Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim doktor , aşılama günü değil de ertesi günden itibaren 1 hafta sık ilişki demişti, hani büyük yumurtaların yanında arkadan gelen küçük yumurtalar var ya onlar çatlar, spermle karşılaşır belki, aşılama değil de kendiliğinden olur belki diye demişti.

9 martta yaptirdim persempe yaptirsammi
Perşembe, cuma olabilir canım. Ben 17. Güne kadar adet olmadım, boşu boşuna umutlandım. Bundan sonraki süreçte adet olsam da olmasam da 14-15. Günde yapmayı düşünüyorum illa adet olmayı beklemeyecem :) ama 12. Günden öncesi erken canım, en az 12 gün bekle

Aynen öyle yapiyim teşekkür ederim cnm

Kızlar benimde sivilcelerim çıktı inşallah sıkıntı strestendir yada adet olcam

İdrarda çıkmıyor ya hemen benim bı yakinim 5 yıllık evliydi ilk asilamasi tuttu ama 14.gun idrarda hiç görünmedi sabah kan verdi hemen çıktı tatlı bı kizi var şimdi darisi bize

Bı tanemiz tutsa insaaaalllllaaahhhhhh Mart aşılamalarindan bakalım kimm sevindirecek bizi:)
Birden fazla kişi olur inşallah , 2 aşılamadan negatif alınca özgüvenİm gitti, sanki tüp bebekten de sonuç alamayacakmışım gibi tıbba güvenim sarsıldı :) allahım mart aşılamalarından bi sürü olumlu sonuç alalım da tıbba güveneyim biraz ya :) çok umutsuzum şuan kendimden ben çok vakit kaybetmek istemiyorum , 1 ay sonra tüp bebek merkeziyle görüşcem

Slm kizlar yarin 12 .gunum test yapsam mi acaba goguslerimin ucunda sizlama yanlarindan cok agrimaya basladi kasik agrilarimda 3 gundur basladi bide goguslerim ates gibi sizdede bu belirtiler varmi umutlanmak istemiyorm

Slm kizlar yarin 12 .gunum test yapsam mi acaba goguslerimin ucunda sizlama yanlarindan cok agrimaya basladi kasik agrilarimda 3 gundur basladi bide goguslerim ates gibi sizdede bu belirtiler varmi umutlanmak istemiyorm
İlaç kullanıyor muydun canım onların da etkisi olabilir ama umarım pozitifi alırsın istersen pazartesi test yap

Yok canm doktor hic ilac vermedi asilamdan sonra 6 gunu test yaptim meraktan sirf cift cizgiyi gormek icin negatofti simdide korkuyorm
Çatlatma iğnesi erken atılmış demek vücudundan. O korkuyu biliyorum canım , son 1 haftadır ne stres yaşadım allah biliyor hatırladıkça ağlamak istiyorum, insan günde elli defa çamaşırını kontrol eder mi adet oldum mu diye. 17. Güne kadar adet olmayınca umutlanmıştım bu 2. Aşılamamdı ve hiç ağrı sızı yaşamamıştım.
Allahım bu hallerimizi görse de bize de pozitifleri gösterse , çikolata kistinin allah belasını versin

Aynen cok zor bekleyis insani strese sokuyo bna doktorum 12 veya 14 test yap 14 kadar hastalanirsin dedi bnmde ikinci asilamam ilk 8 gun agrim olmadi bnmde gaz sorunu haric 8.gunden sonra kasik agrilarimla gogusumunyanlari ve ici agrimaya basladi catlatma ignesinden beride gogusumun uclari sizliyo kafayi yemk uzereyim allah hepimize sabir versin inss tum isteyenlere bebek sahibi olmayi nasio etsin bn buasilamada cok tesbih cektim hatim indir gorumcem yetrki tutsun diye ins rabbim hepimuzin dualarini duyarda bizde anne olmayi tadarz

Mart ayı aşılamalarımızın sonucunu aşırı merak ediyorum, kaç hamile çıkacak. Bu aşılamanın hiç mi etkisi yok acaba, gerçi okumlu sonuç alanlar da var önceki aylarda ama .

1. Sayfayı arada bakabilirsiniz arkadaşlar güncelliyorum.

@Shencys , kız napıyon nasılsın var mı belirti falan, umarım bu sefer şeytanın bacağını kıracaksın canım , o bebek karnına girecek

Arkadaslar merhabamerhaba beniŕm de geçen ay asilamam tutmadi bu ay ikinciye asilama yaptirdim 13 Mart ikinci asilama tarihim hiç ümitli değilim oluruna biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…