Tamamen kaybettikkBi dahaki sefere çok çalışcaz :) kız ağlanacak halimize güler olduk :) hiç iyi değiliz biz bence :) heralde ruh sağlığımızı kaybettik :) eninde sonunda kavuşcaz ama ne zaman allah bilecek canım, kendini toparla , dinlen ve önündeki sürece odaklan.
Çok sağol cnm ilk asilamam pko var bende.ins iki kişi üç kişi oluruz8403BHC , canım aşılaman oldu mu nasıl geçti, kaçıncı aşılamandı senin, inşallah 15 gün çabuk geçer ve 15 gün sonra artık iki kişi olursun :)
Olurnolur sikilma cnm bende dinlncem eylul ekimde yapicam tup bebek bakalimkızlar olumsuz sonuçlar sanki biraz durgunlaştırdı bizi :) merak etmeyin ben tüp bebek yaptırıp moral verecem sizegerçi bende çökkünüm biraz ama kendime moral vermeye çalışıyorum nasıl olacak bakalım bu işler
Okadar beklemek gerekiyor mu, senin kendi tercihin mi , ben çok beklemek istemiyorum da :) zaten kaç yaşına gelmişim :) 1 ay mola yeterOlurnolur sikilma cnm bende dinlncem eylul ekimde yapicam tup bebek bakalim
Evet cnm istesem hemen bidahki ay yapabilirim ama esimin teyse oglunun dugunu var biz arnavutuz makedonyadan misfrlerimiz gelio ee anneme gitssm gidemem ben duramam ole hem sonrasi sicak.olcak yatmak istemiorum son bi tatile cikariz biz esimle biraz gezmeyi sevioruz hem yorgun hiasediorum vucudumu dinlensin biraz eylul iyidir:)Okadar beklemek gerekiyor mu, senin kendi tercihin mi , ben çok beklemek istemiyorum da :) zaten kaç yaşına gelmişim :) 1 ay mola yeter
Psikolojikmen kafadan attığın için bu süreçte kendiliğinden olur mu olur :) gez valla son bi kez daha doya doya. Biz geçen yaz hem tatil hem balayına gitmiştik bu yaz gitmeyecem çocuk öncelikli benim için :) şu 1 ay da gezwrim biraz :) ufak çaplı geziler :))Evet cnm istesem hemen bidahki ay yapabilirim ama esimin teyse oglunun dugunu var biz arnavutuz makedonyadan misfrlerimiz gelio ee anneme gitssm gidemem ben duramam ole hem sonrasi sicak.olcak yatmak istemiorum son bi tatile cikariz biz esimle biraz gezmeyi sevioruz hem yorgun hiasediorum vucudumu dinlensin biraz eylul iyidir:)
Hayrlisi ins canmm :) simdi sirada kim var asilama sonucu yakin olan umarim caliskan olmus olanPsikolojikmen kafadan attığın için bu süreçte kendiliğinden olur mu olur :) gez valla son bi kez daha doya doya. Biz geçen yaz hem tatil hem balayına gitmiştik bu yaz gitmeyecem çocuk öncelikli benim için :) şu 1 ay da gezwrim biraz :) ufak çaplı geziler :))
Ilk asilamamda asilama gecesi ve yarindasi sabahi yapmistik sonra 2 3 gunde 1 e indirdik 2.sinde yarindasi sabah yaptik buseferde yarindasi yaptik kimi dr fayda var dio kimi 1 2 gun ara dio valla bende bilmiorimm dr larda bilmio bence ikiye bolunmusler kimi dio yumurtalar catladigi icin faydali kimi faydasiz yapmayin dio icinden ne gelios yap bana faydali olucak gibi gelmistiAşılama sonrası ilişkiye devam ettiniz mi kızlar? Benim tek yum vardı ateşim yükseldi yani yum catladi aşılama + bugün bir ilişki yeter diye düşündüm artık beklemeye çekiliyorum sizde napmaliyim bir iki daha olsun mu
valla canım biz çok yapamadık 1 kere oldu aşılama sonrası bide eşimin nöbetlerine denk geldi hep sonra da iş işten geçti zatenAşılama sonrası ilişkiye devam ettiniz mi kızlar? Benim tek yum vardı ateşim yükseldi yani yum catladi aşılama + bugün bir ilişki yeter diye düşündüm artık beklemeye çekiliyorum sizde napmaliyim bir iki daha olsun mu
Ben sali ogrenicem sonucu benden önce var mı bilmiyorum canımHayrlisi ins canmm :) simdi sirada kim var asilama sonucu yakin olan umarim caliskan olmus olan
Yumurta catladiktan sonra bir işe yaramaz sanırım cnm ya.asilama +1 ilişki bana da yeterli geldi sanırım artık olmaz bizde devalla canım biz çok yapamadık 1 kere oldu aşılama sonrası bide eşimin nöbetlerine denk geldi hep sonra da iş işten geçti zaten
Hayrlisi bakalim hadi ins dualarimizdasinBen sali ogrenicem sonucu benden önce var mı bilmiyorum canım
Cuma kacinci gunun canm hangi tarihte yaptin 12. 13. Gun cikarKizlar cuna günü test yapmam gerekiyor ama hasta olcakmisim gibi karnimda kipirtilar varrr yıldım ben yaa napcam bilmiyorum en erken ne zaman çıkar kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?