aşılamam da negatif olduğu için artık tüp bebeğe yöneldim canım, biraz dinleneyim de
Ah canım sağol :) ben de öyle umuyorum, tüp bebek için düşündüğüm doktoru görmeden ısındım ya bakalım :) antalya tüp bebek merkezinde kemal özgür :) çok methediyorlar bakalım. Biraz ruhumu dinlendirip arayıp görüşecem. Dincencem diyom da her gün bu konuyu düşünmekten gene dinlenmiyorum :)Tüp bebekte seveceğin bi doktor olsun inşallah ben baştan beri sayfayı okuduğum için biliyorum senin doktoru anlaşmalarından pozitif bir doktorda pozitif sonuçlar olsun
Allahım aynı benim durumda olan birini buldum :) ben ilk doktora rutin kontorele gittim daha aşılama muahbbeti yok sadece bebek düşünüyorum muayene olmaya geldim doktora. Çikolata kistini gördü ve hamileleiğe etkisini anlattı, sonra hsg çektirdi, ben de moral yerlerde ve ağrı oldu biraz anastezinin etkisi geçince , 3 gün rapor aldım. İşe döndüğümde çok muhabbetim olmayan biri yanıma yanaştı düşük mü yaptın dedi pat diye ben şok. Düşük olması için önce hamile olmam lazım, hamile miymişim ben haberim yok dedim :) kadın beni düşündüğünden üzüldüğünden değil meraktan soruyor. Ben yokken herkes hamile hamile diye konuşmuş sanki kocam belli değil de hamile olsam gizleyecem töbe yarabbi. Artık sonraki aşılama süreçlerinde izin aldığımda düşün artık neler konuştular ne sonuca ulaştılar, gardımı aldım da durdum ama bişey söyleyen olsa çat yapıştıracaktım lafı ama bişey soran olmadı :) insanlar garip özel hayata saygı diye bişeyyok sanki paylaşmak zorundayım ben sana soruyor muyum özelini manyak ya allahtan emekli oldu gitti manyakValla yaşamayan anlamaz birde her kontrolden sonra ne oldu neyin var geçmiş olsun sorgu sualleri herkese açıklama yapmaktan da yoruldum kendi halime bıraksalar keşke. Hep aynı muhabbet yani zaten hamile olsak söyleriz saklıycaz mı o karınla. Psikolojimizi sağlam tutmak çok zor Allahım bu süreçte bizlere yardımcı m etsin o gücü o sabrı versin inşaallah. Muhtemelen benimde tutmaz tüp bebeğe hazırladım kendimi. Ama ara vermek istiyorum vücut peşpeşe nasıl kaldıracak bilemiyorum
Varya sırf meraktan soruluyor çoğusuda istemiyor bile olabilir hamile kalayım falan art niyetlilerde çok bayanlrda işyernde. Erkeklere gelince rapor alsan yayılıyo tüm işyerne geçmiş olsun ne oldu neyniz var ya sen bir erkeksin raporda da konu yazıyor az çok bana neyin var diye niye sorarsın ilgilenme sorma. İyi niyet olsa bile göremiyorum artık çünkü hassas konum. Allahtan başka kimseyle paylaşamıyorum rahat rahat. İşi bile bırakmaya kadar düşündüm bana stres yapan işse diye. Bu sefer garantisi yok evde oturunca olcağının iyice kafayı yiyebilirz. Yıllık izin rapordan daha mantıklı kimse sormuyo en azından raporda çok soran oluyor ya varya derdimizi bıraktık nelere kafa yoruyoruz bu açıdan açık açık söyledim ben artık çünkü bide bunu düşünüp stresimi 2 ye katlayamam farkında olmadan kendimi engelliyor olabilirim çünküAllahım aynı benim durumda olan birini buldum :) ben ilk doktora rutin kontorele gittim daha aşılama muahbbeti yok sadece bebek düşünüyorum muayene olmaya geldim doktora. Çikolata kistini gördü ve hamileleiğe etkisini anlattı, sonra hsg çektirdi, ben de moral yerlerde ve ağrı oldu biraz anastezinin etkisi geçince , 3 gün rapor aldım. İşe döndüğümde çok muhabbetim olmayan biri yanıma yanaştı düşük mü yaptın dedi pat diye ben şok. Düşük olması için önce hamile olmam lazım, hamile miymişim ben haberim yok dedim :) kadın beni düşündüğünden üzüldüğünden değil meraktan soruyor. Ben yokken herkes hamile hamile diye konuşmuş sanki kocam belli değil de hamile olsam gizleyecem töbe yarabbi. Artık sonraki aşılama süreçlerinde izin aldığımda düşün artık neler konuştular ne sonuca ulaştılar, gardımı aldım da durdum ama bişey söyleyen olsa çat yapıştıracaktım lafı ama bişey soran olmadı :) insanlar garip özel hayata saygı diye bişeyyok sanki paylaşmak zorundayım ben sana soruyor muyum özelini manyak ya allahtan emekli oldu gitti manyak
Ben de var ya rapor aldığıma pişman oldum o dönem, aşılamadan sonraki süreçlerde yıllık izin aldım bide grip olduğum döneme denk geldi millet sormadı :) tüp bebekte de yıllık izni patlatacam kime ne . Bende paylaşmadım kimseyle müdür dışında. İyiki de paylaşmamışım.erkekler bile dedikoducu size ne manyaklar :) o rapor adlığım dönemden sonra işe başladım, üşütmüştüm öksürük vardı, bide sigara içince midem kötü oldu lavaboya gittim birkaç arakadaşlaoturuyorduk , erkek arkadaşlardan biri ben kalkınca demiş hamile mi bu nedir ya , ama artık var ya bekliyorum bişey diyen olsun da ağzının payını vereyim diye :) kime denk gelcek bilmiyorum :)Varya sırf meraktan soruluyor çoğusuda istemiyor bile olabilir hamile kalayım falan art niyetlilerde çok bayanlrda işyernde. Erkeklere gelince rapor alsan yayılıyo tüm işyerne geçmiş olsun ne oldu neyniz var ya sen bir erkeksin raporda da konu yazıyor az çok bana neyin var diye niye sorarsın ilgilenme sorma. İyi niyet olsa bile göremiyorum artık çünkü hassas konum. Allahtan başka kimseyle paylaşamıyorum rahat rahat. İşi bile bırakmaya kadar düşündüm bana stres yapan işse diye. Bu sefer garantisi yok evde oturunca olcağının iyice kafayı yiyebilirz. Yıllık izin rapordan daha mantıklı kimse sormuyo en azından raporda çok soran oluyor ya varya derdimizi bıraktık nelere kafa yoruyoruz bu açıdan açık açık söyledim ben artık çünkü bide bunu düşünüp stresimi 2 ye katlayamam farkında olmadan kendimi engelliyor olabilirim çünkü
Ben de var ya rapor aldığıma pişman oldum o dönem, aşılamadan sonraki süreçlerde yıllık izin aldım bide grip olduğum döneme denk geldi millet sormadı :) tüp bebekte de yıllık izni patlatacam kime ne . Bende paylaşmadım kimseyle müdür dışında. İyiki de paylaşmamışım.erkekler bile dedikoducu size ne manyaklar :) o rapor adlığım dönemden sonra işe başladım, üşütmüştüm öksürük vardı, bide sigara içince midem kötü oldu lavaboya gittim birkaç arakadaşlaoturuyorduk , erkek arkadaşlardan biri ben kalkınca demiş hamile mi bu nedir ya , ama artık var ya bekliyorum bişey diyen olsun da ağzının payını vereyim diye :) kime denk gelcek bilmiyorum :)[/QUOTE
Onlar iyice abartmış ben napardım düşünemiyorum. Senin kaç cm kistin tüp bebeğe ne zaman başlıyorsun? Ya aşılamaların hüçbir mantığı yok sadece pko hastaları ya da sebepsizler deneyebilir ama çikolata kistine etkisi yok bence. Direkt tüp bebek. Her tedavi aşamasında yumurta sayımız normale göre daha da azalıyor. Tüketmeden kalırız inşaallah:)
Aynen bende özenmiyor değilim ama okadar emek verdik işsizlik arttı kadına değer verilmiyorken toplumda söz hakkın bile yokken ekonomik özgürlüğümüzü kaybetmek de iyi olmaz yarının bi garantisi yok eşine bile güvenme bu konuda yarın yanında olacakmı onu bile bilemiyosun kapana kısılmış gibiyiz aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık anlayacağınEv hanımı olsan kafa rahat, açıkalama yapacağın biri yok , izin derdi yok. Komşu görse ne diyecek çarşıya gidiyorsun belki nereye gidiyorsun mu diyecek, keşke ev hanımı olaydım diyorum hep bu süreçte zaten çakışmaktan bıktım :) eşime diyom ben çalışmayacam :) olur diyor giderlerimizi kısmak zorunda kalcaz hazırsan çalışma diyor :)
Bence de öyle, bizim kiste aşılama kesmez, anca tüp bebek. Aşılamanın 2. Sini yaptırdığıma bile pişmanım benim boşuna stres ve hayal kırılığı. Zaman kaybı. 1 ay bi dinleneyim diyorum , çok ara vermek istemiyorum yaşım zaten 36. Bi sonraki adetimde girmek istiyorum, çünkü embriyo oluştuktan sonra dondurup , 1-2 ay dinlendiriyorlarmış zaten, o yüzden çok beklemeyecem. Şeyi merak ediyorum ben her aşılamada yumurtamız neden azalıyor acaba, şimdi ilaçla iğneyle 2-3 yumurta elde ediyoruz, biz bu sürece başlamadan önce acaba normal dönemde kendiliğinden kaç yumurta oluşuyordu, benim adetlerim düzenli, hani mantığını oturtamıyorum kafamda aşılama neden azaltıyor, eğer azalıyorsa ozaman adet olmamamız lazım yakın zamanda. Tövbe allahım. Valla 2. Aşılamaya pişman oldum şuanda , onu deneyeceğime tüp bebeğe gideymişim belki luan belli bi aşamaya gelecektim. neyse herşeyde bi hayır vardır. Benim kistim 3,5 cm civarı bi tarafta diğer taraftaki küçüktü ama kaç cm di hatırlamıyorum. Bi de tüplerden biri tıkalı benim biri açık. Ve çok garip kistin büyük olduğu yerdeki tüp açık, küçük yerdeki tüp kapalı, hani şansssızlık olu rda bu kadar olmaz, kistin küçük oldupu taraf açık olaydı en azından o taraf tamamen sağlam diyebilirdim ama benim de kara bahtım buymuş, şanssızlığı sonuna kadar yaşıyorum maşallah.Onlar iyice abartmış ben napardım düşünemiyorum. Senin kaç cm kistin tüp bebeğe ne zaman başlıyorsun? Ya aşılamaların hüçbir mantığı yok sadece pko hastaları ya da sebepsizler deneyebilir ama çikolata kistine etkisi yok bence. Direkt tüp bebek. Her tedavi aşamasında yumurta sayımız normale göre daha da azalıyor. Tüketmeden kalırız inşaallah:)
Vallahi orası da öyle madem çalışmayacaktım yıllardır niye didindim :) kimseye muhtaç olmayayım diye :)Aynen bende özenmiyor değilim ama okadar emek verdik işsizlik arttı kadına değer verilmiyorken toplumda söz hakkın bile yokken ekonomik özgürlüğümüzü kaybetmek de iyi olmaz yarının bi garantisi yok eşine bile güvenme bu konuda yarın yanında olacakmı onu bile bilemiyosun kapana kısılmış gibiyiz aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık anlayacağın
Birebir aynı düşünceler icerisindeyim.Valla yaşamayan anlamaz birde her kontrolden sonra ne oldu neyin var geçmiş olsun sorgu sualleri herkese açıklama yapmaktan da yoruldum kendi halime bıraksalar keşke. Hep aynı muhabbet yani zaten hamile olsak söyleriz saklıycaz mı o karınla. Psikolojimizi sağlam tutmak çok zor Allahım bu süreçte bizlere yardımcı m etsin o gücü o sabrı versin inşaallah. Muhtemelen benimde tutmaz tüp bebeğe hazırladım kendimi. Ama ara vermek istiyorum vücut peşpeşe nasıl kaldıracak bilemiyorum
Canım bı kaç doktorla da görüştüm bu kist olayında iki aşılamadan sonra tüpe geçilmesi lazım bende bu tutmazsa ikinci aşılamayı da yaptircam olmazsa tüp e gecerimBirden fazla kişi olur inşallah , 2 aşılamadan negatif alınca özgüvenİm gitti, sanki tüp bebekten de sonuç alamayacakmışım gibitıbba güvenim sarsıldı :) allahım mart aşılamalarından bi sürü olumlu sonuç alalım da tıbba güveneyim biraz ya :) çok umutsuzum şuan kendimden ben çok vakit kaybetmek istemiyorum , 1 ay sonra tüp bebek merkeziyle görüşcem
Benim goguslerim hiç gecmedi ağrısı sanki kitle var yanlarında bu progestan da meme de kist yapabiliyomus insallah daha fazla ilaç almadan hamile kalırız vücut dengemizde bozuluyor git gidebnde 9 martta yaptırdım perşembe kan vercem dr um öyle dedi.goguslerim hasta olacakmiism gibi ağrımaya başladı arada hafif hafif kasiklarmda agrı var hayırlısı.
Çıkabilir canımSlm kizlar yarin 12 .gunum test yapsam mi acaba goguslerimin ucunda sizlama yanlarindan cok agrimaya basladi kasik agrilarimda 3 gundur basladi bide goguslerim ates gibi sizdede bu belirtiler varmi umutlanmak istemiyorm
Aynen canım vakit kaybetmemek en güzeliCanım bı kaç doktorla da görüştüm bu kist olayında iki aşılamadan sonra tüpe geçilmesi lazım bende bu tutmazsa ikinci aşılamayı da yaptircam olmazsa tüp e gecerim
İlk sayfadaki listeye ekledim seni de canımArkadaslar merhabamerhaba beniŕm de geçen ay asilamam tutmadi bu ay ikinciye asilama yaptirdim 13 Mart ikinci asilama tarihim hiç ümitli değilim oluruna biraktim
Aminn ins canimn hrpimiz pozotifi goruruz insSlm canım benimde gogus uçlarım baştan beri çok aciyordu 10. Gün geçti sonra yanları ağrımaya başladı bide progestan kullanıyorum onun da etkisidir die düşünuyorum ama sen ilaçta kullanmıyorsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım benim hiç üzülme Rabbim sevdiği kullarını sınarmış daha çok dua edelim diye. Sevmediği kulununda sesini bile duymak istemedği için hemen verirmiş dilediğini. Birdaha dua etmesin diye. Öyle düşünmek lazım. Bu da herşeye bedel zaten. Herşeye rağmen yumurta üretebiliyoruz hala umut var demektir. Her tedavide azalma durumu ilaçlardan dolayı birden fazla yumurta elde etmek için o gonal fler klomenler falan. Birkaç olgun yumurta aynı anda çatladığı için azalıyo. Normalde kendiliğinden olduğunda birtane. Genetik faktörlerde var tabi ailede ikiz üçüz varsa bazen bikaç tane olabilir tabi. Gerçi şöyle de düşünmek lazım hamile kalmadığımız her ay boşuna gidiyo zaten adet oluyoruz hiç olmasa tedaviyle gidiyo elimizden geleni yaparak. Yerimizde saymıyoruz pişmanlık olmaz en azından. Sen tüpleri açtırmıyo musun ameliyatla?Bence de öyle, bizim kiste aşılama kesmez, anca tüp bebek. Aşılamanın 2. Sini yaptırdığıma bile pişmanım benim boşuna stres ve hayal kırılığı. Zaman kaybı. 1 ay bi dinleneyim diyorum , çok ara vermek istemiyorum yaşım zaten 36. Bi sonraki adetimde girmek istiyorum, çünkü embriyo oluştuktan sonra dondurup , 1-2 ay dinlendiriyorlarmış zaten, o yüzden çok beklemeyecem. Şeyi merak ediyorum ben her aşılamada yumurtamız neden azalıyor acaba, şimdi ilaçla iğneyle 2-3 yumurta elde ediyoruz, biz bu sürece başlamadan önce acaba normal dönemde kendiliğinden kaç yumurta oluşuyordu, benim adetlerim düzenli, hani mantığını oturtamıyorum kafamda aşılama neden azaltıyor, eğer azalıyorsa ozaman adet olmamamız lazım yakın zamanda. Tövbe allahım. Valla 2. Aşılamaya pişman oldum şuanda , onu deneyeceğime tüp bebeğe gideymişim belki luan belli bi aşamaya gelecektim. neyse herşeyde bi hayır vardır. Benim kistim 3,5 cm civarı bi tarafta diğer taraftaki küçüktü ama kaç cm di hatırlamıyorum. Bi de tüplerden biri tıkalı benim biri açık. Ve çok garip kistin büyük olduğu yerdeki tüp açık, küçük yerdeki tüp kapalı, hani şansssızlık olu rda bu kadar olmaz, kistin küçük oldupu taraf açık olaydı en azından o taraf tamamen sağlam diyebilirdim ama benim de kara bahtım buymuş, şanssızlığı sonuna kadar yaşıyorum maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?