Benim doktor , aşılama günü değil de ertesi günden itibaren 1 hafta sık ilişki demişti, hani büyük yumurtaların yanında arkadan gelen küçük yumurtalar var ya onlar çatlar, spermle karşılaşır belki, aşılama değil de kendiliğinden olur belki diye demişti.Aşılama sonrası ilişkiye devam ettiniz mi kızlar? Benim tek yum vardı ateşim yükseldi yani yum catladi aşılama + bugün bir ilişki yeter diye düşündüm artık beklemeye çekiliyorum sizde napmaliyim bir iki daha olsun mu
9 martta yaptirdim persempe yaptirsammiCuma kacinci gunun canm hangi tarihte yaptin 12. 13. Gun cikar
Perşembe, cuma olabilir canım. Ben 17. Güne kadar adet olmadım, boşu boşuna umutlandım. Bundan sonraki süreçte adet olsam da olmasam da 14-15. Günde yapmayı düşünüyorum illa adet olmayı beklemeyecem :) ama 12. Günden öncesi erken canım, en az 12 gün bekle9 martta yaptirdim persempe yaptirsammi
Aynen öyle yapiyim teşekkür ederim cnmPerşembe, cuma olabilir canım. Ben 17. Güne kadar adet olmadım, boşu boşuna umutlandım. Bundan sonraki süreçte adet olsam da olmasam da 14-15. Günde yapmayı düşünüyorum illa adet olmayı beklemeyecem :) ama 12. Günden öncesi erken canım, en az 12 gün bekle
Bende ctesi yaptim bencede 13. Gun yap beklemeye gerek yok varsa vardir yoksa yoktur9 martta yaptirdim persempe yaptirsammi
13. Gün kanda mi batırmıştin yoksa idrarda canımBende ctesi yaptim bencede 13. Gun yap beklemeye gerek yok varsa vardir yoksa yoktur
Birden fazla kişi olur inşallah , 2 aşılamadan negatif alınca özgüvenİm gitti, sanki tüp bebekten de sonuç alamayacakmışım gibiBı tanemiz tutsa insaaaalllllaaahhhhhh Mart aşılamalarindan bakalım kimm sevindirecek bizi:)
9 martta yaptirdim persempe yaptirsammi
İlaç kullanıyor muydun canım onların da etkisi olabilir ama umarım pozitifi alırsın istersen pazartesi test yapSlm kizlar yarin 12 .gunum test yapsam mi acaba goguslerimin ucunda sizlama yanlarindan cok agrimaya basladi kasik agrilarimda 3 gundur basladi bide goguslerim ates gibi sizdede bu belirtiler varmi umutlanmak istemiyorm
Yok canm doktor hic ilac vermedi asilamdan sonra 6 gunu test yaptim meraktan sirf cift cizgiyi gormek icin negatofti simdide korkuyormİlaç kullanıyor muydun canım onların da etkisi olabilir ama umarım pozitifi alırsın istersen pazartesi test yap
Amin canım allah bize de göstersinİdrarda çıkmıyor ya hemen benim bı yakinim 5 yıllık evliydi ilk asilamasi tuttu ama 14.gun idrarda hiç görünmedi sabah kan verdi hemen çıktı tatlı bı kizi var şimdi darisi bize
Çatlatma iğnesi erken atılmış demek vücudundan. O korkuyu biliyorum canım , son 1 haftadır ne stres yaşadım allah biliyorYok canm doktor hic ilac vermedi asilamdan sonra 6 gunu test yaptim meraktan sirf cift cizgiyi gormek icin negatofti simdide korkuyorm
Aynen cok zor bekleyis insani strese sokuyo bna doktorum 12 veya 14 test yap 14 kadar hastalanirsin dedi bnmde ikinci asilamam ilk 8 gun agrim olmadi bnmde gaz sorunu haric 8.gunden sonra kasik agrilarimla gogusumunyanlari ve ici agrimaya basladi catlatma ignesinden beride gogusumun uclari sizliyo kafayi yemk uzereyim allah hepimize sabir versin inss tum isteyenlere bebek sahibi olmayi nasio etsin bn buasilamada cok tesbih cektim hatim indir gorumcem yetrki tutsun diye ins rabbim hepimuzin dualarini duyarda bizde anne olmayi tadarzÇatlatma iğnesi erken atılmış demek vücudundan. O korkuyu biliyorum canım , son 1 haftadır ne stres yaşadım allah biliyorhatırladıkça ağlamak istiyorum, insan günde elli defa çamaşırını kontrol eder mi adet oldum mu diye. 17. Güne kadar adet olmayınca umutlanmıştım bu 2. Aşılamamdı ve hiç ağrı sızı yaşamamıştım.
Allahım bu hallerimizi görse de bize de pozitifleri gösterse , çikolata kistinin allah belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?